Herpes

Tipe herpes Tipe 1, " Cepet ing lambene ." Iku wiwit kanthi tipis, kadhangkala ora bisa ditemokake gatal lan kobong, banjur gelembung katon, diisi cairan. Iku khas kanggo jinis-jinis herpes.

Sing cepet perawatan wiwit , luwih cepet gejala pindhah.

Foto kadhemen ing lambe, klik ing kene kanggo mbukak

Herpes saka jinis liya , asring ditrapake menyang kelamin. Bisa muncul ing sak dubur anus, ing lambene, ing awak. Gejala katon sawetara dina sawise infèksi.

Ana sensasi kobong, gatal-gatal, banjur gelembung, paling kerep dadi grup. Sajrone infèksi pisanan, pangembangan infeksi iki diiringi demam dhuwur, sirah, kelemahane, lan ningkatake kelenjar getah bening.

Herpes ing wilayah intim ing lanang lan wadon - foto. 18+

Perawatan - acyclovir (tablet lan ointment) lan analog, immunomodulators. Waca liyane ...

Herpes zoster (jeneng sing kadhangkala disebut - shingles). Umum banget. Ing bocah, kasebut minangka cacar air lan cepet tindakake.

Isi bisa mumetake.

Yen wong diwasa lagi lara, bisa uga ana komplikasi serius. Mbutuhake perawatan kompleks ing sawetara tahapan. Waca liyane ...

6 jinis . Ora kaya populer minangka cacar air, nanging uga umum. 6A minangka karakteristik saka individu sing ngalami pathologi serat saraf. 6B populer karo kabeh wong.

Ing bocah, katon minangka roseola. Aciclovir, kaya asring, diwenehake, lan, yen perlu, antipiretik. Obat-obatan sing dikembangake khusus kanggo jinis iki, nanging uga banget kanggo ngobrol babagan iki.

Isi bisa mumetake.

Informasi luwih lengkap babagan macem-macem jinis herpes bisa ditemokake ing artikel-artikel ing ngisor iki:

Cara nyegah kadhemen ing awak kanggo 1 dina

.. lan mungkin wae? Asring, tangi ing wayah esuk, kita nemokake tatanan ora nyenengake ing lip - herpes. Penyakit iki kerep diarani colds. Saliyane fisik ora nyaman, perih uga ndadekake rasa ora nyaman sacara psikologis, supaya saben wong kepengin nyingkirake cacat sing ora enak ing wektu paling cendhak. Senajan sawetara pasien ora ngidini penyakit, ora peduli perih lan [...]

Maca ...
Perawatan herpes nalika ngandhut

Herpes minangka salah sawijining penyakit sing paling umum ing planet iki. Sawise ing awak sapisan, wong minangka operator kanggo urip. Ana 8 jinis virus herpes. Virus tipe 1 nyebabake membran mukus saka pasuryan (irung, lambe, dll.) Virus jenis iki ora mbebayani kanggo wanita ngandhut. Dheweke mung bisa ngrusak atine ibune sing bakal teka kanthi penampilan sing ora apik banget. Kapindho [...]

Maca ...
Perawatan herpes alat kelamin

Isi: Gejala herpes Cara pangobatan Antiviral tablets Antiviral creams Immunomodulators Informasi umum babagan infèksi lan pencegahan Herpes genital dianggep minangka salah sawijining penyakit sing paling umum ing etiologi virus ing donya. Owah-owahan gedhene nyebabake kelamin, lan kekurangan perawatan dadi panyebab utama kabeh jenis komplikasi. Perawatan pasien karo herpes genital duwe ciri dhewe, kepatuhan sing ningkatake efektivitas terapi. [...]

Maca ...
Tipe Herpes 6

Isi Penyebab infeksi Statistik Tanda lan gejala Perawatan Eksacerbasi Obat-obatan Nyegah Antarane kabeh jinis herpes virus pathologies, herpes tipe 6 dianggep dadi kondisi sing cukup umum. Wiwit ditularaké kanthi droplèt udhara lan kontak, tipe 6 herpes kena pengaruh populasi umur lan jender, sanajan penyakit iki ditemokake ing bocah-bocah luwih asring. Ing pasien diwasa, iki [...]

Maca ...
Herpes Zoster

Herpes zoster (EG) - Herpes zoster (shingles), sawijining penyakit saka wangun sporadis - sok-sok ditepungi minangka asil saka awakening lan aktivasi virus varicella zoster patogen -Varicella-Zoster.

Maca ...