Salep Ichthyol

Analog

salep ichthyol ing tabung Ora ana analogue

Rega

: 123 р. Rata-rata online rega * : 123 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Salep Ichthyol ing jar Ichthyol salep minangka obat sing efektif, aman lan terjangkau kanggo nyingkirake kukul, kukus lan pathologi kulit sing diiringi kanthi pambentukan proses inflamasi.

Ointment ngilangi dermatitis gatal, duweni efek keratolitik lan bisa digunakake minangka antiseptik lokal.

Salep adhedasar Ichthyol ngresiki kulit kasar, mbantu ngasilake regenerasi ing tingkat sel lan normalake proses metabolik.

Nalika sindrom nyeri intensitas sing lemah lan sedheng, ointment ngasilake efek analgesik, sing kedadeyan sawetara jam sawise aplikasi obat kasebut.

Nalika ditetepake?

ing jar 200 g gedhe Tandha kanggo nggunakake salep ichthyol yaiku penyakit kulit ing endi integritas lapisan njaba epidermis diganggu. Alat kasebut uga dipigunakaké kanggo ngredhakaké inflamasi, ngilangaké kekandelan lan flaking abot, lan anestesi lokal.

Minangka tandha kanggo dienggo, pabrikan nuduhake diagnosa ing ngisor iki:

  • hydradenitis (pembentukan pus ing kelenjar kringet);
  • folliculitis;
  • furunculosis;
  • Burns (yen area sing rusak ora luwih saka 10 cm 2 , lan tingkat karusakan ora ngluwihi liyane);
  • eczema;
  • sycosis (inflamasi folikel rambut);
  • microsporia lan trichophytosis (kanthi pembentukan pus);
  • erysipelas;
  • streptoderma;
  • prostatitis;
  • cahya pox lan eksim;
  • lupus erythematosus;
  • arthritis, arthrosis, gangguan neurologis kanthi pratandha inflamasi.

Ing arthritis lan arthrosis, salep ichthyol digunakake ora mung minangka agen anti-inflamasi - tamba ngilangi rasa sakit, utamané efektif ing arthritis sendi lutut.

Penting! Punika dilarang kanggo ngolah ointment ing tatu mbukak utawa membran mukus.

Carane aplikasi?

apa sing diarani krim ichthyol Salep Ichthyol kudu diterapake ing wilayah sing kena pengaruh ing lapisan tipis, kanthi nggunakake bandage yen perlu. Ing sawetara kasus, nggunakake lotion kanthi nambah gliserin.

Fitur aplikasi ing macem-macem diagnosa

Burns, arthritis, eczema, lan liya-liyane. Gunakake salep cilik (kira-kira 2-5 g) menyang panggonan sing kena pengaruh kanthi gerakan obah, banjur nutupi permukaan sing diolah nganggo kain gauze. Kanggo fiksasi sing luwih apik, sampeyan bisa ndandani bandage kanthi plester. Prosedur kanggo ngganti bandage digawa saben dina.

Ginekologi . Campuran salep ichthyol lan glycerin ing wangun larutan berair 10% (ing rasio 1: 1) kudu disiapake langsung sadurunge digunakake. Dip celup katun ing komposisi sing diasilake lan alon-alon metu menyang rektum (sawise gerakan usus lan cleaning higienis.)

ihtiolovaja-m Tumis lan hydradenitis . Pecet tambalan cilik kasebut langsung menyang bangkekan lan tutup nganggo serbet khusus utawa swab katun, banjur diatasi kanthi cepet lan ninggalake kanggo 8-10 jam. Ngganti aplikasi kudu saben 10 jam, yaiku 2 kali dina.

Streptoderma . Campuran glycerin lan ichthyol ointment diaplikasi ing permukaan sing diseased. Kanggo tambah efficiency, gunakake klambi khusus.

Wigati ! Kanggo perawatan kukul lan godhong ing salep ichthyol pasuryan kudu diencerake kanthi solusi gliserol. Care kudu dijupuk kanggo njamin alat kasebut ora katon ing mripat lan membran mukus (umpamane, rongga lisan).

Contraindications

Salep Ichthyol bisa digunakake kanggo nambani penyakit kulit ing klompok sabar. Contraindications sing digunakake yaiku intoleransi kanggo ichthyol utawa Vaseline, uga alergi marang komponen kasebut. Ora dianjurake kanggo nggunakake ointment ing bocah-bocah ing umur enem taun.

Pregnant lan lactation

Ichthyol ing tabung Yen ana indikasi sing penting, tamba bisa digunakake sajrone periode sing dituduhake. Nalika digunakake sacara topikal, ichthyol nduweni panyerepan nol, saéngga ora bisa ngrusak janin utawa bocah, sanajan dipigunakaké kanggo wektu sing suwe.

Efek sisih

Arang banget, ing latar mburi panggunaan salep ichthyol, reaksi kulit bisa kedadeyan: kobong, gatal, abang, tingling. Efek sisih kasebut dhewe, duwe tingkat keruwetan sing kurang, lan jangka waktu manifestasi sing biasane ora ngluwihi 1-3 dina.

Overdosis

Ora ana kasus overdosis.

Wangun lan komposisi rilis

apa oplosan katon Komponen utama salep yaiku ichthyol, sing nduweni ciri regeneratif, anti-inflamasi, antiprurit, lan analgesik. Ichthyol minangka antiseptik lan cocok kanggo disinfeksi kulit lokal.

Vaseline digunakake minangka komponen tambahan ing produksi salep ichthyol.

Obat iki kasedhiya ing rong formulir:

  • ointment 10% (ngandhut 10 g saka ichthyol lan 90 g saka vaseline);
  • ointment 20% (ngandhut 20 g saka ichthyol lan 80 g saka vaseline).

Kasedhiya ing botol kaca 25g.

Pharmacokinetics

Kanthi nggunakake lokal, ichthyol ora diserep dening dinding saluran gastrointestinal lan ora nembus menyang aliran getih umum.

Panyimpenan

Umur lentur salep ichthyol 3 taun wiwit tanggal diterbitake. Nyimpen tamba kudu ing panggonan sing adhem (bisa disimpen ing kulkas). Aja beku!

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Setahun kepungkur, kulitku apik lan sehat, sing menehi kapercayan marang aku lan daya tarikku. Nanging, iku kedadeyan yen aku kudu ngobati perawatan kanthi nggunakake antibiotik lan obat hormonal, lan banjur diwiwiti! Kukul kuru metu secara harfiah nang endi wae: ing pipi, dahi, dagu, malah ing irung! Aku meh mandheg ninggalake omah, babagan urip pribadi lan ora bisa ngomong. Ing Internet, aku kesandhung ing blog saka cah wadon sing menehi saran ichthyol salep minangka obat kanggo kukul. Mesthekake yen aku ora rusak, aku mutusake kanggo tuku. Iku mirah - aku tuku jar kanggo 115 rubel. Aku wiwit nggunakake sapisan dina ing wayah sore. Applied kanggo 3-4 jam, lan sadurunge arep turu, sakabeheng. Lan mujizat iku kelakon! Nggunakake obat kasebut kanthi persis rong sasi: ing wektu iki, pimples meh kabeh dibukak, garing lan dadi ora katingal. Salep Ichthyol mesthi worth nyoba kanggo wong-wong sing ora bisa ngatasi jerawat. Mung kanggo wiwitan, luwih becik njupuk 10%, lan yen ora ana iritasi, sampeyan bisa tuku sing luwih kenthel. Alisa, 18 taun, Krasnoyarsk

Aku dolanan ing teater, supaya katon apik tugas profesionalku. Lan perlu kanggo perkara sing kedadeyan sing rong dina sadurunge kinerja ing pipi, pimple banget gedhe lan nglarani munggah. Aku mlayu menyang farmasi kanthi panjaluk menehi obat apa wae, yen mung bantuan. Pharmacist menehi saran ichthyol salep. Dheweke kandha yen pimple pisanan kudu cauterized karo alkohol utawa lotion alkohol, banjur aplikasi alat. Aku mung kuwi. Mecah pimple 3 kali dina (ngiwa kanggo 3-4 jam, sawise kang sakabeheng mati). Ing dina kapindho, dheweke nyedhaki aku, lan kabeh pus metu. Sapisan maneh aku nggarap lenga (sawise disinfeksi awal), lan dina sabanjure mung titik cilik tetep ing pipiku, sing gampang disamur kanthi nggunakake tonal. Sampeyan njupuk persis rong dina kanggo ndandani masalah! Saiki aku tansah njaga kit pertolongan pertama, tiba-tiba bakal luwih gampang. Tatiana, 27, Kaluga

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.