Ginesol 7

Analog

ginezol-43

Rega

: 328 р. Rata-rata online rega * : 328 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

gynezol "Ginezol" minangka obat sing digunakake ing praktik ginekologi kanggo perawatan infèksi jamur ing wanita.

Wis ditrapake efek babagan terapi amarga komposisi miconazole (ing wangun nitrat).

Mikonazol ngalangi produksi komponen sel ing jaringan membran jamur, ngrusak lan nyegah pertumbuhan lan reproduksi flora patogen.

Obat iki uga nuduhake sifat-sifat antibakteri, sing ndadékaké sawetara jinis bakteri gram positif.

Nalika ditetepake?

Lilin "Ginezol" digunakake kanggo perawatan lokal saka infeksi jamur kulit lan membran mukus ing vulva lan vagina. Obat kasebut dijupuk kanggo penyakit kasebut:

  • vaginal candidiasis;
  • infèksi organ organ kelamin sing disebabake dening aktivitas mikroorganisme gram positif (infeksi sekunder).

Carane nggunakake?

applicator saka paket Ginezol 7 "Ginesol" ing bentuk supositoria digunakake kanggo nglebokake menyang vagina. Prosedur iki rampung 1 dina saben dina (dosis - suppository) ing wayah sore.

Sawise pitakon disaranake tetep ing posisi horisontal paling sethithik 20-40 menit. Sadurunge nggunakake lilin, ngumbah tangan kanthi sampurna lan ngresiki jamban hygienic kemaluan.

Duration of therapy yaiku 7 dina. Kanggo nambah efektifitas, sampeyan bisa gabungke nggunakake lilin karo formulir dosis liyane saka tamba.

Contraindications

Lilin "Ginezol" ora diangkat neng ngarsane paling ora salah siji contraindications ing ngisor iki:

  • intoleransi kanggo komponen kalebu ing komposisi;
  • meteng (12 minggu pisanan);
  • umur nganti 12 taun.

Wigati! Pasien karo mikrosirkulasi getih sing mbebayani, uga diabetes mellitus, bisa diwènèhi resep tamba kasebut sajrone kondisi ngawasi kanthi tetep saka kesejahteraan pasien.

Pregnant lan lactation

lengkap Obat kasebut bisa nyebabake pembentukan organ internal janin, supaya ora bisa digunakake ing trimester pertama ngandhut.

Wiwit saka gunggung 12-14 minggu, perawatan Ginezol diijini, saéngga bisa ditrima kanthi apik lan ngalami pengawasan medik ing saindhenging kabeh phase therapy.

Lactation ing wektu perawatan dianjurake kanggo mungkasi amarga data ora cukup kanggo safety saka nggunakake lilin sak periode iki.

Efek sisih

Ing wiwitan pengobatan, reaksi iritasi lokal bisa kedadeyan, umpamane, kobong, abang, gatel. Ing sawetara kasus, suwene pembengkakan jaringan alus saka perineum bisa uga. Fenomena iki kudu rampung liwat 1-3 dina sawise wiwitan terapi. Yen iki ora kelakon, sampeyan kudu takon dhokter.

Overdosis

Kasus panggunaan tamba ing dosis ngluwihi dianjurake, ora didaftar.

Wangun rilis komposisi

Lilin "Ginezol" mung nduweni rong komponen:

  • miconazole (100 mg) - bahan aktif kanthi sipat antijamur lan efek antibakteri;
  • sing dicampur lenga sayur-sayuran - digunakake kanggo pembuatan pondasi padat.

Obat iki kasedhiya ing wangun lilin vagina putih saka 7 lembar saben Pack (uga ana 7 aplikator kanggo aman insertion lan instruksi ing Pack).

Pharmacokinetics

Gynezol Kanthi nggunakake lokal, jejak miconazole ora dideteksi ing plasma getih, feces utawa urin. Komponen aktif tetep ing vagina ing waktu 8 jam sawise nglamar obat kasebut.

Instruksi khusus

Dasar lilin bisa ngrusak basis karet kondom, saengga seksual nalika ngobati kudu dihindari.

Panyimpenan

Iki dirilis tanpa resep.

Lilin disimpen ing suhu 15 nganti 30 derajat kanggo 4 taun saka tanggal produksi.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Lilin sing dianggo "Ginezol" kanggo pertempuran thrush, sing diiringi gejala sing elek: gatal, iritasi, ngeculake, kobong. Umumé, akeh gejala sing aku kepéngin gumun ing ndhuwur swara. Luwih nekat kanggo ngalahake infeksi iki, aku takon kanggo nasihat saka kanca sing bisa ngatasi masalah kanthi bantuan lilin iki. Tanpa mikir, aku tuku, lan ora kelangan! Mung 7 dina - lan ora ana sing nglacak. Relief sing wigati teka watara 3-4 dina. Aku maringi pitutur marang sapa waé sing isih ngalami trick kotor, mesthine kudu nyoba. Olesya Kolchina, 29 taun, Almetyevsk

Dheweke uga diobati karo Ginesol kanggo sariawan. Obat iki mbantu aku kanthi cepet, utamané seneng yen ana aplikator ing kit, kang njamin kebersihan panggunaan. Luwih negatif yaiku yen lilin banget greasy lan terus bocor. Nanging ing kene aku salah, amarga dhokter ngelingake yen kudu ditindakake ing wayah wengi utawa paling ora ngapusi sawise prosedur kanggo 20-30 menit. Lan aku nindakake iku ing esuk sadurunge karya, supaya ana ora nyenengake. Nanging kabeh iki suntingan tinimbang efek terapeutik lan asil. Natalya Kharlova, 34 taun, Kiev

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.