Irunin, kapsul

Obat iki kasedhiya ing 2 bab: kapsul (pirsani ing ngisor) lan tablet vagina.

Analog

Irunin 6 kapsul

Rega

: 434 р. Rata-rata online rega (6 kapsul) * : 434 r.

Apa analog sing ora njamin kualitas sing padha

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Komposisi lan ciri-ciri obat kasebut

Kemasan irigi saka mburi "Irunin" minangka obat, digawe saka triazole. Spektrum aksi sing amba mbantu nyingkirake penyakit kasebut lan ngancurake membran sel ing jamur kasebut.

Komposisi obat iki kalebu:

  • Komponen utama yaiku 0.1g; itraconazol;
  • Komponen tambahan - pati, sukrosa, poloxamer lan hydroxypropylmethylcellulose.

"Irunin" ing kapsul minangka microgranules khusus sing ana ing cangkang kuning. Ing salah sawijining paketan yaiku 6, 10, 14 kapsul. Tablet vagina digawe putih lan duwe wangun dering spesifik. Ing salah siji pil kuwi 200mg. Itraconazole (bahan dasar) lan komponen tambahan liyane, kayata: laktosa, pati, povidone, sodium lauryl sulfate, talc lan magnesium stearate.

Indikasi

  • Nalika pasien didiagnosis karo dermatomycosis lan dermatophytosis, uga macem-macem lesi sikile, tangan, ana onychomycosis, sing disebabake jamur utawa jamur ragi. Minangka aturan, tablet diwenehake bebarengan karo ointments utawa tetes, lan mung ing kasus lanjut ;
  • Prekara candidomycosis minangka infèksi kulit sing khusus nalika lémon kulit lan membran mukosa ngalami; ndandani pasien karo akeh warna lichen, penyakit atleti inguinal, candidiasis (organ lisan lan internal), candidiasis paru, lan keratitis jamur;
  • Digunakna kanggo perawatan saka mycosis jero: blastomycosis, sporotrichosis, coccidiomycosis, paracoccidiomycosis uga mycetomas saka sikil, histoplasmosis, penisillosis lan kromomikosis;
  • Applied kanggo perawatan mycosis sistemik: aspergillosis lan candidiasis, cryptococcosis, sporotrichosis, histoplasmosis, paracoccidioidomycosis lan mycosis sistemik liyane. Lan uga kanggo perawatan vulvovaginal candidiasis.

Contraindications

Aja nyaranake nggunakake alat iki kanggo wong-wong sing duwe hipersensitivitas kanggo bahan-bahan penyusun obat iki, uga wanita ngandhut ing trimester pisanan. Minangka wanita ngandhut ing trimesters kapindho lan kaping telu, kanggo wong-wong mau, Irunin ditrapake mung nalika resiko nggunakake obat kasebut bisa ditampa dening manfaat sing dikarepake.

Nalika nyusoni, wong-wong uga ora nyaranake nggunakake tamba iki, amarga, sanajan ana ing jumlah cilik, isih diserap menyang susu ibu. Sajrone resep "Irunina" luwih becik kanggo mandheg nyusoni nalika.

Dosis lan administrasi

Irunin 10 kapsul "Irunin" kudu dijupuk sawise mangan, ngombe kapsul kanthi akeh cairan. Dosis lan duration saka perawatan kasebut gumantung marang diagnosis:

  • Dermatomycosis kulit alus (jamur ing kulit) - 2 opsi perawatan: 200 mg 1 dina saben dina kanggo 7 dina, utawa 100 mg 1 dina saben dina kanggo 15 dina;
  • Jamur kuku (onychomycosis): 2 utawa 3 kursus, gumantung ing keruwetan penyakit. Antarane kursus istirahat 3 minggu. Course duration - 1 minggu. Mesthi njupuk 2 kapsul Irunin kaping pindho saben dina (200 mg saben dina saben dina). Iki minangka pilihan sing disenengi.
  • Pilihan sing luwih disenengi kanggo jamur kuku - resepsi kontinu kanggo 3 sasi, 2 kapsul saben dina. Dianjurake kanggo ngawasi kondisi analisis ati.
  • Vulvovaginal candidiasis dianggep kanthi njupuk 200 mg kapsul 2 kali dina (sedina), utawa 200 mg sakdurunge (telung dina);
  • Deciduous pityaiseum - 200 mg kapsul 1 dina saben dina kanggo 7 dina (yen perlu, mesthi bisa ditambah nganti 15 dina);
  • Dermatomycosis kulit alus - 200 mg kapsul 1 dina saben dina kanggo 7 dina (yen perlu, mesthi wae bisa ditambah nganti 15 dina);
  • Keratitis jamur - 200 mg kapsul dijupuk 1 dina saben dina kanggo 21 dina;
  • Lisan candidiasis - 100 mg kapsul 1 dina saben dina kanggo 15 dina. Sistem mycoses dianggep wektu sing suwe banget - saka 3 sasi nganti setahun. Kabeh dosis sing disaranake beda-beda gumantung ing jinis infeksi sing dideteksi ing pasien:
  • Aspergillosis dianggep nganti 2 nganti 5 sasi, nalika pasien kasebut diwajibake kapsul 200 mg 1 dina saben dina;
  • Candidiasis - Course saka perawatan saka 21 dina kanggo 3 sasi. Dosis: 100-200 mg dina sapisan;
  • Cryptococcosis - kanggo perawatan, perlu ngobati perawatan saka 2 sasi nganti taun, nalika njupuk 200 mg 1 dina saben dina;
  • Histoplasmosis - panyakit yaiku 8 wulan. Dosis: 200 mg 1 utawa 2 kali dina;
  • Sporotrichosis - perawatan sing tahan 3 wulan. Asupan obat: 100 mg sapisan dina;
  • Paracoccidioidomycosis, Blastomycosis lan Chromomycosis - panyakit kasebut yaiku 6 wulan. Dosis: 100 mg saben dina (ing kasus blastomycosis, nganti 200 mg saben dina kaping pindho).

Elena Malysheva percaya menawa tablet, kayata Irunin, kudu dijupuk kanthi jamur. Wiwit release mbahas wangun mlaku jamur , sampeyan ora bisa ngomong karo kuwi. Cara sing bener yaiku 1 minggu pil - 3 minggu istirahat lan 3 kaping, sawise setengah taun ana konsentrasi itraconazole ing kulit. Plus, mesthi sampeyan butuh obat lokal, kayata varnish. Ndeleng dhewe:

7 komentar

  • Galina :

    Iku Irunin sing mbantu aku ngobati toenails saka jamur. Njaluk diwenehake Malyshev, ora ana efek samping. Thanks kanggo obat iki!

  • Kamulyan :

    Carane ngombe irunin kanthi kapsul saben dina utawa saben 2?

    • Doc :

      Hello

      Iku gumantung ing ngendi jamur ana, ndeleng bagean "Dosis lan Administrasi".

      100 mg - kapsul siji, 200 mg - loro.

  • Elena :

    Irunin diobati kanggo 3 minggu cacing. Sadurungé, rong sasi ditaksir sacara lokal lan vaksin - lan ora ana gunane. Ing kasus iki, loro wong duwe penyakit ginjel kronis, nanging kabeh tanpa konsekwensi, sampeyan mung kudu ngetutake dosis sing bener. Obat iki pancene apik!

  • Irina :

    Hello! Apa bisa menehi anak ireng 5 taun karo miselium jamur?

    • Doc :

      Hello

      Mycelium ora penyakit. Yen sampeyan wis dites, dhokter kudu milih perawatan, khususe yen bocah umur 5 taun.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.