Genferon

Analog

Pembungkus anyar Ora ana analogue lengkap. Waca antiviral lan immunomodulators .

Rega

, 559 р. Rata-rata online rega, 559 r. (500 ewu IU)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Normal lan Cahya Genferon biasane ditrapake kanggo penyakit urogenital, Genferon Light biasane digunakake kanggo ARVI sederhana.

Genferon lan Genferon Light minangka tamba kombinasi sing kalebu agen antiviral, antimikrobial, lan immunomodulating.

Salah sijine - interferon alpha-2, sing mbantu nambah aktivitas sel pembunuh alami, sel E-helper, lan fagosit. Taurine, sing minangka salah sijine komponen obat kasebut, ditondoi minangka agen antioksidan sing bisa ningkatake regenerasi jaringan kanthi cepet.

Benzocaine sing ana ing obat kasebut yaiku anestesi lokal sing ngurangi permeabilitas membran sel lan ngalangi konduksi impuls syaraf.

Indikasi sing digunakake

Packaging lawas Lilin Genferon ditetepake ing preparation rencana kanggo perawatan penyakit infèksius lan inflamasi ing wilayah urogenital. Indikasi sing digunakake yaiku:

  • Herpes genital
  • Chlamydia
  • Ureaplasmosis
  • Mycoplasmosis
  • Urip vaginal candidiasis
  • Trikomoniasis
  • Anane infeksi papillomavirus manungsa
  • Erosi serviks
  • Vulvovaginitis
  • Adnexitis
  • Prostatitis
  • Urethritis lan liyane

Minangka kanggo Genefron Light, dheweke ditunjuk:

  • Nalika didiagnosis karo infèksi virus akut ing alam ambegan lan penyakit infèksi liya, agen penyebab kasebut yaiku bakteri lan virus ing bocah
  • Kanggo perawatan penyakit sing ditularake ing saluran genitourinary, utamane ing wanita ngandhut

Carane njupuk

carane mbukak blister Suppositories Genferon dianjurake kanggo nggunakake kaya ing ngisor iki:

  • Ing kasus penyakit urogenital ing wanita, sawijining sarana panggunaan intravaginal kudu digunakake - 1 lilin ing dosis 250.000 utawa 500.000 IU (dosis sing dipilih gumantung ing tingkat keruwetan lan kapital) kaping 2 dina. Cara perawatan yaiku 10 dina.
  • Ing ngarsane penyakit kronis, tamba kasebut minangka: 1 lilin 3 kali seminggu, yaiku. saben dina liyane. Ing Course saka perawatan 1-3 sasi
  • Kanggo perawatan wong kanthi penyakit infèksius lan inflamasi ing babagan urogenital, tamba diselehake ing rectum lan 1 dosis suppository 500 000 - 1 000 000 IU (ditemtokake dening keruwetan penyakit) kaping pindho dina kanggo 10 dina

Genferon Lampu lilin uga bisa digunakake kanthi vaginal lan rectally. Dosis lan rute administrasi ditemtokake dening umur pasien lan tingkat kerumitan penyakit klinis kasebut.

  • Kanggo wong diwasa lan bocah-bocah luwih saka 7 taun, tamba kasebut digunakake kanthi dosis 250.000 IU saben lilin.
  • Kanggo bocah-bocah ing umur 7 taun, dosis kang dianjurake minangka zat aktif saben 1 lilin yaiku 125.000 IU
  • Kanggo wanita ngandhut sing umure 13-40 minggu, tamba kasebut digunakake kanthi dosis 250.000 IU saben lilin

Miturut reaksi perawatan, dheweke gumantung ing penyakit kasebut. Dadi, yen Genferon Light digunakake nalika:

  • Infeksi virus pernapasan akut lan penyakit liyane sing disebabake dening virus ditugasake 1 lilin menyang dubur kaping pindho saben dina kanthi istirahat antarane njupuk obat ing jam 12. Istilah perawatan yaiku 5 dina. Yen gejala tetep, sampeyan kudu ngaso nganti 5 dina lan baleni maneh.
  • Penyakit inflamasi-inflamasi kronis sing disebabake dening virus ing bocah dianjurake nggunakake 1 lilin ing dubur kaping pindho saben dina kanthi break antarane dosis 12 jam. Cara perawatan yaiku 10 dina. Sawise iku, kudu nggunakake 1 supositorial ing rectum ing wayah wengi saben dina kanggo 1-3 wulan (mung dhokter bakal menehi pitunjuk sing tepat marang perawatan)
  • Latihan akut penyakit bal-balan urogenital sing nyebabake infeksi-inflamasi ing bocah-bocah kudu diaplikasi 1 lilin ing rectum langsung kaping pindho saben dina, ngetutake interval 12 jam kanggo 10 dina
  • Penyakit-penyakit inflamasi-inflamasi saka saluran urogenital ing wanita ngandhut dianjurake nggunakake 1 lilin vaginally kaping pindho saben dina karo interval 12 jam antarane dosis. Cara perawatan yaiku 10 dina.
  • Penyakit-penyakit inflamasi saka lingkungan urogenital ing wanita nggunakake 1 lilin vaginally utawa menyang rectum (rute administrasi ditemtokake dening alami penyakit) kaping pindho dina karo interval 12 jam. Durasi kursus - 10 dina. Yen ana wangun sing nyepetake penyakit, sampeyan kudu nggunakake obat kaping telung minggu saben dina kanggo 1 lilin. Mesthi wis 1-3 wulan.

Ngandhut lan nyusoni

Lampu Genferon diijini dikonsumsi nalika ngandhut. Ing kasus Genferon sajrone kandhutan lan lactation kanggo janjian ing tamba ing 2-3 trimester, manfaat sing diprediksi kanggo kesehatan ibu kudu hubungan karo kemungkinan resiko tumrap janin. Supositoria awal ora dianjurake kanggo nggunakake.

Overdosis

Saiki, kasus overdosis ora tetep. Yen lilin luwih metu saka diwènèhaké miturut pandhuan, mesthine kudu ngendhegaké perawatan ing sajroning 24 jam, banjur dileksanakake miturut skema sing wis diusulake.

Efek sisih

Kothak ing kabeh pinggiran Kaya obat liyane, Genferon lan Genferon Light duwe sawetara efek samping. Lan kudu dianggep. Dadi, ing daftar reaksi sing ora dikarepake:

  • Rash kulit
  • Gatal, kalebu. lan ing babagan kelamin (reaksi alergi kasebut bisa kedadeyan ing 72 jam sawise nolak therapy karo suppositories)
  • Ngelu
  • Mriyang
  • Tambah sweating
  • Fatigue
  • Luwih elek appetite
  • Nyeri pijet
  • Leuko- lan thrombocytopenia, sing luwih umum nalika ngluwihi dosis saben dina luwih saka 10 000 000 IU. Sampeyan luwih apik kanggo takon karo dhokter sampeyan babagan penyesuaian dosis utawa penolakan perawatan luwih saka alat iki.

Liyane

Tanggal kadalu warso - 2 taun. Nyimpen tamba kudu ing suhu 2 nganti 8 derajat lan metu saka jangkauan bocah.

Genferon lan Genferon Light ora duwe pangaruh ing kinerja aktivitas mbebayani sing mbutuhake konsentrasi lan perhatian maksimal.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Anak kasebut tiba-tiba ambruk lan langsung metu demam dhuwur. Seorang pediatrik disebut ing omah diterangake Genferon Light miturut skema sing diusulake ing instruksi kasebut. Hasilé ora sepanthané ditunggu-tunggu - lilin diwiwiti saka dina pisanan, ing dina katelu suhu wis ilang. Maria, Arkhangelsk

Anak iki njupuk babagan SARS. Recovery ing latar mburi komplikasi terapi, kalebu penggunaan Genferon Light, dumadi ing dina kaping 4 saka penyakit, sing cukup cepet kanggo ARVI. Tatiana St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.