Infagel

Analog

Pembungkus anyar Preparasi interferon alfa-2a, biasane diprodhuksi ing wangun suntikan lan supositoria.

  • Interal
  • IFN-EU
  • Roferon®-A

Waca immunomodulators lan antivirals liyane .

Rega

, 135 р. Rata-rata online rega * , 135 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Pilihan kemasan sing beda-beda Obat nggunakake infèksi njaba lan lokal - alat kuat nglawan infeksi herpes , nggowo pengaruh ing membran lan kulit lenga. Pangobatan tissue kulit lan lendhut asring gegandhèngan karo kekebalan awak sing amat amarga serangan virus ing awak.

Kasebut kanthi teliti maca kabeh saran sing diwenehake ing manual iki. Iki bakal mbantu sampeyan manfaatake obat kanthi efisiensi maksimal.

Indikasi

Ing kasus apa infagel kudu digunakake? Klompok utama indikasi:

Given konsistensi gel sing kaya obat iki, gampang ditrapake menyang wilayah sing kena pengaruh. Virus herpes lan virus influenza yaiku infèksi virus utama tumrap infagel sing efektif.

Yen infèksi kasebut amarga infèksi karo virus liya, efektifitas aplikasi gel iki beda lan bisa uga ora ketemu pangarepan. Mulane, mesthi nemtokake sifat infèksi, tindakake dinamika perbaikan.

Dosis lan administrasi

botol Dosis tartemtu ditemtokake saben kahanan tartamtu, gumantung saka rong faktor:

  • ukuran wilayah sing kena pengaruh;
  • prilaku virus aktif;
  • intensitas kambuh (ing kasus sing paling umum, infeksi herpes "urip" ing awak kanggo taun-taun.) Iki ndadekake dhewe nalika status imun tumiba - ing wektu sethithik, selesma, tumrap latar mburi sawetara penyakit sistemik).

Rekomendasi umum kanggo dosis:

  • frekuensi panggunaan - 2 kali dina;
  • interval antarane aplikasi gel - 12 jam;
  • Infagel kudu diterapake ing lapisan tipis
  • Wigati kanggo ngenteni film pelindung tipis kanggo mbentuk (rata-rata, sing njupuk saka 10 nganti 15 menit);
  • standar kanggo kekirangan moderat 3-5 dina;
  • Panggunaan bisa dipercoyo yen infeksi banget aktif;
  • sinyal kanggo ngendhegake panggunaan yaiku ilang saka herpes lesions sing katon.

Bentuk pelepasan lan panuku:

  • botol kaca;
  • packaging 1, 2, 3, 5, 10 g;
  • nalika tuku, njupuk volume wadah - gumantung sepira kerepe sampeyan kudu infagel kanggo perawatan saka herpes lesions.

Contraindications

Amarga kasunyatan bilih infagel dienggo sacara topikal lan eksternal, zat aktif ora mengaruhi proses metabolisme internal ing awak. Mulane, mung ana loro contraindications:

  • intoleransi individu;
  • exacerbation saka sembarang penyakit alergi.

Pregnant lan lactation

Sajrone meteng lan nyusoni:

  • infagel ora dilarang;
  • panggunaan kasebut diijini kanggo nyegah pangembangan infeksi herpes;
  • Sampeyan kudu dilereni gel sacara rasional lan tanpa keluwihan.

Efek sisih

Sajrone pasinaon lan klinis, efek samping saka Infagel tamba ora dideteksi.

Komposisi lan farmakokinetik

infagel4 Antiherpetic INFAHEL® yaiku salep adhedhasar hidrogel sing ngandung zat aktif sing disebut Interferonum alpha-2a (Interferon alpha-2a). Ilmuwan wis nyedhiyakake saka galur produser sing dimodifikasi sacara genetis. Jumlah Interferon Alfa-2 ing 1 g salep yaiku 10.000 IU.

Bahan tambahan saben 1 g:

  • 75 g - polivinil alkohol (mbenakake proses pambentukan film nalika gel dries ing wilayah sing kena pengaruh);
  • 14 mg - aluminium hidroksida;
  • nganti 1 g - banyu diresiki.

Mekanisme farmakologis didasarkan ing sifat Interferon Alfa-2, sing nyedhiyakake aktivitas antivirus, anti-inflamasi, imunomodulasi, lan antitumor gel.

Liyane

punika gel, info 146% Informasi tambahan:

  • umur simpenan saka infus tamba - 24 sasi;
  • aja nggunakake obat kasebut ing pungkasan gesangipun (sampeyan bakal nemokake tanggal release ing paket);
  • ing farmasi INFAHEL® didol kanthi bebas, tanpa resep;
  • disimpen ing panggonan sing ditenun lan dilindhungi saka panggonan cahya kanthi kelembapan sedheng (temperatur panyimpenan optimal saka 0 ° C nganti +10 ° C, tingkat kelembapan 60-80%);
  • supaya obat kasebut adoh saka bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Melu herpes ing lambe, infagel bisa nggoleki sing apik. Gampang, mung 2 kali dina kudu diaplikasi, lan iki cukup. Aku ora sok dong mirsani efek sisih ora nyenengake. Ing cara, aku ngerti herpes banget, banget uga - sandi kabeh diwasa urip. Mulane pracaya, gel iki pantes peringkat paling apik. Alexandra T., Murmansk

Ing sawetara sasi aku bisa ngatasi perkembangan kadhemen ing lambene. Kawitan, ing ngarep, lan uga ing putriku - dheweke dolanan nganggo lipstik, mula, saka kono infeksi kasebut ditulari. Ing bab mung aku ora seneng ana wadhah kaca ing endi sing didol (kanthi cara, gampang tanpa resep). Ukara plastik bakal luwih apik, miturut pendapat saya. Lan babagan efektifitas ora ana keluhan. Larisa P., Moskow

Ing wiwitan, infagel katon minangka pembangunan liyane kanggo marga perdagangan lan iklan - sing ora mung ditemokake ing apotek saka herpes. Kapentingan tartamtu ora nyebabake. Nganti dheweke nemu gingivitis virus. Aku pulih ing 4 dina, ora ana maneh kambuh. Vera M., Samara

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.