Gerpevir

Analog

kabeh formulir dosis Dhaptar obat-obatan sing adhedhasar acyclovir gedhe banget, mung menehi apa sing ana ing apotik saiki:

  • Acyclovir
  • Vivoraks
  • Virolex
  • Gerperax
  • Zovirax

Minangka analog ing sapunika, sampeyan bisa migunakake obat antiviral lan immunomodulator liyane . Sadurunge tuku analog, maca instruksi kasebut.

Rega

Dina iki, herpevir ora kasedhiya ing Rusia, deleng analog. Rega tablet acyclovir diwiwiti ing 150 p., Ointment - saka 50 p.

Pandhuan kanggo nggunakake

ointment Virus herpes ditemokake ing saben wong katelu. Lan ngelingi operator laten, banjur ing 90% wong. Virus herpes banget nular, supaya nalika gejala pisanan katon, dianjurake supaya kontak langsung (dicukur, jabat tangan) lan njupuk obat antiviral.

Perawatan uga kudu ditindakake amarga herpes rashes menehi rasa ora nyaman sacara psikologis lan ora nyenengake kanthi estetis. Obat antiviral sing efektif marang virus herpes yaiku Gerpevir.

Indikasi

Herpevir bakal efektif kanggo:

  • infeksi virus herpes simplex , kalebu jinis kelamin ;
  • nyegah infeksi herpes simplex ing wong kanthi kakebalan normal lan immunodeficiency;
  • perawatan saka pox pitik lan herpes zoster sing disebabake dening agen penyebab saka kulawarga Herpesvirus - Varicella zoster.

Herpevir efektif kanggo ngobati infeksi kulit lan membran mukus.

Metode aplikasi

pil Perawatan kudu diwiwiti kanthi cepet nalika munculé ruam pisanan utawa malah sadurunge gejala klinis.

Tabel Gerpevir dijupuk kanthi lisan, rampung, dicampur karo banyu. Kanggo infeksi virus herpes simplex, frekuensi administrasi yaiku 5 kali dina. Obat kasebut dijupuk ing 200 mg ing interval biasa, kajaba kanggo wengi. Duration of treatment 5 dina. Kanggo pasien kanthi immunodeficiency utawa gangguan penyerapan usus, dosis Gerpevir bisa digulung (nganti 400 mg).

Kanggo nyegah penyakit kasebut, Gerpevir dijupuk 200 mg 4 kali dina utawa 400 mg 2 kali saben dina, luwih apik kanthi interval wektu sing padha.

Kanthi cacar lan herpes zoster, tablet Gerpevir diwenehi 800 mg 5 dina. Course perawatan sing minggu.

Tablet Gerpevir disetujoni kanggo nggunakake bocah saka 2 taun, nanging dosis sing disaranake diitung adhedhasar bobot bocah.

Salep herpevir digunakake kanggo njaba nggunakake mung. Aplikasi kaping lima dina menyang area sing katon rashes. Ditanggepi dienggo saka 12 taun.

Contraindications

Contraindications mung hypersensitivity menyang zat aktif (acyclovir) utawa komponen tambahan.

Pregnant lan lactation

Wanita hamil Gerpevir diwenehi resep-resep ing kasus-kasus sing nemen, nalika manfaat kanggo wanita luwih dhuwur tinimbang resiko kanggo janin.

Kanthi resep standar - kaping lima 200 mg - Gerpevir nyemprotake susu lan ditemokake ing getih bayi, saingga panggunaan tablet ing perawatan ora cocok. Ing kasus sing luwih abot, sampeyan bisa nggunakake salpevir salep ing ndhuwur.

Overdosis

herpevir79 Kanthi keluwihan sing signifikan saka dosis tablet, manifestasi ing ngisor iki bisa uga:

  • mual utawa mutah;
  • gangguan neurologis (kebingungan, sirah, hallucinasi).

Yen gejala kasebut kedadeyan, golek medical kanggo hemodialisis.

Ing kasus aplikasi sing berlebihan salep, kulit peeling utawa kobong bisa kedadeyan, sing ilang sawise nolak nggunakake Gerpevir.

Efek sisih

Nalika sampeyan nampa Gerpevir bisa kedadeyan:

  • anemia;
  • reaksi alergi sistemik;
  • kelainan mental (arousal saka sistem saraf, kejang, ngantuk, hallucinations);
  • diare, nyeri abdomen;
  • penyakit ati;
  • urtikaria, gatal;
  • Gagal ginjal, tingkat urea tambah.

Yen aplikasi sing berlebihan saka Gerpevir ointment bisa nyebabake reaksi alergi (nyeri akut, kekeringan, peeling, gatel, kemerahan).

Komposisi

konsistensi salep Komponen aktif salep lan tablet yaiku Acyclovir, sing nuduhake aktivitas antiviral. Iku tumindak selektif ing sel virus tanpa ngrusak sel-sel wong kasebut. Iku efektif banget marang jinis I lan II virus herpes, cytomegalovirus, virus Epstein-Barr, cacar air, lan herpes zoster.

Pharmacokinetics

Herpevir minangka ointment ora duwe efek sistemik sanajan dosis terapeutik ngluwihi.

Tablet Herpevir diserep ing usus. Paling diubengi dening ginjel ora owah. Ing kasus fungsi ginjel sing mboten saget, panyisihan setengah urip ningkat. Ing jumlah gedhe, tamba kasebut ditemokake ing cairan cerebrospinal.

Fitur aplikasi

  1. Sampeyan perlu nyetel dosis Gerpevir kanggo pasien karo insufficiency ginjel, uga kanggo wong tuwa.
  2. Kejadian neurologis sing paling mungkin ing pasien karo insufficiency ngenani babagan ginjel, sing mbutuhake monitoring khusus dening dokter.
  3. Herpevir ora kena pengaruh reaksi, nanging efek sisih individu ing saben pasien kudu dianggep.
  4. Aja njaluk salpevir salep ing mripat.
  5. Salep ditujukan kanggo nggunakake kulit, khususe, lambe lan pasuryan. Sampeyan ora dianjurake kanggo aplikasi kasebut ing membran lendhut saka tutuk, mata, kelamin.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Herpevir minangka obat sing efektif banget. Aku wis nggunakake ointment kanggo dangu, lan isih mbiyantu aku. Yen sampeyan duwe wektu kanggo dijenengi ing awal, nalika lambe mung miwiti gatal, banjur ruam ora malah katon, lan gatal ilang sajrone pirang-pirang dina. Mulane aku tansah nggawa lenga wangi karo aku. -

Saperangan taun kepungkur, aku duwe virus herpes. Rashes ana ngendi wae - ing awak, ing kelamin, lan ing pasuryan. Aku kudu ngombe kabeh ger pil saka Gerpevir, lan sawise wektu - siji maneh baleni. Aku seneng karo asile. Herpes ora ngganggu aku maneh. Plus tambahan yaiku biaya tamba, sing kasedhiya kanggo kabeh wong. -

Piye wae aku kudu ngombe dalan Gerpevir amarga munculna herpes genital. Diobati karo pasangan. Obat kasebut diowahi efektif - ing dina kaping lima meh kabeh wis rampung, mung sawetara heust crusts tetep. Perawatan terus nganti 10 dina, mung ing kasus. Gerpevir mbantu aku lan kanca-kancaku. -

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.