Immunal

Analog

Kabeh formulir dosis Echinacea tablet utawa tincture. Ngasilake perusahaan sing beda.

Rega

: таблетки — 322 р.; Rata-rata rega online * : pil - 322 p.; irungnya - 311 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Obat "Immal" yaiku agen imunostimulasi sing ningkatake resistensi awak marang macem-macem virus lan mikroorganisme pathogen, lan uga mbantu nglawan penyakit infeksius sistem pernapasan.

Indikasi

Panganggone prodhuk dianjurake ing kasus-kasus ing ngisor iki:

  • kanggo nambah pertahanan kekebalan kanggo nyegah infeksi virus, kalebu influenza lan ARVI;
  • ing perawatan saka penyakit sing ora rumit saka sistem pernapasan;
  • nalika sistem kekebalan awak ameh amargi perawatan jangka panjang karo antibiotik, obat-obatan kemoterapi, paparan racun, logam berat, radiasi ionisasi, lan liya-liyane;
  • ing penyakit nemen kronis: polyarthritis, rematism, prostatitis, penyakit gynecological.

Metode aplikasi

Solusi Immunal kasedhiya ing bentuk tablet bunderan coklat cahya kanthi ambune vanilla, uga solusi sing cetha utawa mendhung.

Solusi kasebut dimaksudaké kanggo administrasi lisan, dosis rata-rata kanggo pasien diwasa lan bocah-bocah umur 12 taun yaiku 20 tetes, sing diencerake kanthi cairan panas utawa kanthi murni. Ing tahap akut penyakit, Immunal dijupuk minangka berikut: 40 irungnya siji-wektu, sawise 20 irungnya karo break 1-2 jam liwat rong dina, banjur pindhah menyang perawatan karo dosis medium.

Anak-anak taun tamba kasebut contraindicated. Ing umur 6 taun, dianjurake kanggo njupuk 5-10 tetes telung dina, ing umur 6-12 taun - 10-15 tetes telu dina.

Obat ing wangun tablet dianjurake kanggo digunakake ing dosis ing ngisor iki: wong diwasa lan bocah-bocah luwih saka 12 njupuk pil 3-4 r. saben dina, anak saka 6 nganti 12 taun - pil saka 1-3 p. saben dina, saka 4 nganti 6 - pil 1-2 p. saben dina. Obat kudu dijupuk nganggo banyu, lan bocah enom bisa ngilangi pil lan dilusake nganggo cairan.

Kanggo entuk efek terapi sing dikarepake, Immunal dijupuk sethithik sak minggu, lan maksimum perawatan ora luwih saka 8 minggu. Yen sawise 1-2 minggu sawise nggunakake tamba, gejala klinis kasebut tetep ora owah, sampeyan kudu takon karo dokter.

Contraindications

Pil Immunal ora dianjurake kanggo nggunakake:

  • sensitivitas individu kanggo komponen prodhuk lan kanggo tetanduran saka kulawarga compositae;
  • kelainan sistemik lan otoimun, kalebu leukemia, kolagenosis, tuberkulosis, HIV, AIDS, multiple sclerosis;
  • kurang saka setahun.

Gunakake nalika meteng

Ora ana data babagan efek teratogenik utawa negatif saka imunum lan komponen ing janin, nanging panggunaan nalika ngandhut lan nyusoni mung bisa ditindakake sawise dhokter karo dhokter.

Overdosis

immunal4 Pratandha inxication karo overdosis "Immunal" ora diamati.

Efek sisih

Ing patients karo tendensi kanggo manifestasi alergi ing sawetara kasus, efek samping ing ngisor iki bisa kedadeyan: ruam, pembengkakan, gatal, sesak ambegan, tekanan sing luwih dhuwur.

Interaksi narkoba

Alat ing wangun solusi kanggo nggunakake internal ngandhut etanol, amarga nggunakake obat kasebut bisa nambah utawa ngowahi efek saka ancang-ancang medis liyane. Interaksi signifikan "Imunitas" klinis ditindakake kanthi antibiotik saka kelompok cephalosporins, lan uga nggunakake bahan-bahan sing nyakup etanol.

Ing kasus iki, bisa reaksi ana ing wangun flushing, sweating, mual, sakit sirah, tachycardia. Ing basis iki, tamba ing bentuk larutan bisa dijupuk telung dina sawise mbusak perawatan karo cephalosporins. Nalika digunakake kanthi bebarengan karo immunosuppressants, efek weakening efek terapeutik bisa uga.

Komposisi lan farmakokinetik

immunal3 Bahan aktif utama yaiku Echinacea Purpurea, sing ngandhut zat aktif sing ngrangsang pertahanan awak. Iku nambah jumlah leukosit lan ngrangsang fagositosis, nyegah reproduksi mikroorganisme patogen.

Kajaba iku, data panaliten nunjukake yen echinacea purpurea efektif marang virus herpes lan influenza. Data ing farmakokinetik "Immal" ora kasedhiya.

Kondisi liburan lan umur simpenan

Obat iki kasedhiya tanpa resep. Tetep metu saka jangkauan bocah ing suhu kamar (ora liwat 25o) maksimal 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing wayah sore saka kadhemen mangsa, bojoku lan aku tuku kathah obat, awit ora ana mangsa siji sing ora tanpa ARVI lan flu. Bubar, putrane marang kita bab pil Immunal, sing, miturut, iku panacea kanggo kabeh selesma. We wiwit njupuk tamba sasi sadurungé mangsa cuaca sing adhem, lan minangka asil kita wis mangsa kadhemen tanpa flu lan masalah liyane. Rega, mesthi, "nggitik", nanging efek kuwi pancen trep banget! Vladislav, Samara

Sawetara wektu kepungkur aku nandhang penyakit serius lan ngentèkaké rong sasi ing amben rumah sakit. Sawise ngeculake, awak saya dadi ora kuwat yen dhokter dianjurake kanggo nglakoni terapi rehabilitasi "Immunal." Efek iki mung gedhe, lan sawise sasi aku meh bali menyang normal. Alexander, Moskow

Aku ora kagungan kekuwatan kekuwatan wong, saengga ing musim semi lan musim gugur aku tansah kudu "nyepetake" pertahanan awak. Aku ora nyoba apa resep lan resep-resep, nanging ing pungkasan aku mandheg ing Immunal. Apike, aku digunakake kanggo tuku Echinacea tincture, yaiku bagean saka tamba, nanging kanggo nyimpen, nanging aku ora seneng karo efek kasebut. Nanging Immunal mbantu aku nyisihake selesma musiman sing langgeng, lan ing wektu sing padha njaga awak saka efek antibiotik.

Maxim, Yekaterinburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.