Salep hidrokortison

Analog

Salep hidrokortison ing tabung Dhaftar analog struktural (kanthi zat aktif sing padha):

Daftar analog sing adhedhasar kortikosteroid liya:

Daftar kabeh GCS sing populer lan fitur-fitur kasebut.

Nalika milih analog, pirsani kapasitas tabung.

Rega

27 р. Rata-rata online rega * 27 r. (tabung 10 g)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

hidrocortisone maz ophthalmic Penting: tamba sensitif kanggo kondisi panyimpenan, suhu sing disaranake yaiku 8-15 ° C.

Obat iki ngandhut hormon glukokortikosteroid saka asal artifisial, sing ngijini sampeyan kanggo nyegah mekanisme patologis, uga mulihake kulit sing kena pengaruh.

Hidrokortison nduweni efek anti-inflamasi, antiprurit, anti-alergi lan anti-edema.

Indikasi sing digunakake

Dosis lan administrasi

Salep kudu diaplikasikake ing area kulit sing kena tipis, paling sethithik kaping pindho saben dina. Sabanjure mesthi wae perawatan kasebut gumantung banget karo alam lan keruwetan penyakit kasebut. Durasi rata-rata terapi kira-kira sepuluh dina, lan ing wangun rumit, duration perawatan bisa suwene nganti rong puluh dina.

Pangrampunge salep ing bocah-bocah mbutuhake mbatesi total wektu perawatan nganti rong minggu kanthi kombinasi kajaba langkah-langkah sing ndadékaké kena panyerapan zat aktif, kalebu pemanasan, mbungkus lan dressings occlusive .

Contraindications

good_brReMRheT. Obat sing adhedhasar hidrokortison asetat kasebut minangka kontraindikasi:

  • ing kasus hypersensitivity menyang zat aktif utawa komponen tambahan saka tamba;
  • ing ngarsane tatu lan reresik kulit rusak;
  • ing kasus penyakit kulit saka bakteri, virus, utawa jamur ;
  • ing kulit bentuk tuberkulosis utawa lesi sifilis ing kulit;
  • karo owah-owahan kulit tumor, uga rosacea, kukul vulgaris, dermatitis perioral ;
  • nalika ngandhut lan nalika nyusoni.

Kontraindikasi absolut yaiku umur anak umur dua taun .

Obat kasebut kudu digunakake kanthi ati-ati banget lan miturut pengawasan dokter ing ngarsane:

  • diabetes;
  • lesion tuberkulosis sistemik.

Efek sisih

gidrokortizon-maz-farmokologicheskoe-dejstvie-300x225 Kadhangkala ana hiperemia, usus lan gatal ing area aplikasi. Panyebaran obat sing bisa dianggep bisa nimbulaké pangembangan infeksi sekunder kulit, uga owah-owahan atrophik ing kulit lan hypertrichosis. Kajaba iku, nggunakke ointment sing disepakake kanthi kombinasi karo dressing occlusive ing area kulit gedhe, bisa nyebabake perkembangan gejala karakteristik hypercortisolism, sing disebabake dening manifestation aktivitas resorptive hidrocortisone.

Nanging, overdosis akut ora mesthi, nanging nggunakake obat sing gedhe banget utawa nyepetake obat bisa ngrangsang overdosis kronis, disertai gejala hypercorticism. Ing kasus overdosis, perlu kanggo nulis perawatan gejala. Manifestasi efek beracun saka alam kronis mbutuhake mundur total saka tamba.

Komposisi lan farmakokinetik

Zat aktif diwakili dening hydrocortisone acetate ing jumlah 1,0 gram. Bahan tambahan sing nyusun salep yaiku:

  • methyl parahydroxybenzoate utawa nipagin kanthi jumlah 0,08 gram;
  • propyl parahydroxybenzoate utawa nipazol kanthi jumlah 0,02 gram;
  • vaseline ing jumlah 45 gram;
  • asam stearat ing jumlah 3 gram;
  • lanolin anhydrous ing jumlah 10 gram;
  • pentaerythritol dioleate utawa pentol ing jumlah 5 gram;
  • banyu diresiki nganti 100 gram ointment.

Instruksi khusus

4d7dd40290501 Ing kasus panggunaan ointment ing bocah-bocah ing pasuryan lan kanthi nggunakake dressings occlusive, total duration perawatan ngirim ora ngluwihi patbelas dina. Anak-anak umur rong rolas taun obat kasebut diwenehake mung ing pengawasan medis.

Yen terapi kanthi nggunakake ointment pitung dina ora nggawa perbaikan, banjur tamba kudu ditolak lan njaluk saran saka institusi medis.

Pangobatan jangka panjang, uga aplikasi ointment ing permukaan kulit sing signifikan, mbutuhake janjian diet lan watesan sodium marang latar mburi nambahake jumlah potasium. Pancen dianjurake kanggo nepungake diet kanthi protein sing cukup.

Perhatian khusus kudu dibayar kanggo ngontrol tekanan getih, glukosa getih, uga indikator koagulasi getih, diuresis, bobot awak pasien lan konsentrasi kortisol ing plasma. Prevention of infectious lesions nyumbang kanggo penanganan simultan saka agen antibakteri lan antifungal.

Umur urip 3 taun, ing suhu 8-15 ° C, metu saka jangkauan bocah. Iki dirilis tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ointment "Hydrocortisone" nduweni khasiat apik, nanging, sayangé, obat hormonal. Aku njaluk ointment iki kanggo bapakku, sing duwe masalah panggonan - sikil peserta. Ointment mbantu dheweke cepet banget. Kajaba iku, hydrocortisone uga dianjurake marang alergi rashes, lan kanggo maksud iki aku nggunakake dhewe. Ointment "Hydrocortisone" kanthi cepet ngatasi masalah saya lan sawise rong dina, ruam banget mudhun, lan banjur ilang kabeh. Elena, Moskow

Obat sing efektif lan modern minangka "Hydrocortisone" kudu ing kit pertolongan ngarep. Kanggo pisanan ing kulawarga kita, kita nemokake babagan dheweke, nalika obat ing ampoules diwajibake kanggo inhalasi marang anak lanang kanthi laryngism abot. Sawise kita sinau, yen obat sing padha bisa ditemokake ing wangun ointment. Ing wangun iki, aku nggunakake tamba sawise nyokot serangga, lan "Hydrocortisone" kanthi cepet mbuwang kabeh efek negatif ing wangun gatal lan inflamasi. Olga, St. Petersburg

Aku ora dadi pendukung pengobatan, lan ing kasus eksurerbasi neurodermatitis, aku bakal nemoni dokter, uga ngalami riset perlu. Kanggo sawetara taun saiki, dhokter wis nyatakake salep hidrokortison kanggo aku. Ngerti babagan analog, aku isih seneng obat kasebut, sing durung tau gagal. Banget banget karo asil saka sawijining nggunakake. Tatyana Mikhailovna, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

3 komentar

  • Bulat :

    Aku nggunakake ointment nalika peeling watara mata lan ing bathuk. mbantu uga, ngliwati 4-5 dina.

  • Eugene :

    obat sing efektif banget kanggo inflamasi
    kulit sawise ngetokake

  • Vladimir :

    Kulit sing retak ing ujung driji saya kuwatir, olesan Vyishnevsky suwene pirang-pirang taun, nalika sinau babagan kamungkinan gunane kanggo nambani kulit, maca instruksi Hydrocartisone, driji-driji smeared kanthi lapisan sing banget tipis lan ing wayah esuk wis dirasa lega, wis bisa mlaku lan rasa sakit ing driji ilang. salep normal kanggo nambani kulit.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.