Imunofan

Analog

Kabeh dosage formulir Imunofana Ora ana analogue lengkap. Waca Antivirals lan Immunostimulants .

Rega

, ампулы 498 р, свечи 504 р. Rata-rata rega online * , ampoules 498 r, lilin 504 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Injeksi Muncul sawetara infèksi sing disebabake dening status immunodefisiensi manungsa.

Ing kasus kasebut, ora cukup kanggo langsung nglawan patogen - sawayah-wayah, penyakit kasebut bisa kambuh.

Sampeyan perlu nambah kekebalan awak dhewe. Obat imunofan minangka immunostimulant sing dirancang khusus kanggo kondisi kasebut.

Indikasi

Imunofan ditrapake kanggo:

  • immunodeficiency states;
  • penyakit radang kronis;
  • vaksinasi ing wong diwasa kanggo ningkatake tanggapan imun;
  • negara mabuk;
  • infeksi virus chlamydial and herpes ;
  • rematik arthritis;
  • psoriasis, diphtheria;
  • kanker lan kahanan HIV (ing komplikasi therapy).

Metode aplikasi

Lilin Imunofan kasedhiya ing telung bentuk dosis: ampul, suppositori rektum lan semprotan sirkulasi meter.

Ampoules dimaksudaké kanggo ngatur larutan subkutane utawa intramuskular. Dosis tunggal saka solusi kanggo injeksi yaiku 50 mcg (1 ampoule).

Lilin dosis - 100 mcg saben 1 pc.

Siji mencet saka semprotan cocog karo dosis siji 50 μg Imunofana.

Ing kasus onkologi, 1 dosis saka obat (ampul, lilin utawa semprotan) ditrapake 1 dina saben dina. Cara perawatan kasebut yaiku 5-7 dosis tunggal Imunofan, 1 ml saben dina liyane. Banjur, kanthi istirahat 20 dina, mesthi wae diulang 2-3 kali.

Kanggo perawatan hepatitis virus lan artritis reumatoid, Imunofan diterbitake ing 1 ml (1 supositorial utawa 1 dosis nasal) kanthi interval 4 dina.

Ing perawatan psoriasis, tamba kasebut ditindakake saben dina liyane. Mesthi wae 8-10 kali.

Minangka adjuvant (kanggo ningkatake respon kekebalan kanggo vaksin) Imunofan ditindakake sepisan ing dina vaksinasi.

Nalika nggunakake semprotan nasal, pelek dispenser kudu dicet terus kabeh kanggo njaluk dosis siji sing bener.

Contraindications

Contraindications kanggo nggunakake Imunofan yaiku:

  • umur nganti 2 taun;
  • meteng karo pangembangan konflik rhesus;
  • hypersensitivity.

Pregnancy

Salah sawijining ampul Sajrone meteng tanpa konflik Rhesus, bisa nggunakake solusi kanggo injeksi lan supositoria kanthi rasio keuntungan / resiko sing dhuwur. Penggunaan semprotan nasal ing mangsa iki ora ditemokake, amarga ora ana studi klinis sing cukup.

Overdosis

Kasus overdosis durung diidentifikasi.

Efek sisih

Yen sampeyan duwe hipersensitif, reaksi alergi bisa uga dumadi.

Komposisi

Bahan aktif yaiku imunofan. Konsentrasi ing solusi kanggo injeksi yaiku 50 mcg saben ampoule, ing semprotan 50 mcg saben dosis, ing siji suppository 100 mcg.

Imunofan minangka senyawa kimia sing, nalika ditetabolismena, diremehake marang sawetara asam amino. Amarga iki, obat nduweni immunoregulatory, detoksifikasi lan efek hepatoprotective.

Pharmacokinetics

Loro lilin nutup Obat kasebut kanthi cepet lan digunakke sakwise administrasi.

Efek farmakologi ditepungi ing telung fase:

  1. Fase cepet ana 2-3 jam sawise administrasi. Efek utama yaiku detoksifikasi. Membran sel dilindhungi, indeks getih apik, lan prosès inflamasi dikurangi.
  2. Tahap tengah tetep seminggu sawise fase cepet. Sajrone periode iki, kekebalan awak mundhak lan bakteri lan virus sing mlebu awak mati.
  3. Fase alon tahan nganti 4 wulan. Fungsi imunitas selular lan humoral diterusake, antibodi diprodhuksi, nomer sing bisa ditrapake kanggo respon vaksinasi.

Fitur khusus

Imunofan bisa ngurangi resistensi sel tumor tumrap obat-obatan, saéngga nambah efek saka sitostatika.

Obat iki uga digabungake karo obatan anti-inflammatory, nambahake tumindak.

Imunofan disimpen sajroning 2 taun saka tanggal produksi ing suhu 2-10 derajat.

Obat kasebut kalebu klompok resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Obat banget efektif. Sawise perawatan karo antibiotik ing bidhang ginekologi, kekebalan saya banget amergo. Peradangan lan thrush pancen muncul. Imunofan dirawat ing lilin - lan kabeh konsekuensi ilang. Alena, St. Pereburg

Ing mangsa mangsa musim panas, aku kena infeksi virus kaping pirang-pirang. Kekebalan awak saya ora bisa diatasi lan meh kabeh ARVI ngalami komplikasi bakteri. Dokter menehi saran marang semprotan Imunofan kanggo nyegah. Aku wiwit nggunakake sadurunge puncak colds seasonal. Aku banget bungah karo asil - Aku kejiret virus mung sapisan lan sawise sawetara dina aku pulih tanpa komplikasi. Natalia, Sverdlovsk region

Aku duwe rematik arthritis. Umumé ora ana sing bisa mbantu ngurangi gejala, amarga obat anti-inflammatory konvensional banget banget. Aku nembus dalan Imunofan lan dadi luwih gampang kanggo sawetara wektu. Nanging, ing kasusku, mesthi wae terapi perlu, nanging rega obat kasebut cukup dhuwur. Anna Nikolaevna, Khabarovsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.