Cara migunakake ointment saka jamur

Amarga saka prédhiksi jamur dhuwur, ana akeh conto ointment ing pasar farmasi, sing efektif lan ora apik. Carane ngerti macem-macem kuwi, lan apa ointments efektif ing kabeh?

Keuntungan lan kekurangan salep antijamur

Aplikasi krim Ointment marang jamur ing sikil duweni keunggulan sing jelas. Iki kalebu:

  1. Spektrum sing gedhe tumindak. Sampeyan bisa tuku loro ointments universal lan krim, uga khusus kanggo ngilangi infeksi mung ing kuku utawa ing antarane driji.
  2. Kabeneran kasedhiya lan relatif kurang biaya.
  3. Gampang panggunaan lan kemudahan aplikasi pengobatan.

Tuba Senadyan kaluwihan kasebut, ointments ditondoi dening cacat tartamtu utawa, luwih tepat, bebaya. Kawitane, iku ora dikarepake kanggo ngobati perawatan. Iku, kajaba sing diidinake ing wektu nunggu kanggo asil tes medis.

Kapindho, ointment ora duwe efek komplik ing agen penyebab. Miturut 85% medik, khasiat paling dhuwur saka perawatan jamur ing antarane driji sikil karo ointrim mung dirangkul ing kasus tambahan asupan obat antimikotik.

Katelu, perawatan karo ointment dhewe ngancam kedadeyan kambuh. Wiwit mbusak manifestasi eksternal saka penyakit, nanging sacoro prakteke ora kaku sadurunge infeksi kasebut.

Dhaptar salep

Yen kita nganggep ointment anti-mycotic dhewe, banjur ing wektu kasebut bisa kanggo ngenali sawetara banget efektif, lan mulane populer. Coba padha ganti-ganti (kanthi urutan abjad).

foto: salep zalain Zalain Kanggo perawatan kukus jamur ing sikil, salep Zalain ditrapake kaping pindho saben dina lan tahan saka 2 minggu nganti sasi. Sajrone periode kasebut, certifonazole nitrat, yaiku bagean saka krim, bisa numpes sel-sel jamur sing mbebayani. Antarane contraindications bisa dicathet kajaba hypersensitivity individu kanggo komponen tamba. Salep diwenehake kaping pindho saben dina menyang wilayah sing kena. Duration of therapy 2-4 minggu.

Foto: Candid Cream Candide (instruction, price, where to buy) Tujuan - penghapusan kuku lan jamur kulit. Zat inti ing komposisi tamba iku klotrimazole , sing ngancurake membran spora saka jamur. Aplikasi iku kanggo aplikasi ointment menyang situs sing kasedhiya kaping 2-3 dina. Istilah therapy yaiku 4-5 sasi, nanging beda-beda. Paling ora, kudu dieling yen prosedur kanggo nglamar obat kasebut ora mandheg malah nganti setaun sawisé mbusak jamur kasebut.

Contraindications kalebu tambah kerentanan kanggo penyakit narkoba lan ati.

photo: Lamizil salep Lamisil Salah siji agen antifungal paling aman lan paling efektif. Mbok menawa iki amarga zat aktif terbinafine . Salep diwenehake nganggo lapisan tipis ing pangkal kuku lan ing kulit jejer lan digosok. Proses diulang 1-2 kali dina. Course saka therapy tahan saka 14 dina kanggo 1 sasi. Biasane asil pisanan katon sawise rong minggu pisanan. Yen ora ana perbaikan, banjur Lamisil dianjurake diganti karo obat liya.

Obat kasebut diijini kanggo wong diwasa lan bocah-bocah saka 2 taun.

Contraindications: penyakit ginjel kronis, gagal ati, hypersensitivity kanggo komponen pengobatan.

foto: salep nizoral Nizoral: Zat utama yaiku ketoconazole. Sing beda ing tingkat dhuwur ing infèksi ragi. Iki ditrapake sepisan dina ing wilayah sing kena ing kulit lan ing lingkungan sing sehat. Perawatan bisa nganti rong sasi. Gejala kasebut ilang sawise 4 minggu saka nizoral.

Watesan panggunaan: indikator umur (bocah ing umur 3 taun), résiko, pepati lan karusakan ginjel.

exoderil - foto Exoderil (uga kasedhiya minangka tetes ). Bahan aktif yaiku naftifine hydrochloride. Salep ditrapake menyang pucuk sing kainfèksi lan wilayah kulit sehat saklawasé saben dina. Perawatan njupuk saka rong nganti enem sasi. Klasifikasi liya salep antimikotik

Saliyane agen farmasi sing diakoni marang jamur ing sikil, perawatan salep uga kasusun saka obat unbranded. Daftar iki kalebu:

  1. Salislik salep. Wilayah sing kena dilakokaké 1-3 kali saben dina lan dianakaké kanggo 10-20 dina.
  2. Seng salep. Dianjurake kanggo wanita ngandhut sing nyusoni, uga kanggo bocah cilik. Aplikasi kaping 4-5 dina.
  3. Sulfur Ointment. Obat iki digunakake kaping pindho dina kanggo maksimal 7 dina.

Rekomendasi kanggo nglamar ointments marang jamur

tube2 Kanggo nambah efektifitas lendhut ing ndhuwur, sampeyan kudu mèngeti aturan sing prasaja nanging prelu. Sampeyan perlu:

  1. Sadurunge nglakoni pengobatan, rampung kanthi resik (ngumbah banyu panas kanthi sabun) lan garing sikil. Sampeyan bisa nambah jamu utawa soda menyang banyu.
  2. Aplikasi lapisan lenga sing lancip, rubbing sethithik menyang kuku sing kena, uga ing wilayah periungual.
  3. Sacara mantep ditangani sepatu lan barang rumah tangga sing kena kontak karo sikil sing kainfèksi.
  4. Nyegah penetrasi salep ing membran lendhut (irung, tutuk lan mata).
  5. Nglakoni perawatan simultaneous kabeh wilayah kasebut kulit lan kuku.
  6. Yen wilayah sing kena cedhak kulit kepala, gunakake sampo antipung kanggo nyegah.

Dhaptar obat sing lengkap bisa ditemokake ing kene.

Pungkasan, aturan pungkasan: yen sawise rong minggu therapy-diri ora ana perbaikan, sampeyan kudu nemoni dokter.

4 komentar

  • Michael :

    Anakku entuk jamur, tuku Nizoral, gunakake minggu kapindho, ana perbaikan sing apik, wis diwiwiti.

  • Konstantin :

    Lamisil mbantu aku banget, secara harfiah ing 2 minggu kabeh lunga.

  • Diana :

    Aku nambah krim Akriderm GK menyang dhaptar dana. Dheweke cepet banget mbantu ing perawatan, amarga yaiku antifungal, anti-inflamasi, antibakteri lan uga anti-alergi.

  • Natalia :

    Hello!
    Dianggep jamur ing tumit lan antarane 4 lan 5 driji, Lamifen gel pisanan, banjur semprotan Mycofin luwih saka sasi. Crack antarane driji, gatal ing tumit - iku kabeh liwat. Cukup rampung nganggo obatan, gatal sing muncul. Aku wedi retak antarane driji bakal katon maneh. Yen sampeyan terus nggunakake obatan iki, ora bakal efektif maneh. Apa sampeyan menehi saran efektif?

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.