Herperferon

Analog

gerp-5 Ora ana analogue lengkap. Bisa digunakake minangka obat analog karo acyclovir lan interferon.

Waca dhaptar immunomodulators lan obat antiviral .

Rega

: 241 р. Rata-rata online rega * : 241 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Nalika kena infeksi virus, kabeh wong kepengin tuku produk sing bakal duwe efek sing cepet lan berkualitas. Salah siji obat sing dipilih yaiku Gerpferon ointment kanthi komposisi unik, sing ora ana analog lan dilindhungi dening paten.

Indikasi

gerp-d7 Herpferon berupa salep kanggo panggunaan lokal diwenehake kanggo:

Metode aplikasi

Salep dipigunakaké sacara eksternal kanggo lesi. Lapisan tipis saka salep Gerpferon disemprotake sacara lokal ing membran lan kulit mucous kaping 5 dina. Gunakake obat sawise periode sing padha, ora kalebu wektu wengi, kanggo njaga konsentrasi sing tetep saka zat aktif ing fokus ing inflammation. Perawatan bisa nganti 10 dina.

Contraindications

Ing ngarsane sensitivitas menyang komponèn aktif utawa anestesi lokal, panggunaan obat kasebut wis kontraindikasi.

Pregnant lan lactation

gerp-A Pasinaon klinis ing panggunaan obat ing wektu iki ora dilakoni. Sanajan nyatane panyerepan kanthi nggunakake njaba minimal, panrapan saka Gerpferon mung bisa ditrapake ing kasus rasio dhuwur / manfaat.

Overdosis

Obat ora duwe efek resorptive, kasus overdosis durung diidentifikasi. Yen nyebabake panyimpenan tamba kudu njupuk sorben.

Efek sisih

Kanthi aplikasi jangka panjang saka Gerpferon ointment bisa nimbulaké efek sisih lokal ing wangun peeling utawa abang kulit.

Komposisi

gerp-1 Komposisi komplek unik komponen sing nguatake saben liyane, nyedhiyakake efek kuat lan efektif saka obat kasebut. Komponen utama Herperferon yaiku:

  1. Interferon alfa-2b rekombinan manungsa. Iku nuduhake aktivitas antiviral, nyegah reproduksi virus ing sel manungsa. Kajaba iku, ana efek immunomodulatory - nambah kegiatan makrofag ing foci infeksi.
  2. Acyclovir Komponen antiviral sing paling efektif sing nimbulaké bakterisida nglawan sekelompok virus herpes (nyebabake cacar air, versicolor, herpes lan penyakit liyane).
  3. Lidocaine minangka anestesi lokal. Nduweni efek antiprurit moderat lan anestesi lokal.

Kombinasi komponen kasebut ing manifestasi herpes ngijini sampeyan kanthi cepet mbusak gejala penyakit, uga ngobati, kanthi tumindak marang penyebab kasebut. Sawise nglebokake salep saka Gerpferon, panambihan wounds luwih cepet, rasa nyuda mudhun, lan panyebaran rambute liwat area kulit jejer bakal mandheg.

Pharmacokinetics

Ora ana efek sistemik, amarga praktis ora diserep dening panggunaan eksternal. Sawise aplikasi kanggo kulit, tamba ora diukur ing getih lan cipratan.

Fitur khusus

  1. Efektivitas perawatan tambah yen tamba kasebut digunakake ing pratandha pisanan saka penyakit, lan kadhangkala sadurunge gejala klinis.
  2. Nahan wangun hepislovir biasané bisa ditularake karo Herpferon amarga anané interferon ing komposisi.
  3. Basis salep nambah panyerepan bahan aktif menyang kulit.
  4. Obat kasebut minangka grup OTC.
  5. Herpferon disimpen ing suhu 2-8 derajat (ing kulkas) kanggo 2 taun saka tanggal pabrik.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Salep iki dianjurake kanggo kula ing farmasi. Padha nyatakake yen ana efek triple - antivirus, imunostimulasi, lan analgesik. Aku banget seneng karo perawatan - tamba langsung ngeculake gatal-gatal, nyeri lan kabeh rasa ora nyaman ing situs herpes. Sawise pirang-pirang dina, kadhemen saya garing lan metu. Tumindak imunostimulasi lokal ngrasani pemulihan. Vika, Sochi

Aku tuku Gerpferon amarga komposisi apik. Salep herpes liyane uga bantuan kula cukup, nanging ora ana lidocaine ing ngendi wae. Lan gelembung sing katon, nyebabake ora nyenengake. Aku ora nemu analog apa-apa kanggo alat iki, mula aku tuku Gerpferon, senadyan ana rega dhuwur. Mikhail, Vladivostok

Herpferon minangka alat sing apik. Ana tansah kit pertolongan ngarep. Sadurunge gelembung pisanan muncul ing lip, perih kulit katon, lan mulai gatal. Iki pancen nalika sampeyan bisa nggarap Gerpferon. Aku ngerteni yen saya suwe saya weruh gejala lan nglebokne obat kasebut, luwih cepet selesma bakal liwat. Alexey, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.