Hyporamine

Analog

hiporamin Ora ana analogue lengkap. Waca antiviral lan immunomodulators .

Rega

, 153 р. Rata-rata rega online * , 153 p. (tablet sublingual)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ngasilake agen antiviral, hyporamine digunakake ing perawatan komplèks panyakit sing disebabaké déning pemindutan virus saka alam sing béda. Dadi tambalan beracun, hyporamine kanthi cepet dicopot saka awak lan ora nyerang sistem kekebalan awak manungsa.

Indikasi sing digunakake

Blister & Pack Amarga aksi anti-mikroba sing diucapake, hyporamine bisa ditindakake nalika kondisi patologis ing ngisor iki sing dideteksi:

  • karo influenza A lan B - kanggo perawatan ing pendekatan terpadu lan minangka agen prophylactic;
  • karo parainfluenza;
  • ing perawatan saka penyakit virus respiratory acute: synthetical respiratory, adenomovirus lesions awak;
  • karo rhinitis lan tonsillitis;
  • karo shingles lan cacar;
  • Infeksi CMV.

Saliyane tandha-tandha kasebut, hyporamine dituduhake ing perawatan infèksi sing disebabake dening virus sing sensitif marang zat aktif obat kasebut.

Dosis

Wiwit asil sing paling apik ing perawatan ditemoni ing wiwitan perawatan ing tahap paling wiwitan penyakit, yaiku diagnosis awal saka penyakit sing minangka komponen penting saka perawatan sing sukses.

Lan gumantung saka jinis infeksi, dhokter nyatakake jenis pelepasan obat kasebut.

Tablet sublingual

Blister karo pil ing sisih mburi Tabel biasane digunakake ing perawatan komplèks jinis-jinis penyakit kayata adenoviral, influenza, lan jinis-jinis lesi syncytal.

Tablet resorpsi digawe sadurunge pembubaran sing lengkap, kanthi sanitasi sing paling lengkap saka rongga lisan. Gumantung ing umur sing sabar, dosis pengobatan uga ditrapake: kanggo wong diwasa, dosis sing diwenehake yaiku 4-7 kali saben dina kanggo tablet, kanggo bocah-bocah umur 12 taun - 4 dina kanggo tablet, kanggo bocah umur 4 nganti 12 taun - 2 kaping dina 0,5 tablet.

Dosis prophylactic uga diwilang dening dokter gumantung ing kondisi umum pasien: kanggo wong diwasa - 3 tablet saben dina, ing umur luwih saka 12 taun - 2 tablet saben dina, saka 4 nganti 12 taun - 2 kali dina, 0,5 tablet.

Periode kasebut nggunakake perawatan rumit kanggo wong diwasa - saka 3 nganti 5 dina.

Salep hipertamina

Packing pil ing sisih mburi Salep digunakake minangka agen eksternal lokal ing perawatan penyakit kayata shingles, cacar air, herpes berulang lan akut manéka warna lokalisasi. Gumantung ing tingkat karusakan ing awak, periode panggunaan salep yaiku 8-12 dina, ing sawetara kasus sing abot banget nganti 24 dina. Ing kasus iki, panggunaan obat-obatan sing simultan kanggo ngatasi infèksi dianjurake.

Kursus-kursus sing nggunakake ointment hyporamine bisa diulang; Janjian kasebut biasane digawe dening dokter sing nekani, kanthi anggepan efektivitas perawatan.

Ing ngarsane kontraindikasi kanggo nggunakake obat iki bisa nyebabake efek negatif.

Efek sisih

Panganggone hyporamine bisa nimbulaké sawetara efek samping, sing diwujudake gumantung saka jenis pelepasan obat kasebut.

Reaksi alergi eksternal paling sering ditonton nalika nggunakake salep. Nalika nulis tablet hyporamine, efek samping ing ngisor iki bisa uga dumadi:

  • mual, mutahke:
  • mriyang;
  • getih clotting mundhak;
  • Kanthi nggunakake hyporamine ing wektu sing suwe, bisa uga iritasi mucosa.

Uga ditemokake yen nggunakake hyporamine ora dianjurake kanggo bocah-bocah (nganti telung taun).

Pregnant lan lactation

Awit obat iki keracunan sing kurang, panggunaan hyporamine nalika meteng bisa ditampa nalika ngontrol kesejahteraan wanita kanthi dokter sing nekani.

Cepet panyimpenan saka produk rusak saka awak uga ngijini sampeyan kanggo menehi resep nalika nyusoni: jumlah minimal saka zat aktif lumebu ing susu susu lan ora duwe efek pocapan ing awak bocah.

Overdosis

Data ing overdosis hiperamin ora kasedhiya.

Nanging, janjian tamba kasebut kanthi strictly sesuai karo kondisi umum pasien lan perawatan kasebut ditindakake ing sangisoré pengawasan dokter. Kondisi sing paling ketat sing dikendhaleni dening pasien ing ngarsane diabetes.

Komposisi lan farmakokinetik

hiporamin-n Ngasilake produk obat saka asal tanduran, hyporamine ing komposisi duwe ekstrak saka godhong buckthorn segara. Ngenani virus influenza A lan B, uga kabeh jenis infeksi virus respiratori akut, herpes zoster lan pox pitik, obat iki kanthi cepet diekskripsikake saka awak, tanpa nyebabake akibat cilaka lan efek sing katon ing sistem kekebalan awak.

Nanging, kontrol sing ngepenakake kabeh komponen alat kasebut ora mungkin, amarga efek saka obat ing awak manungsa komplek. Lan nggunakake riset lan metode marker, uga riset bio ora nyedhiyani gambaran lengkap saka efek saka obat kasebut.

Informasi tambahan

Pangobatan hipotamin kudu disimpen ora luwih saka rong taun ing kamar tanpa asor dhuwur, luwih apik tanpa cahya kanggo cahya padhang lan sinar srengenge langsung, supaya bisa ngreksa sifat obat kasebut.

Suhu udara ing kamar ora kudu ngluwihi 25 ° C, aksesibilitas kanggo bocah uga diwatesi.

Interaksi karo obatan liya ora diamati, contraindication kanggo nggunakake alat iki bisa dianggep ora intoleransi individu kanggo komponen hyporamine.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Dheweke menehi pil kasebut marang bocah nalika dheweke wis suwe. Dina sabanjure, meh ora ana gejala, wis ilang dina mengko. Saiki kita nggunakake hyporamine ing mangsa mangsa kanggo nyegah. Alla, Tyumen

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.