Irunin, tablet vagina

Obat iki kasedhiya ing 2 bab: tablet vagina (ndeleng ngisor) lan tablet kanggo administrasi lisan.

Irung supositoria

Analog

Agen antifungal bisa dianggep minangka analog, ing wangun tablet utawa tumindak lokal:

Itrazol, Orungal, Itroconazole, Orungamin, Itroconazole-Ratiopharm

Rega

: 312 р. Rata-rata online rega * : 312 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Iku katon kaya tablet vagina Bahan aktif itraconazole iku turunan triazole, mbantu numpes pangembangan lan reproduksi jamur saka Candida genus.

Dosis bentuk obat kasebut ora luar biasa. Supositoria putih utawa susu biasa gampang diselipake menyang vagina lan ora nyebabake rasa ora nyaman.

Komposisi

  1. Komponen utama intraconazole (200 mg ing 1 tablet). Zat iki mbantu mblokir karya "sintesis" saka tembok jamur, kanthi mangkono ngiringi patine;
  2. Eksotis - petrolatum putih, pati sing dispersed, titanium oxide (komposisi unsur-unsur kasebut rada beda)

Indikasi sing digunakake

Pasien sing diwenehi obat "Irunin" paling asring nandhang sangsara saka macem-macem infeksi jamur. "Irunin" dipilih minangka tamba kanggo perawatan sariawan, akeh wanita modern. Pilihan iki amarga ora mung kanggo efektifitas obat, nanging uga perawatan sing relatif singkat. Saiki, tamba iki dianggep minangka salah siji sing paling apik kanggo perawatan vulvovaginal candidiasis, uga minangka wangun sing berulang.

Senadyan sawetara contraindications (dibahas ing ngisor iki), ing kasus-kasus sing paling akeh, aplikasi kasebut bener-bener dibenerake.

Minangka kanggo dosis "Irunin" sing dibutuhake, duration perawatan sing diperlokake, uga frekuensi panggunaan obat kasebut kudu ditrapake sacara khusus dening dokter sing nekani! Self-perawatan ing kasus iki mokal, amarga sadurunge nemtokake obat kasebut, kudu lulus tes sing cocok kanggo ngarsane jamur candida ing awak. Sanadyan sampeyan yakin karo sing bener saka diagnosis sampeyan, kabeh iku pancen sadurunge njupuk obat kasebut karo dokter.

Aplikasi

img-13848220034190 Tablet vagina "Irunin" kudu digunakake sepisan dina. Ing wayah wengi, sawise kabeh prosedur kesehatan sadurunge, siji lilin dipasang ing jero vagina (jero jero). Course saka perawatan rata-rata saka 5 dina kanggo minggu, kabeh gumantung kesaksian lan tes individu. Yen perlu, mesthine bisa ditawarake, nanging keputusan kasebut kudu dikoordinasi karo dokter.

Kanggo contraindications sing digunakake, ana kemungkinan intoleransi saka siji komponèn komponèn saka Irunin, uga nggunakake obat ing trimester pisanan ngandhut.

Efek sisih

Irunin dianggep minangka obat sing paling aman, lan efek sampinge banget langka. Lilin "Irunin" minangka obat tumindak lokal, saéngga ora bisa diserap ing getih. Ing basis iki, bisa dicathet mung efek sisih sing entheng:

  • Sawisé supositoris wis dilebokake ing vagina, gatal-gatal bisa kedadeyan, sensasi sing kobong ing panggonan sing dipasangake lilin;
  • Arang banget, reaksi alergi cilik bisa kedadeyan.

Ora ana kasus overdosis sing diamati nalika diagnosa tamba.

51544d14caa17f6633006b23 Ora kaya tablet "Irunin", sing asring ngandhut sawetara kegagalan ing sistem saraf, gangguan turu, kedadeyan ngelu, mual, muntah-muntah lan akeh faktor ora nyenengake liyane, supositoria luwih aman digunakake.

Penting kanggo ngelingi fitur spesifik njupuk tamba iki sajrone siklus menstruasi. Nalika pasien ngobati kanthi bantuan supositoria vagina, banjur nalika mulai menstruasi kudu diganti karo tablet "Irunin" sing padha. Wanita kudu luwih ati-ati nalika ovulasi, minangka nggunakake obat nyuda kapercayan kontrasepsi.

Kondisi panyimpenan saka tamba

"Irunin" kudu diselehake saka cedhake bocah lan dilindhungi saka cahya, ing suhu ora ngluwihi 25 C. Umur simpenan 2 taun (miturut aturan panyimpenan produk obat).

Ulasan

Aku dhokter nulis lilin "Irunin" kanggo perawatan thrush kronis. Penyakit ora katon serius, nanging mung ing glance dhisik! Thrush saben wektu dadi luwih panas sawise hipotermia sing paling alit, lan angel banget kanggo nyingkirake gatal lan kobong. Sawise telung lilin saka "Irunin", gejala kurang ditemtokake, lan eksaserbasi liwati, nanging aku terus perawatan miturut skema dituduhake dening dhokter lan ing pungkasan dalan aku felt mung nggoleki. Sawise setengah taun aku kudu ngulangake dalan, nanging saiki aku wis kelalen apa sing thrush! Marina Kovalenko, St. Petersburg

Bojoku lan aku ngobati thrush bareng. Dheweke njupuk pil, aku nggunakake lilin "Irunin". Kanggo pisanan, dhokter nyaranake supositoria kanggo aku nalika aku nyusoni bayi. Aku banget kuwatir babagan iki, nanging kaya ngono, muspra. Thrush liwati sawetara dina, lan bayi saya gedhe. Supaya adoh iki mung lilin sing tenan nyimpen kula ora mung saka gejala, nanging uga mbantu kanggo ngatasi masalah karo sabab saka thrush. Elizaveta Korobova, Magnitogorsk, St. Petersburg

Aku dhewe njabat "Irunin", amarga kabeh pil lan lilin sing diwenehake dening dokter mbantu maksimal seminggu utawa loro. Aku katon ing Internet kanggo review tamba, lan mutusake nyoba. Iku mbantu kula kathah! Thrush wis rampung lan durung bali. Lilin gampang banget dilebokake lan ora nyebabake rasa ora nyaman. Julia Gavrilyuk, MO

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.