Carane mbusak aroma sepatu

Hidung manut Bubar, sampeyan lagi nandhang bau sing ora becik saka sikil? Apa sing kudu dilakoni ing kahanan iki? Pisanan sampeyan kudu mangerteni penyebab saka masalah.

Ana sawetara opsi:

  • penyakit jamur ;
  • sepatu banget sing sithik, sing nalika nganggo pasokan getih kanggo sikil wis rusak;
  • diabetes, penyakit jantung:
  • gangguan hormonal;
  • semangat kanggo pangan lan rempah-rempah pedhes;
  • perawatan sepatu miskin;
  • ora netepi aturan kesehatan .

Penyebab utama ambu sing mlaku yaiku sweating berlebihan. Dokter uga nyebut hiperhidrosis penyakit iki. Kanggo perawatan kasebut nggunakake macem-macem cara lan cara. Iku kabeh gumantung ing wektu lan keruwetan masalah.

Kedokteran

Sampeyan ora kudu nundha solusi kanggo masalah iki ing mburi maneh, amarga Bau bisa dadi gejala penyakit wae. Utawa sinyal sing soko salah ing awak. Hubungi dermatolog . Dheweke bakal nganakake ujian awal lan nulis tes sing perlu.

Yen masalah amarga alasan kesehatan, sampeyan bakal nampa saran babagan perawatan kaki lan daftar produk sing bisa dituku ing apotek.

Yen perspirasi gedhe banget kanggo alasan liyane, dhokter bakal ngrujuk sampeyan spesialis liyane. Contone, kanggo endocrinologist.

Hygiene

Kue ambune ora enak Yen ora ana panyakit jamur sing wis ditemtokake ing sampeyan, mesthine, kasus kasebut ora tetep karo aturan kebersihan . Sampeyan bisa ing wektu paling cendhak kanggo ngilangi ambune ora enak saka sikil. Carane njaluk nyisihaken saka iku? Cukup tindakake pedoman iki:

  1. Ngganti kaos kaki (kaos kaki, kathok ketat) paling ora sapisan dina. Malah yen sampeyan mikir samubarang iku isih resik lan seger. Nanging, sabanjure dina, bau bakal mung ngedhunake.
  2. Pilih kaos kaki saka bahan mentah alam. Sawise kabeh, synthetics nyumbang kanggo tambah sweating.
  3. Sampeyan ora bisa nyandhang sepatu padha kanggo sawetara musim ing saben baris. Iku apik kanggo tuku loro pasangan liyane ing cadangan. Sijine kasebut kanthi ganti supaya sepatu kudu wektu udhara lan garing.
  4. Ngganti eri ing sepatu lan sepatu bot kudu reguler.
  5. Kanggo ngumbah sikil, gunakake sabun lan ora antibacterial biasa. Iki didol ing supermarket.
  6. Tuku krim khusus sing ngidini sampeyan ngowahi normalake sweating of legs (ndeleng ngisor). Ora apik mbuktekake lan tegese, ing komposisi kang ana zat deodorizing.
  7. Ing mangsa panas, sikil bisa bubuk nganggo bubuk alus.
  8. Yen perspirasi gedhe banget dianjurake kanggo njupuk bathi mlaku ing larutan permanganate kalium banget.

Drugstores

Kanggo ngrampungake penyakit kasebut, ora mung cukup kesehatan. Tanpa kosmetik khusus ora bisa dilakoni. Iki bisa ditemokake ing wangun krim, bubuk lan ointment. Apa tegese nuduhake efektivitas paling gedhe ing ngombe bau sing ora becik saka sikil? Saiki sampeyan ngerti kabeh.

Creams

Kaki ambegan krim Akeh merek sing misuwur ngasilake alat sing ngilangi bau sing ora becik saka sikil. Conto striking yaiku perusahaan Vichy. Pakar dheweke wis ngembangake aroma krim sing ngurangi sweating lan ngilangake ambu. Kanggo nggoleki hasil sing nyata, sampeyan kudu nggunakake kasebut kaping pindho saben minggu kanggo sasi. Biaya krim kira-kira 400 rubel.

Padanan domestik saka perusahaan "Galeno Farm" bakal biaya mung 30-50 rubel. Krim saka seri "5 dina" sampurna ngrampungake mambu lan jamur nyebabake.

Pilihan krim liyane:

  • "DEOcontrol" (saka keprihatinan "Kalina");
  • "Lavilin" (produser - Israel);
  • Celendrem (India);
  • Dr.Dabour (Israel).

Serbuk, semprotan lan liya-liyane

Muter maneh Apa sampeyan kudu ninggalake omah kanthi cepet? Banjur semprotan sikilmu nganggo semprotan. Bakal ngreksa marang sweating lan ngeyel rasa seger kanggo dangu. Kita menehi sampeyan opsi loro kanggo sprays - "Odor Control Neutra-Activ 3 in 1" (merek Scholl) lan "Refreshing Reviving Foot" (saka Oriflame).

Ana serbuk serbaguna, kayata Odaban utawa Galmanin, ngilangi kringet lan duwe efek pangeringan lan disinfecting.

Minangka bagéan saka wêdakakêna bayi, uga ana komponen sing ngilangake gangguan iritasi lan kulit. Aplikasi kasebut ing sikil lan ing antarane driji, lan kanggo sawetara jam sampeyan bakal dilindungi saka mambu ora karu.

Solusi alkohol Fordronic kanthi efektif nglawan kaki sweating. Iku cukup kanggo aplikasi sapisan seminggu kanggo kulit sing kena pengaruh. Sampeyan ora bisa digunakake kanggo wanita ngandhut lan lactating, bocah-bocah ing umur 16 taun lan wong-wong kanthi lara sing mbukak utawa masalah ginjel.

Cara tradisional perawatan

Tuku krim, solusi lan ointment khusus sing larang. Lan ing sawetara kasus, biaya ora bisa ditrapake amarga efektifitas kurang saka obatan. Nanging sampeyan kudu ora nglokro. Sampeyan bisa nyoba obat-obatan kanggo ambune sikil.

Kanggo nyingkiri kaki sweating kudu njupuk bathi khusus. Kulit ireng lan oak bisa digunakake minangka bahan utama. Adhedhasar 1 liter banyu, kita njupuk 2-3 tbsp. l ngrusak tetanduran. Kanggo miwiti, tuangake bahan kasebut kanthi banyu sing nggodhok lan ninggalake nganti 20 menit, banjur pour menyang mangkuk banyu sing anget. Wektu resepsi yaiku bathi 15-20 menit.

Shoe care

Kaping kanggo sepatu 5 dina Apa sampeyan ngelingi dinamika positif ing perang nglawan sweating foot? Nah, sampeyan mung bisa ngucapke matur nuwun. Nanging sampeyan kudu ngerti yen sepatu uga perlu perawatan khusus . Yen sampeyan ora ngukur, masalah ora bakal ana ing ngendi wae, nanging bakal ngeling-eling dhewe. Carane mbusak aroma sepatu? Kene kita butuh pendekatan terpadu:

1. Pangatusan

Saben sampeyan teka ing omah sampeyan kudu njaluk insoles lan garing. Sampeyan mung bisa decompose ing baterei. Nanging sing paling apik kanggo tuku pengering ultraviolet . Insoles kudu diganti sacara periodik, lan sepatu kudu disimpen ing area ventilasi. Kanggo wengi kita proses sepatu, sandal lan sepatu bot karo deodoran khusus. Sajrone wektu iki, alat iki bakal diwenehake wektu, lan insol bakal garing.

2. Preparasi khusus

Apotek ngedol bubuk "5 dina" lan "7 dina". Gesangake sepatu saka njero. Efek ora entuk dawa.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.