Isoprinosine

Analog

kothak lan blisters ing loro-lorone Analog murah sing adhedhasar inti sing padha - Riboxin . Diprodhuksi dening manufaktur beda, biaya 50-100 rubel.

Apa analog menehi kualitas sing padha?

Tablet Cytoflavin ngemot zat sing padha, nanging padha bisa ditandingi ing reaksi kanggo isoprinosine.

Waca More Antiviral and Immunomodulators.

Rega

, 601 р. Rata-rata online rega * , 601 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ing mangsa sing kadhemen, biasane ora ana wektu kanggo ngunjungi dokter, lan ora gampang milih obat sing bener dhewe. Isoprinosine - agen antiviral, pantes kanggo perhatian nalika dhuwur SARS lan dileksanakake kanggo kabeh golongan umur.

Indikasi

blister closeup Isoprinosine digunakake kanggo infèksi kayata:

  • infeksi virus pernapasan;
  • subacute sclerosing panencephalitis;
  • infeksi virus herpes ;
  • Infeksi virus Epstein-Barr;
  • campak lan parotitis;
  • infeksi papillomavirus manungsa;
  • virus etiologi encephalitis;
  • hepatitis virus.

Metode aplikasi

ing meja Isoprinosine kasedhiya ing tablet kanggo nggunakake internal. Dosis iki diwilang dening dokter miturut bobot pasien lan sifat infeksi. Iku luwih apik kanggo ngombe pil sakwise mangan, ngumbahake nganti akeh cairan. Dosis standar:

  1. Pasien sing umur 12 taun diwenehi 50 mg saka izoprinosine saben 1 kg bobot. Dosis saben dina dijupuk kanggo 3-4 resepsi. Nomer maksimum sing diijini yaiku 4 g isoprinosine saben dina.
  2. Anak saka 1 taun nganti 12 taun diwenehi 1 tablet saben bobot awak 10 kg. Pil bocah cilik wis diremes.

Durasi saka perawatan yaiku:

  1. Ing kondisi akut - 5-14 dina. Sampeyan kudu terus njupuk obat kasebut sakwise 2 dina sawise gejala ilang.
  2. Kanthi cara dawa njupuk obat terus liyane 1-2 minggu sawise ilang gejala.
  3. Kanggo penyakit kanthi kemungkinan kambuh, perawatan wis bola-bali kaping pirang-pirang. Ing kasus iki, dosis awal diitung minangka dalan akut, lan pangopènan biasane 1-2 tablet saben dina.
  4. Ing panyakit virus sing kronis, dosis iki diwilang miturut skema standar - 50 mg / kg bobot awak, nanging wektu iki beda-beda gumantung saka 30 dina nganti 3 sasi karo interupsi ing administrasi. Contone, ing infèksi papillomavirus manungsa, dosis saben dina (3 g) dijupuk 28 dina, lan sawisé istirahat rong sasi, mesthine diulang.

Contraindications

Isoprinosine ora kudu dijupuk:

  • gout;
  • hyperuricemia;
  • sensitivitas individu tambah.

Pregnancy

Obat iki ora dipigunakaké sajrone wektu ngandhut lan nyusoni, amarga studi klinis ing golongan pasien iki durung dilakoni.

Overdosis

Kasus overdosis kacarita. Kanthi keluwihan sing akèh dosis ing getih lan cipratan bisa ditemokake ing tingkat asam urat.

Efek sisih

izoprinozin-2 Efek sisih sing paling kerep yaiku kenaikan tingkat asam urat, sing amarga struktur kimia isoprinosine. Kajaba iku, manifestasi kasebut bisa dumadi:

  • lemes, ngantuk, nervousness;
  • kulit rashes lan gatal;
  • pain epigastric, mual;
  • dizziness;
  • Pelanggaran ing saluran gastrointestinal;
  • reaksi hipersensitivitas utawa reaksi anafilaksis (langka).

Komposisi

Rumus inosin Bahan aktif yaiku Inosine pranobex, sing nuduhake efek antiviral lan uga imunomodulator.

Inosine pranobex nambahake produksi faktor alami kekebalan seluler, lan uga nambah imunoglobulin.

Saliyane nambah kekebalan, perang nglawan virus sing ana amarga inhibisi reproduksi virus.

Komponen tambahan mannitol, sing bisa duwe efek jompo sing ora mbutuhake penghentian perawatan.

Pharmacokinetics

Sawise 1 jam sawise njupuk obat ing getih, konsentrasi maksimum diamati. Metabolisme dumadi ing ati, ngasilake produk - asam urat. Iki nyebabake tambah konsentrasi minangka efek samping. Isoprinosine diubengi dening ginjel.

Fitur khusus

  • Isoprinosine kudu digunaake kanthi ati-ati ing pasien kanthi fungsi ginjel sing cacat, lan yen perlu, metode kasebut kudu dipantau kanthi reguler nilai-nilai laboratorium.
  • Nalika reaksi hipersensitivitas dumadi, tamba ora diterusake.
  • Pasien karo alergi gandum ngirim ora nggunakake Isoprinosine, kaya ngemot pati gandum.
  • Isoprinosine disetujui kanggo nggunakake saka 1 taun.
  • Obat kasebut disimpen ing panggonan sing garing ing suhu ora luwih saka 25 derajat. Nuduhake grup resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku ditrapake Isoprinosine kanggo ARVI. Dokter nyatake yen iki minangka obat sing paling apik. Aku nginum nganti 5 dina lan aku seneng karo asil. Wis ing telung dinane, gejala padha ilang, lan aku mulai seneng banget. Kakebalan saka njupuk Izoprinozin cukup kanggo saperangan liyane sasi. Elena, Moskow

Isoprinosine dituduhake marang ibu kanggo infeksi papillomavirus. Ing kombinasi karo cryotherapy, kita ngrambah efek sing dikepengini - kabeh papilloma sirna, lan sing anyar ora katon. Nanging mesthine kudu diulang supaya ora bisa nyerang penyakit kasebut. Mung negatif yaiku biaya tamba sing dhuwur, sing larang banget kanggo perawatan saben wulan. Vika, Krasnodar

Aku ngombe Izoprinozin kanggo herpes, nggabungake tablet karo salep antiviral eksternal. Ya, herpes wis liwati, nanging aku ora bisa ngomong yen mung amarga Isoprinosine. Efek kasebut padha karo obatan antiviral liyane, nanging biaya perawatan luwih larang. Nanging aku seneng efek saka Izoprinozin karo ARVI ing bocah-bocah. Dosis kasebut diitung sacara individual, miturut bobot bocah, mulane, kasus overdosis utawa, sebaliknya, gagal perawatan ora diklumpukake. Igor, Saratov

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

2 komentar

  • Stanislav :

    Kanca saya duwe nomer herpes nomer 4 lan Epstein Bara, nandhang akehe taun. Sawise njupuk isoprinosine, ing telung dinane aku felt perbaikan. Nanging obat iki ora bisa ditemokake. Dheweke nduweni siji dalan, sing nomer loro lan ora. Apa sing kudu dilakoni lan kepriye tuku?

    • Julia :

      Kita duwe masalah sing padha karo bocah. Sampeyan bisa sinau saka sumber sing dipercaya manawa Groprinosin analog kudu katon ing Rusia sawisé Maret 2017. Nanging kita urgently perlu, supaya kita nyoba supaya ing Ukraina, ngendi tamba iki iklan kasedhiya.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.