Immunomax

Analog

immunomaks-1 Ora ana analogue.

Rega

: 825 р. Rata-rata online rega * : 825 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Simpen ing kulkas ing t 4..8 derajat!

Kasedhiya ing bentuk bubuk garing lan beku (lyophilisate) kanggo nyiapake injeksi intramuskular.

Fungsi utama Immunomax yaiku kanggo ngaktifake aktivitas sel-sel awak manungsa sing dilakoni ing organisasi respon imun kanggo invasi infeksi: sel NK, sirkulasi monosit, granulosit neutrophil, makrofag, dll. Iki miwiti produksi antibodi sing netralake patogen virus utawa bakteri.

Indikasi

Ampul Obat kasebut dituduhake ing kahanan lan penyakit ing ngisor iki:

  1. Kanggo nambah status imun.
  2. Ing perawatan saka penyakit sing disebabake dening virus papilloma (warts, kutil, dysplasia).
  3. Ing perawatan penyakit sing digandhengake karo virus herpes simplex , ureplasma, mycoplasma, chlamydia.
  4. Kanthi penyakit bakteri (salmonellosis, infeksi staphylococcus lan Escherichia coli).

Obat iki kasil digunakake minangka bagéan saka infèksi virus lan bakteri sing komprehensif , nanging ora tau digunakake minangka obat mung.

Dosis lan administrasi

Immunomax ing wangun bubuk wis ditrapake kanggo nyiapake solusi sing disuntikake intramuscularly. Isi vial dibubarake ing 1 ml banyu kanggo injeksi sadurunge digunakake, lan nyuntikake intramuskular. Banyu kanggo injeksi ing ampoules didol ing apotik.

Situs injeksi - suku paling ndhuwur saka pantat.

Situs injeksi - suku paling ndhuwur saka pantat.

Dosis obat kasebut lan jangka waktu perawatan sing diwenehake dening dokter. Minangka aturan, injeksi iki 100-200 IU sapisan dina.

Dosis mesthi kasusun saka 6 suntikan, sing ditindakake wiwit wiwitan nganti katelu, diikuti istirahat 4 dina, lan obat kasebut digunakake maneh sajrone 3 dina.

Pangobatan warts anoginetal sing diulang digabungake karo karusakan (laser, cryo, electrocoagulation, Solcoderm), dosis siji saka obat kasebut yaiku 200 IU.

Kanthi koreksi saka kaluputan sing kuwat, dhokter bisa ngurangi dalanan perawatan kanggo 3 suntikan.

Contraindications

Obat kasebut contraindicated ing kasus ing ngisor iki:

  1. Hypersensitivity to the components.
  2. Ing umur 12 taun.

Immunomax ditrapake kanthi ati-ati kanggo pasien kanthi penyakit otoimun.

Pregnant lan lactation

Saiki ora ana data babagan efek ing Immunomax ngandhut. Obat nalika meteng lan dipakani ngirim ora digunakake kajaba manfaat sing ditampa dening pasien ora ngluwihi risiko sing bisa nyebabake janin. Nalika nyusoni tamba ora disaranake.

Overdosis

Saiki, ora ana kasus overdosis narkoba sing kacarita.

Efek sisih

Pasinaon klinis efek samping durung dicethakaké. Reaksi alergi bisa uga dumadi.

Komposisi lan farmakokinetik

immunomax-2 Immunomax digawe kanthi bentuk bubuk steril (lyophilisate), dikemas ing ampul utawa vial 3 pcs. ing kothak. Suntingan, injeksi, lan tisu pre-injeksi kalebu.

Saben botol ngandhut peptidoglycan asam, kanthi massa molekul 1000-40000 kD, kanthi jumlah 100 utawa 200 IU.

Pharmacokinetics saka tamba ora diteliti amarga alam peptidoglycan lan dosis efektif banget.

Liyane

Immunomax disimpen ing suhu 4-8 ° C kanggo 2 taun, sing nyelehake ing kulkas. Yen suhu diganggu, komponen aktif bakal rusak lan obat kasebut ora bisa digunakake.

Iki dirilis ing resep, amarga sing ora tepat nggunakake Immunomax nimbulaké resistance bakteri kanggo antibiotik, anjog menyang gagal perawatan luwih lanjut.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kanggo wektu suwe aku ora bisa ngatasi penyakit "herpes genital". Aku nyoba Acyclovir, Cycloferon lan obatan sing padha, nanging efek sing dikarepake ora - anjog sing lawas mulai nembus, nanging sing anyar muncul. Dokter diterangno yen iki amarga kekebalan awak, lan ditetepake Immunomax kanthi kombinasi cara liya. Rashes alon-alon ilang, nganti wareg. Andrey, Belgorod

Sawetara sasi kepungkur, condyloma dideteksi ing resepsi gynecologist, sawise aku lan bojomu padha diwenehi obat-obatan, kalebu Immunomax. Kondhisi sing paling gedhé ditangani kanthi cara operasi, lan wutah sithik sawisé latihan ditetepaké. Miturut dhokter, tanpa obat immunomodulating, perawatan bakal ora duwe efek kasebut. Larisa, Krasnodar

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.