Salep Indomethacin

Analog

indometacin61 Salep digawe dening manufaktur beda miturut jeneng "indomethacin", "indomethacin"

Rega

, 61 р. Rata-rata online price * , 61 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Pharmaprim Salep Indomethacin dianggep minangka agen antirheumatik lan anti-inflamasi. Sampeyan bisa ngurangi bengkak saka wilayah sing kena pengaruh, nyingkirake kekerasan, ngilangi rasa nyuda, lan gampang nyuda inflamasi lan demam.

Alat kasebut ngijini sampeyan kanggo ngilangi rasa sakit sakwise ciloko lan operasi, lan malah sing katon sacara periodik lan tiba-tiba, ngurangi pembengkakan lan inflamasi cedhak cures.

Indomethacin ing wangun salep minangka agen anti-inflamasi njaba aktif, kanthi referensi kanggo nonsteroidal anti-inflammatory drugs. Tumindak kasebut amarga inhibisi cyclogenase, sing nyegah sintesis prostaglandin, nyegah fase inflamasi, lan nyegah agregasi platelet.

Indikasi

Akrikhin Salep indomethacin digunakake ing kasus ing ngisor iki:

  1. Ing penyakit degeneratif lan inflamasi ing sistem musculoskeletal lan inflamasi jaringan alus (psoriatic, gouty lan rheumatoid arthritis, rheumatism, ankylosing spondylitis, bursitis, osteoarthrosis, tendinitis, lan liya-liyane).
  2. Neuralgia, myalgia, pain ing utomo, radiculitis, plexitis, neuritis, sciatica, lumbago, lan liya-liyane).
  3. Peradangan traumatis ing jaringan ASO lan alus (kanthi sprains, sprains, sawise bruises utawa stres).
  4. Nalika edema pascaoperasi ora ana pelanggaran integritas kulit.
  5. Kanthi thrombophlebitis entheng.

Dosis lan administrasi

Saluran konsistensi Salep ditrapake ing panggonan sing kena pengaruh kanthi lapisan tipis kanthi gerakan cahya 3 kali dina (anak 2 kaping).

Dosis maksimal kanggo wong diwasa ora luwih saka 15 cm saka prodhuk extruded saka tabung, kanggo anak - 7 cm. Panggunaan dressings oklus karo salep ora dianjurake.

Piranti kasebut ora bisa digunakake kanggo kulit rusak, uga kanggo nglindhungi kontak karo luka sing mbukak lan membran mukus.

Saben dina 10 dina perawatan karo ointment, kondisi umum getih wis dicenthang.

Contraindications

Ointment Indomethacin wis contraindicated digunakake ing kasus ing ngisor iki:

  1. Kanthi tambah sensitivitas pasien kanggo komponen obat kasebut.
  2. Ing tahap akut ulkus peptik ing saluran pencernaan.
  3. Kanthi gagal ginjel lan ginjel.
  4. Ing panggonan sing nglanggar integritas kulit.
  5. Nalika pelanggaran ing sistem getih.
  6. Ing kasus kelainan getih sing ora bisa ditemokake ing etiologi sing ora dijelasake.
  7. Anak-anak ing umur 6 taun lan umur tuwa.

Pregnant lan lactation

Indomethacin wis kontraindikasi nalika ngandhut lan nyusoni.

Overdosis

Borisov Medical Preparations Plant Kurang panyerepan sistemik saka salep indomethacin kanggo njaba njaba supaya meh ora bisa overdosis tamba.

Nanging nalika nggunakake prodhuk kasebut ing jumlah luwih saka sing dianjurake ing instruksi, migren, mual, muntah, pusing bisa kedadeyan. Uga kadhangkala konvulsions lan mati rasa saka awak.

Yen dielingi ointment ora sengaja, pangembangan simultan sajrone efek samping bisa wae.

Efek sisih

Panganggone saloma indomethacin kadhangkala nyebabake efek samping ing ngisor iki:

  1. Muncul saka macem-macem rashes.
  2. Reaksi alergi.
  3. Kekeringan, gatel lan kulit.
  4. Tampilan kobong ing panggonan aplikasi.

Arang banget, efek samping bisa maju kanggo asma lan angioedema. Uga, psoriasis bisa berkembang ing kulit sing digunakake. Ing kedadeyan fénoména kasebut, panggunaan obat kasebut langsung mandheg, lan banjur nguripake dhokter kanggo instruksi luwih lanjut.

Komposisi lan farmakokinetik

Sopharma Obat ing wangun salep ing 1 g ngandhut indomethacin 100 mg, tumindak minangka zat aktif. Urea, transcutol P, PEG 400 lan 1500, nipagin, propylene glikol, levomenthol, nipazol lan banyu disaring digunakake minangka komponen tambahan.

Nalika ditrapake ing njaba, zat aktif langsung diserep, muncul sawise 5 menit ing jaringan subkutan. Komponen ointment tiba ing membran sinovial lan cairan artikuler, tetep aktif ana ing 5-7 dina.

Ing getih, zat aktif kasebut minangka protein plasma. Ing ati, metabolisme kasebut dumadi kanthi pembentukan produk negatif sing diekskresus liwat usus lan ginjal.

Liyane

Salep kasebut ana ing rantai apotek ing pasar bebas, nanging tanpa resep dokter, durasi gunane ora bisa ngluwihi 2 minggu, amarga perawatan diri kanthi nggunakake obat iki kerep ndadekake konsekuensi negatif.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ndarbeni lenga Indomethacin minangka alternatif kanggo obat sing luwih larang, amarga ngalami pergelangan tangan raksasa. Ana rasa nyeri banget, lan sadurunge arep turu aku kudu nggolek posisi sing nyaman kanggo lengenku. Gunakake obat kanggo 5 dina, nalika rasa sakit mulai ngliwati kaloro, lan banjur benjolan nyebar. Ngaplikasi salep kasebut ora trep banget amarga rasa gemuk, nanging efek sing diasilake menehi ganti rugi kanggo kelemahan iki. Natalia, Petrozavodsk

Kanthi wiwitan musim semi, rasa nyeri ing gulu lan geger maneh ora bisa ditemokake maneh. Aku mutusake menyang dhokter sing nemtokake osteochondrosis serviks. Dheweke diwenehi salep Indometasin, sing ditrapake ing wayah sore sadurunge bedtime. Efek iki dirasakake ing dina sabanjure. Sadurunge iku dheweke nggunakake Fastum-gel, nanging dheweke ora menehi relief nyata. We are pleased karo rega kurang saka medicine. Oleg, Krasnoyarsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.