Itraconazole

Analog

Mifungar, Lomeksin, Kanderm-BG, Medoflyukon, Irunin, Itramicol, Itrazol , Kanditral , Orungal , Orunit, Orungamin , Rumikoz .

Rega

: 359 р. Rata-rata online rega * : 359 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Efek farmakologi

itrakonazol Miturut instruksi, tamba iki minangka agen sintetis antikuler antikuler. Punika efektif ing ngarsane infèksi sing disebabake mycospores, atlet, Candida, trichophytes lan cetakan lan ragi liyane.

Efektivitas obat bisa ditaksir sawise sasi sawise perawatan saka penyakit jamur jaringan alus. Yen terapi iki kena infeksi jamur kuku, banjur ditindakake paningkatan minangka pertumbuhan kuku kuku sing sehat. Butuh 6-9 sasi.

Zat aktif obat kasebut yaiku itraconazol ing jumlah 0,00 g. Komponen tambahan kalebu:

  • hypromellose (0.1472 g),
  • Eudragid E-100 (0,0046 g),
  • sukrosa (0.2070 g).

Obat kasebut diprodhuksi ing wangun kapsul. Kapsul kasebut kalebu pelet (microgranules bunder).

Obat kasebut kudu katahan ing panggonan sing peteng kanthi suhu nganti 25 ° C. Anak kudu ora duwe akses.

Penyakit sing nandheske obat

Sapa obat sing contraindicated

Minangka kasebut ing instruksi, Itraconazole ora bisa digunakake kanggo:

  • ati pathologi,
  • meteng (trimester pisanan) lan nyusoni,
  • hypersensitivity kanggo komponen.

Sampeyan uga kudu dikecualekake yen sampeyan njupuk obatan sing nyebabake denyut jantung (ergot alkaloid, statin, lan liya-liyane).

Ati-ati ing kasus kasebut:

  • peripheral neuropathy,
  • kelainan ati, ginjel,
  • ing kanak-kanak, diwenehake yen entuk manfaat sing luwih dhuwur tinimbang risiko potensial.

Efek sisih

Itrakonazol Wewujudan bisa:

  • mual, dyspepsia, nyeri abdomen;
  • pusing, sirah, neuropati peripheral;
  • efek beracun ing ati;
  • kelainan menstruasi;
  • reaksi alergi ;
  • rambut rontog
  • pulmonary edema,
  • hipokalemia,
  • gagal jantung.

Ing kasus sing luar biasa, hepatotoksisitas bisa, kalebu kegagalan hepatik akut (manifestasi terisolasi).

Apa liyane sing penting kanggo ngerti

Instruksi kanggo obat kasebut nyedhiyakake informasi sing gegandhengan:

  1. Nalika kakebalan mbebayani (sawise transplantasi organ, kanthi AIDS), kelayakan bio saka Itraconazole worsens. Iki bakal mbutuhake nambah dosis.
  2. Wanita ing umur-bayi ing saindhenging kabeh perawatan kudu nganggo cara kontrasepsi sing nyukupi. Wong kudu ngawasi wiwit-wiwitan menstruasi ing mburi therapy.
  3. Bagéan saka tamba iku gula, sing mbutuhake ati-ati banget ing diabetes.
  4. Amarga kemampuan nyerep obat sing kurang karo tingkat kaasaman asam, pasien sing njupuk antacid kudu nginum 2 jam sawise antacid.
  5. Amarga pengalaman klinis sing ora pati penting kanggo nggunakake obat dening pasien sing tuwa, resepsi kasebut mung ditindakake nalika keuntungan luwih dhuwur tinimbang resiko efek samping.
  6. Obat kasebut ora bisa digunakake kanthi bebarengan karo obatan antiarrhythmic amarga bisa mandhiri pendengaran.
  7. Amarga ing antarane efek samping sing kepenak lan gangguan visual, ing Course perawatan, iku perlu supaya nyopir mobil utawa karya sing mrintahake tambah perhatian.

Salah sawijining akibat serius saka njupuk itraconazole yaiku fungsi ati abnormal. Dadi manawa takon dhokter yen gejala katon:

  • mual utawa mutah,
  • nyuda sithik ing napsu,
  • kahanan abot utawa kurang ing hypochondrium tengen,
  • kelemahane
  • kakehan ing tutuk.

Cara resepsi

pil Miturut instruksi, taktik nggunakake Itraconazole ditemtokake dening jaringan sing kena pengaruh lan jenis penyakit. Wektu perawatan paling sethithik seminggu, maksimum - sawetara sasi. Ing proses terapi, penting banget kanggo nemtokake asil sing bener lan tepat waktu supaya bisa nyetel regimen perawatan kanthi tepat.

Kapsul dijupuk sawise dhahar, ngulu kabeh. Dosis gumantung saka jinis patologi:

  • Vulvovaginal candidiasis - kaping pindho saben dina kanggo 200 mg; utawa njupuk telung dina, sapisan dina, ing 200 mg.
  • Dermatophia saka tangan lan sikil - njupuk 7 dina, 200 mg (ie, 2 tablet) kaping pindho dina utawa 30 dina, 100 mg (1 tab.) Sawise dina.
  • Ringworm - sapisan dina, 200 mg, kanggo 7 dina; utawa sapisan dina, 100 mg, kanggo 15 dina.
  • Pityriasis versicolor - kanggo pitung dina, sapisan dina, ing 200 mg.
  • Keratomycosis - wektu perawatan 21 dina, 200 mg saben dina.
  • Candidosis saka mukosa lisan - duration saka 15 dina, sapisan dina, 100 mg.
  • Kerusakan kuku ing sikil (tanpa alesan kekalahan saka kuku tangan) - telung kursus kanthi istirahat telung minggu. Yen mung kuku tangan sing kena pengaruh, banjur loro kursus kanthi interval telung minggu. Saben cara kasebut: sak minggu, njupuk kaping pindho saben dina ing 200 mg.
  • Pilihan perawatan terus kanggo onychomycosis - telung sasi sapisan dina, 200 mg.
  • Aspergillosis sistemik - 2 nganti 5 sasi, 200 mg saben dina; ing kasus perkembangan, dosis tambah nganti 200 mg saben dina.
  • Sistem candidiasis - saka telung minggu nganti pitung sasi - 100-200 mg sak dina. Perkembangan penyakit mbutuhake nambah dosis nganti 200 mg saben dina.
  • Blastomycosis - 100 mg sapisan dina.
  • Sporotrichosis - perawatan telung sasi kanthi 100 mg sapisan dina.
  • Paracoccidididosis - ing enem sasi, 100 mg saben dina.
  • Kromomycosis - periode perawatan setengah taun saka 100-200 mg sak dina.

Lilin Itraconazole ditetepake ing jumlah siji saben wengi kanggo periode enem dina. Ing podo karo, nggawe intake lisan saka 200 mg saben dina. Ing kasus saka vulvovaginal candidiasis sing rumit, 200 mg saka obat kasebut ditrapake kanggo dosis siji ing dina pisanan siklus menstruasi kanggo tujuan prophelaxis saka exacerbation. Rencana iki bakal terus nganti nem sasi.

Ing wangun non-paru candidiasis, mung lilin sing digunakake - siji (200 mg) 1-2 kali dina kanggo periode 1 nganti 3 dina.

Ulasan

Aku duwe perawatan sing dawa karo antibiotik. Akibaté, candidiasis muncul. Dokter diwajibake kapsul itraconazole. Thanks kanggo wong, Aku cepet nyisihaken discharge. Olga Pashkina, 32 taun, Moskow

Kanthi umur, aku wiwit nemokake bintik-bintik abang ing lemah kelenjar mammary. Banjur gatal muncul ing panggonan iki. Aku menyang dokter. Ternyata dikembangake kandidiasis. Preskripsi salep Itraconazole. Dheweke kerep ngobati wilayah sing kena pengaruh. Sampeyan njupuk sawetara dina. Natalya Makarova, 46 taun, Samara

Padha ketemu kula thrush. Resep salep. Sampeyan dadi luwih gampang, nanging ora kabeh. Nalika aku nambah kapsul saka jeneng sing padha, banjur rong dina mengko aku njupuk kaya tangan. Elena Rakova, 29 taun, Penza

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

81 komentar

  • Lily :

    Hello! Aku duwe sikil kaki lan kuku ing sikil tengen, sauntara kuwi mung diwiwiti. Cara ngombe itrocanazole 100 mg saben. Nemen nggoleki reply sampeyan)))

    • Doc :

      Hello

      Yen mung diwiwiti, sampeyan bisa nindakake sarana njaba - nganggo lacquer utawa tetes khusus, deleng bagean "Persiapan".

  • Elena :

    Hello, Aku duwe jamur ing sikil lan tangan, kaya sikil moccasin, aku wis njupuk itraconazole sak suwene 2 minggu, gejala sing ilang lan aku ora duwe perbaikan ing sikilku (aku ora bisa menyang dhokter, aku urip adoh saka kutha. Aku duwe acidity kurang ing weteng (. Thank you!

    • Doc :

      Hello

      Kanthi tablet, perlu nggunakake ointment. Sampeyan kudu aplikasi saben dina, 3-4 minggu, gumantung saka tamba tartamtu.

      Ana akeh opsi, waca bagean "Persiapan".

  • Tatyana :

    Hello, apa manawa dianjurake nggunakake kapsul itraklnazola kanggo perawatan lichen multi-colored bebarengan karo njaba?

    • Doc :

      Hello

      Tabel ditambahake nalika ora ana efek saka agen eksternal utawa yen kekebalan awak bakal ameh, ing sawetara kasus liyane.

  • Irina :

    Hello! Dokter diwenehake orungamin marang bojone: ngombe minggu ing wayah esuk lan sore, 2 minggu istirahat. lan kaping 3. Aku maca yen bahan aktif iku itraconazole. Kapsul kanthi jeneng sing padha kurang biaya. Bisa ngganti orungamine karo itraconazole? Bojoku duwe jempol gedhe. Matur suwun.

  • Michael :

    Yen tinker ing lumpur, wedhi lan kerikil ing kali, pucuk, utawa ngrambah menyang dalan aspal kotor, kulit sing ana ing cakrawala kuku rusak lan nalika jamur kasebut digawa (saka remuk roti utawa mbucal landfill), pungkasane tuwuh saka kukul root sing kainfèksi liwat kabeh kuku kanggo mburi - iku katon kaya thickened ngudani-tabung karo jamur. Umume, jamur kasebut ana ing kuku sawise ndemek kuku kanthi roti tawar utawa rempah mentah - nalika sawise 3 dina wis katon ing wong-wong mau lan maneh, sing luwih misuwur yaiku koloni putih, jamur cilik. Dheweke ngurusi jamur kasebut kanthi rong minggu 100mg saben dina saka Itraconazole - pelricating permukaan kuku lan ing kulit sing diangkat cedhak karo werna kuku Exoderil - ana sensasi toli, tekanan utawa tekanan ing kuku, nanging sawise aplikasi iki, roti mandheg kanggo tuwuh jamur - kaya dheweke sembarangan, saiki aku ngombe rong minggu sabanjure ora njupuk kursus rong minggu liyane saben dina kanggo nyebarake profilaksis.

  • Natalia Vladimirovna :

    Good day! Ing putri (5 lan setengah taun) ringworm (diagnosis kasebut digawe dening dokter ing ARC kanthi pemeriksaan visual). Terbinafine diwenehake, kita ngombe 10 dina, nanging ora bisa digunakake, nandhang rasane. Bisa ngalih menyang itraconazole? Padha ora bisa dijupuk ing wektu sing padha, pirang dina apa sampeyan kudu ngaso? 180 km menyang KVD, utamané ora ngetokake, supaya aku bisa mbayar pitulungmu.

    • Doc :

      Hello

      Hello, yen dibinafine bisa ditampa apik, ora ana mual, rasa ing cangkem, yellowness ing sclera, banjur sampeyan bisa langsung - rampung siji obat, miwiti liyane.

      Yen ana efek samping, banjur, kanthi cara sing apik, sampeyan kudu ngliwati tes lan nemtokake supaya istirahat utawa ora.

      Itraconazole njupuk 200 mg sapisan dina seminggu.

  • Masha :

    Hello, ing instruksi kanggo tamba ora ngomong apa, aku bisa njupuk nalika haid? Matur suwun

  • Irina :

    Aku duwe jamur ing kuku sikil. Dokter diwarahi Orungamin. 1 tablet saben dina kanggo 3 sasi tanpa break. Cut, nanging ora ana owah-owahan. Aku manggon ing Australia, spesialis paling cedhak 400 km. Tuku analog ora mungkin. Bojoku uga duwe jamur. Sampeyan kudu ngobati loro-lorone. Apa sampeyan bisa tuku itraconazole utawa orungamin online? Lan carane njupuk? 1 utawa 2 tablet saben dina?

    • Doc :

      Hello

      Yen ora ana owah-owahan sajrone 3 sasi, banjur tamba liyane perlu, kayata, terbinafine utawa fluconazole. Sayange, ora ngerti yen sampeyan bisa tuku obat online ing Australia. Ing Rusia, sade mau dilarang.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.