Cara nyegah kadhemen ing awak kanggo 1 dina

.. lan mungkin wae?

Soko ing lambe Asring, tangi ing wayah esuk, kita nemokake tatanan ora nyenengake ing lip - herpes . Penyakit iki kerep diarani colds.

Saliyane fisik ora nyaman, perih uga ndadekake rasa ora nyaman sacara psikologis, supaya saben wong kepengin nyingkirake cacat sing ora enak ing wektu paling cendhak.

Senajan sawetara pasien ora ngidini penyakit, ora peduli perih lan ora ngukur apa-apa. Iki minangka sikap sing salah, amarga herpes minangka penyakit virus serius. Sampeyan bisa njupuk iku ora mung liwat Kiss, nanging uga liwat pasugatan, tangan reged, lan sawetara formulir malah ing cara ing udhara.

Pengobatan Cauterisasi

Corvalol Akeh-akehe ing kedadeyan sores gerah nyoba langsung ngobong. Ana akeh kontroversi babagan taktik perawatan iki.

Ing sawetara kasus, cauterization mandheg nyebarake herpes luwih cepet lan nyegah pembentukan gelembung ing permukaan. Nanging ing proses cauterization, obat-obatan lan obat-obatan sing ora ana tindakan antiviral digunakake, saéngga cauterization ngilangi gejala, nanging ora ngobati penyakit kasebut .

Ing kasus apa wae, ing awal, nalika sampeyan aran gatal sing khas ing lambé, ing ngendi gelembung pisanan bakal katon, cara iki bisa mbantu. Yen gelembung pisanan katon, sampeyan uga bisa nyoba.

Penting kanggo mangerteni yen bebarengan karo cauterization perlu kanggo nglakoni perawatan biasa, yen efek bakal banget cendhak.

Saben wong nemtokake dhewe supaya bisa ngilang utawa ora. Paling umum yaiku:

  • Propolis alkohol tincture;
  • Solusi kaya Valoserdin utawa Valocordin ;
  • Alkohol marigold tincture ;
  • Lemak penting alami kayata lavender, buckthorn segara, eucalyptus, cemara utawa wit tèh;
  • Jus Aloe, Kalanchoe, lemon;
  • Corvalol nyedhiyakake efek sawise 3 dina saka cauterization biasa.

Biasane digunakake minangka ijo, iodine utawa brilian, nanging ahli ora nyaranake , amarga ana resiko dhuwur kanggo mbakar kulit sing kena pengaruh.

kadhemen ing awak Para lawan saka cauterization ngandhakake yen prosedur kuwi bisa ngrusak lapisan kulit lan mbantu virus herpes kanggo nembus malah luwih jero ing jaringan kasebut, mula proses pangolahan bakal luwih angel lan mundhak maneh.

Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, dianjurake kanggo nyelehake agen cauterizing sing digunakake langsung ing wilayah kasebut. Kanggo tujuan iki, swab katun paling cocok, sing dilumuri kanthi solusi terapi lan ditekan menyang situs herpes sores kanggo sawetara detik.

Setengah jam sawise cauterization, sampeyan bisa nggunakake krim antiviral kanggo ngricium perih herpetic. Ora perlu nganggo lem kanthi plester. Yen perlu, cauterize herpes ing lambe bisa saben jam. Asil ora bakal ditindakake, amarga perbaikan kasebut katon sawise sawetara prosedur.

Folk Remedies for Immunity

Kaya sing dingerteni, herpes ditepungi nalika watesan kekebalan bisa dikurangi, saéngga fokus penting ing proses terapi yaiku kanggo nguatake sistem kekebalan. Ana akeh alat alami sing mbantu ing prakara iki. Paling populer yaiku:

  1. Sunting sumber
  2. Ginseng;
  3. Echinacea ;
  4. Bawang putih;
  5. Peppermint ;
  6. Celandine ;
  7. Hypericum ;
  8. Semanggi abang ;
  9. Yarrow , lan liya-liyane.

Saka herbal iki kita nyiapake broths utawa infusions lan ngombe kaya teh, sampeyan bisa nambah madu tawon alam, banjur efek penguat kekebalan bakal luwih dhuwur.

Penguat kakiyatan medhis

herpes1-1 Kajaba iku, perawatan utama bakal nggunakake obatan imunostimulasi , sing ditrapake tumindak kanggo nguatake pertahanan imun. Immunostimulant prescribed kanggo pangembangan herpes ora bisa mari saka penyakit, nanging padha nambah kegiatan kekebalan marang virus.

Saka herbal alami, para ahli nganjurake supaya herpes njupuk Eleutherococcus, sing efektif nangani karo asal virus saka penyakit kasebut lan menehi efek tambahan ing wangun pencegahan flu lan flu.

Obat antawis obat-obatan utamanipun populer:

  • Trekrezan ;
  • Herpes simplex-nosode-inpel;
  • Immunal ;
  • Arbidolles;
  • Glotux lan liya-liyane

Ing wektu sing tepat , izoprinozin diwenehake kanggo herpes - yaiku imunostimulant kuat sing ditampa kanthi efek anti-inflammatory tambahan. Asupan vitamin kaya Asam Ascorbic, Centrum, Aevita, Multi-Tabsa, Undevita, Gerimaks, lan liya-liyane, nguatake daya tahan awak.

Pengobatan tradisional

Sayange, ora mungkin pungkasane bisa pulih saka virus herpetic, nanging nyingkirake manifestasi gejala kaya sensasi kobong lan gerah. Pangobatan tradisional herpes ing lambe iku gejala lan nyakup panggunaan obat-obatan, kayata gel, salep, krim utawa tablet:

Salep ing lambe Yen perawatan karo obat-obatan ing ndhuwur diwiwiti sadurunge pambentukan gelembung karakteristik, kemungkinan sing katon bakal dimupangatake. Yen rasaning, gelembung wis dibentuk, banjur nggunakake obatan iki bakal njupuk wektu kurang luwih kanggo sembuh.

Wilayah sing kena disebabake lubricated paling sethithik 4-5 kali dina, lan kadhangkala luwih asring. Salep antiviral sing ora bisa digunakake tanpa resep medis, bakal nyuda gatal ora nyenengake lan nyepetake proses pemulihan ing wektu-wektu.

Yen infèksi wis nyebar menyang wilayah gedhe, dianjurake kanggo njupuk obat antivirus ing wangun pil.

Sajrone periode perawatan, pasien kudu ora ngrusak crusts garing saka perih, amarga tindakan kuwi nyumbang kanggo nyebarake proses infeksi ing wilayah sing luwih akeh, lan ngalami wektu sing luwih cepet.

Sampeyan perlu ora nyentuh wilayah sing kena pengaruh, lan krim, ointment utawa komposisi alkohol sing ditrapake ing perih karo swab katun. Ing wektu perawatan, sembarang kissing utawa kontak genital-oral kudu nyingkiri.

Nyegah

Lips padhang Sing ngerti, herpes ana ing awak meh saben wong, mung dheweke ana ing negara sing turu, sing diselani karo kekebalan. Mulane, kanggo nyegah herpes, perlu kanggo nyedhiyakake pertahanan kekebalan awak sing kuwat liwat pengerasan lan metode liyane kaya:

  • Njupuk vitamins;
  • Nutrisi nyoto sing dikuatake kanthi woh-wohan lan sayuran sing seger;
  • Gaya urip sehat tanpa alkohol lan rokok.

Kajaba iku, kanggo nyegah herpes, dianjurake:

  1. Aja ngalami kontak fisik karo wong-wong sing duwe karusakan herpetic karakter ing lambe;
  2. Sampeyan ora bisa nggunakake barang-barang kebersihan umum kaya tuwung, cukur, sprei, uga nganggo sajian karo wong sing lara. Saenipun, wong kanthi herpes sawise saben nggunakake dianjurake kanthi ati-ati supaya disigar nganggo cukur, andhuk, sendok utawa kaca.

Ketaatan reguler marang langkah-langkah pencegahan kuwi bakal mbantu supaya ora ngaktifake virus herpes lan ngilangi kabutuhan kanggo perawatan kasebut.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.