Interferon

Analog

1 botol per pak Ora ana analogue lengkap. Ing sawetara kasus, imunomodulator bisa digunakake minangka analog. Ing kasus infèksi virus - antivirus .

Priksa dhokter sampeyan sadurunge milih pasangan.

Rega

, 116 р. Rata-rata rega online * , 116 p. (1 botol)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Agen terapeutik lan prophylactic efektif yaiku interferon. Werna akehe wiyar banget, masalah disetel loro ing luar negeri lan ing negara kita, rega rega kasedhiya kanggo kabeh wong.

Indikasi sing digunakake

Ampoules ing latar mburi kemasan Alat iki utamané nduweni sipat antiviral lan immunomodulating, lan uga nduweni aksi antiproliferatif (nolak pertumbuhan jaringan).

Aplikasi kanggo macem-macem penyakit wis dawa dites lan asil dicatet, tamba wis diijini ing Rusia kanggo perawatan penyakit lan kahanan ing ngisor iki:

  • infeksi virus pernafasan, kalebu lan pneumonia lan nyegah;
  • hepatitis B, C, D (delta);
  • herpes lan shingles ;
  • sawetara penyakit ganas;
  • papilloma;
  • penyakit jamur tartamtu;
  • kondisi sawise kemoterapi lan paparan radiasi;
  • ngurangi kekebalan saka asal-usul sing beda.

Dosis lan administrasi

botol Interferon leukocyte manungsa kasedhiya ing pirang-pirang formulir lan digunakake ing macem-macem cara.

  • Lilin sing dienggo sacara rectally 1 wektu saben dina kanggo nyegah SARS ing anak nalika sasi. Kanggo perawatan panyakit respiratori diarani kaping 2 dina, ing Course 5 nganti 10 dina, dosis 250.000 IU saka bahan aktif. Sampeyan perlu mirsani interval administrasi - ora luwih saka 12 jam. Ing dosis 500.000 IU digunakake ing wong diwasa, kaping 2 dina.
  • Suppositori digunakake kanthi vaginally kanggo penyakit virus wilayah urogenital kaping pindho dina, ing dosis nganti 1.000.000 IU, ditemtokake dening dokter, kanggo 10 dina - inti duwe efek lokal lan penetrates aliran getih. Nalika ganti karo obatan liya sing digunakake sepisan dina. Dokter bisa nyaranake dosis pangopènan 1 dina 1 - 3 dina kanggo 10 - 30 dina.
  • Interferon diprodhuksi kanggo injeksi, kudu disuntik subcutane, intracutaneously, intramuskular utawa intravena. Punika didol kanthi strictly dening resep. предназначенный для назального орошения, категорически запрещено вводить путем инъекций. Ati-ati, interferon manungsa leukosit, sing dimaksudake kanggo irigasi irung, kudu dilarang kanthi injeksi.
  • Wêdakakêna garing dimaksudaké kanggo ngencerake banyu sing disaring utawa digodhog lan digunakake kanggo ngilekake banyu membran lendhut. Sawise mbukak ampul utawa vial disimpen nganti maksimal 24 jam. Ndhuwur 5 tetes ing irung sing ping pindho saben dina.
  • Noda lan tetes mata yaiku solusi siap kanggo nggunakake topikal kanggo aplikasi langsung utawa minangka inhalasi liwat nebulizer.
  • Salep adhedhasar interferon sing ditrapake ing foci infeksi ing kulit, contone, kanggo herpes rashes paling sethithik kaping 2 dina.

Dosis sing tepat saka tamba diwenehake dening dokter, sing, yen perlu, ngatasi cara lan frekuensi panggunaan.

Resep lan pengobatan sing bebas ora bisa ditampa!

Contraindications

Interferon duweni pangaruh ing kabeh awak, saengga ing sawetara kasus, efek samping sing ora dikepengini bisa kedadeyan. Kanggo nyegah, sampeyan kudu ngetutake instruksi dhokter sing bener lan ora ngluwihi dosis.

Contraindications to reception are:

  • ngurangi fungsi ginjel;
  • sirosis ati;
  • penyakit jantung abot;
  • epilepsy;
  • depresi lan psikosis;
  • owahan ing fungsi tiroid sing tahan kanggo terapi;
  • hypersensitivity individu.

Kondisi khusus

interferon-3 Interferon ora diwenehake marang wanita ngandhut, kajaba amarga kabutuhan penting. Nalika digunakake sajrone lactation, nyusoni kudu dilereni. Njaluk maneh nyusoni nyusoni sajrone dina sawise sawise perawatan.

Nalika suhu mundhut nggunakake interferon, antipiretik kudu dijupuk - protein urip ing suhu ora luwih saka 37 ° C.

Interferon ora digunakake nalika nggunakake antidepressants (tambah pajanan).

Sajrone perawatan karo tamba ora dianjurake kanggo ngombe alkohol lan obat-obatan.

Kanthi ati-ati ngajukake tamba nalika nggarap mekanisme lan nyopir.

Overdosis

Kasus akibat beracun dosis tinggi obat kasebut ora dideteksi. Yen nyebabake panyimpenan ing jumlah gedhe zat kudu dijupuk kanggo nyopot.

Efek sisih

interferon-87 Efek mbebayani bisa ditepungi kanthi macem-macem masalah.

  • jantung: arrhythmia, tachy lan bradycardia;
  • Pembuluh darah: abang sing ketara ing tekanan getih;
  • pencernaan: Kurangé napsu, mual, muntah, diare;
  • sistem saraf: instability of consciousness, gangguan turu;
  • somatic: ngelu, ngandhut;
  • mental: depresi, nyuda mood;
  • kulit: ruam, gatel kulit, dadi gedhe.

Komposisi lan farmakokinetik

interferon-chel Ing wangun murni, interferon ana ing ampul bubuk - kanggo ngencerake lan irigasi utawa injeksi.

Suppositories, suppositories lan ointments ngemot, saliyane interferon, basa lemak, imparting tektur sing kandel utawa padat.

Interferon diprodhuksi saka protèin mamalia, kalebu manungsa, sing wis kena virus. Interferon manungsa leukosit punika komposisi ingkang paling saged dipun tampi, saupamanipun boten nyakup isi agen penyebab penyakit (kalebet HIV lan hepatitis).

Mekanisme tumindak yaiku nyiptakake watara sumber infeksi panularan protèktif saka sel-sel sehat, sing ndarbeni panyebaran virus iki ora bisa diatasi, amarga pengaruh interferon. Iki uga nyegah tuwuhing formasi tumor - sel-sel dadi ora bisa divisi.

Tumindak wiwit gumantung marang metode administrasi ing 0,5 - 2 jam lan tahan paling sethithik 6 jam, luwih asring 12. Zat iki rampung lan tanpa jejak sing diekskresèkaké saka awak nalika dina saka dosis sing pungkasan.

Panyimpenan lan babar pisan

Obat kasebut disimpen ing panggonan sing peteng lan kelangan. Ana bukti yen tamba sing disimpen ing suhu kamar ndadekake efek sisih liyane. Temperatur panyimpenan sing dhuwur (ndhuwur 37 ° C) ora bisa ditampa.

Umur urip kabeh preparat karo interferon 2 taun saka tanggal. Preparation dibukak (ampoule) lan solusi sing disiapake kudu digunakake ing 3 dina.

Interferon leukosit manusia disedhiyakake saka apotek tanpa resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Ing offseason, aku lara karo ARVI saben taun. Aku nandhang penyakit hard, sawisé suwe saya rumangsa ringkih. Saiki, kanthi saran saka dhokter, ing pratandha pisanan infèksi aku wiwit njupuk interferon leukosit manungsa. Mesthi wae minggu, banjur istirahat, banjur seminggu maneh. Aku nggunakake nasal tetes 3 kali dina. Rasa apik. Anatoly, 56, Arkhangelsk

Minangka wong diwasa aku lara karo cacar banyu. Iku ala. Dokter nyuntik kula karo obat interferon. Iku mbantu, ora ana komplikasi. Maria, 35, Vorkuta

Secara periodik, aku nggunakake suppositories interferon. Iku obat apik kanggo herpes vagina. Saiki kondhisi apik, nanging sacara prophylactically saka wektu kanggo wektu aku nglampahi Course ing pengawasan saka dhokter. Inessa, 25 taun, Moskow

Bapakku tundhuk marang kemoterapi sawise operasi kanggo mbusak tumor ganas. Sawetara wektu sawisé pungkasan, dheweke diwènèhi interferon. Kanthi cara iki, dheweke luwih nduweni kakebalan. Konstantin, 30 taun, wilayah Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.