Gynoflor E

Gynoflor E Analog

  • Estriol-M
  • Ovestin (lilin)

Rega

: 941 р. Rata-rata online rega * : 941 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake:

Ginoflor E minangka produk MEDINOVA, perusahaan farmasi Swiss. Obat kasebut diprodhuksi sajroning tablet vagina, dikemas ing sel kontur lan dikemas ing kemasan kardus. Alat kasebut dirilis saka apotek tanpa resep.

Kondisi panyimpenan

Tablet vaginal Ginoflor kudu disimpen ing panggonan sing garing ing suhu 2-8 ° C. Pembekuan produk wis kontraindikasi.

Bahan aktif

Tumindak tablet vagina adhedhasar isi zat aktif:

  • probiotik Lactobacillus acidophilus (50 mg ing 1 tablet);
  • estriol hormon (30 μg per tablet).

Indikasi sing digunakake

Suppositori gynoflor E diwenehake kanggo mulihake microflora normal saka vagina ing sawetara kasus:

  • sawise terapi antibiotik;
  • kanggo perawatan saka vaginosis bakteri saka macem-macem asal;
  • kanggo perawatan inflammation saka mukosa vagina (vaginitis, colpitis , endocolpitis);
  • kanggo perawatan vaginitis ing periode postmenopausal sing disebabake ora seimbang karo hormonal.

Apa dhasar efek obat kasebut

lekarstvo.26633 Lactobacilli minangka bagéan saka flora vagina lan muter fungsi protèktif: mbantu ngurangi keasaman vagina lan mbiyantu nyegah panyebaran kuman. Mikroba patogen sing kondhisi ing jumlah tartamtu ana ing awak wanita.

Rasio flora "migunani" lan "mbebayani" bisa uga owah amarga sawetara faktor:

  • antibacterial treatment;
  • kemoterapi;
  • ngganti partner seksual;
  • ora netepi kesehatan pribadi;
  • nggunakake kondom lan kontrasepsi kanthi 9-nonoxynol;
  • kelainan hormon ing periode postmenopausal.

Estriol hormon uga duwe efek protèktif ing mukosa vagina. Estriol nyedhiyakake produksi glycogen, sing diproses kanthi bakteri asam laktat dadi asam laktat, saéngga ngurangi keasaman flora vagina.

Metode aplikasi

Suppositori vagina dilebokake ing jero tempek ing wayah wengi. Kanggo nglebokake, dianjurake kanggo njupuk posisi supine, kanthi lutut rada mbengkok. Sampeyan kudu dicathet yèn komposisi tablet vagina kalebu zat sing ora larut. Kanggo nambah pembubaran, sampeyan bisa ngresiki tablet kanthi banyu - iki disaranake nalika kekeringan vagina. Ana jejak supositoria ing jeroan.

Dosis obat

1. Miturut resep spesialis, Ginoflor E diterbitake 1-2 tablet saben dina kanggo 6-2 dina.

  • kanggo perawatan saka vaginosis bakteri;
  • kanggo perawatan dysbiosis vagina amarga antibiotik utawa kemoterapi.

2. Miturut resep dokter, kanggo perawatan vaginitis atropik akibat saka ora seimbang hormon ing wanita postmenopause, 1 tablet digunakake saben dina kanggo 6-12 dina, banjur, 1 supositoris ditransfer 1-2 kali seminggu minangka dosis pangopènan.

Interaksi karo obatan liyane

Aktivitas saka zat aktif (lactobacilli asam) ngurangi kanthi nggunakake antibiotik sacara simultan. Efektivitas obat Gynoflor E ing kasus iki suda.

Contraindications

Tablet vaginal Gynoflor E ora dianjurake kanggo nggunakake ing kasus lan kondisi ing ngisor iki:

  • umur bocah (sadurunge wiwitan saka aktivitas seksual);
  • perdarahan vagina asal sing ora dikenal;
  • kanthi endometriosis sing dicedhaki utawa diarani endometriosis;
  • ing kasus sing didiagnosis utawa dicurigai neoplasma gumantung estrogen ganas;
  • hiperplasia endometrium;
  • hypersensitivity to components Gynoflor E.

Instruksi khusus: meteng lan lactation

Panganggone Gynoflor E sajrone meteng bisa, nanging kanthi ati-ati. Ing trimester pisanan meteng, nalika pambentukan kabeh sistem, organ lan plasenta dumadi, panggunaan tablet vagina Gynoflor E ora perlu. Ing trimester kaping kalih lan kaping telu, uga nalika nyusoni, obat kasebut bisa digunakake kanggo tujuan sing dimaksud.

Gunakake kanggo bocah-bocah

Gynoflor E wis contraindicated digunakake ing bocah-bocah.

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

  • nik_a :

    Aku sijine pil iki, mbantu. Sadurunge, aku nandhang sari, dheweke bali lan bali. Flora dituku kanthi obat sing beda, nanging ora ana sing teka. Lan ginoflor teka. Sawetara wong nulis babagan gatal-gatal lan kobong, nalika sampeyan nang, ora ana apa-apa. Sawise rong pil, rasa ora nyaman wis sirna, senadyan sakabehane utama isih ana ing ngarep, lan sawisé rampung rampung, normal, sariawan durung bali ing wektu iku, mula aku yakin iki wis mesthi dadi ginoflora. Tanpa bagian restoratif, iku ora bisa nyingkirake.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.