Calendula tincture

Analog

Hippocrates Diprodhuksi dening perusahaan liyane. Ora ana analogue.

Rega

, 25 р. Rata-rata rega online * , 25 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

MosFarma Calendula tincture minangka obat sing efektif sing umum dipigunakaké déning loro obat tradisional lan tradisional.

Nduweni efek sing kuwat, amarga kembang tanduran kasebut dumadi saka akeh komponen sing aktif sacara biologis - saponin, karotenoid, flavonoid, tanin, asam organik lan minyak atsiri.

Kabeh iki ing kombinasi ing tincture duwe anestesi, antiseptic, anti-inflammatory, disinfecting, diuretic entheng lan choleretic tumindak.

Indikasi

Calcium alkoholik dianjurake kanggo perawatan saka macem-macem kulit lesi - abrasions, ngethok, Burns, ulcers lan wounds. Ing tamba kasebut digunakake ing ngarsane penyakit pernapasan, kanggo mbilas nalika kasus radang tenggorokan (laringitis, pharingitis, tonsillitis) lan mukosa lisan (periodontitis, gingivitis, stomatitis).

Uga digunakake ing calendula kanthi cholangitis lan cholecystitis, nalika digunakake minangka obat choleretic.

Dosis lan administrasi

Pilihan Eropa Aplikasi calendula bisa njero lan metu. Lèpèn karo lèyèng kulit dénpèktif diobati nganggo tincture nggunakake tampon. Nalika eczema utawa bruise saiki, lotion dibutuhake kanthi solusi banyu saka preparation, sing disiapake kanthi dissolving 1 sendhok teh. tegese ing segelas banyu. Kanggo mbilas lendhut saka tutuk lan tenggorokan, sampeyan uga kudu nggunakake solusi banyu terapi tèkstur.

Ing jero, tincture dikonsumsi sepi saka jam sadurunge dhaharan, nyebar 10-20 tetes ing tuwung.

Kanggo otitis, dianjurake kanggo nyelehake gauze gauze menyang kuping perih, soaking mau ing advance karo 10% tincture. Sampeyan kudu diganti saben 5-6 jam, tur turu maneh. Kanthi efek anti-inflamasi lan apik, Calendula tincture bisa mbantu nyuda gejala nyeri akut. Sampeyan ora dianjurake kanggo netes tincture undil sing langsung menyang kuping.

Yen otitis ana tanpa ningkatake suhu, uga ngeculake pus, sampeyan bisa nggunakake kompres panas, diluting tincture calcium nganti 10% konsentrasi. Iki lotion kudu diterapake ing kuping, anget saka ndhuwur karo kain.

Calendula tincture bisa digunakake ing tekanan dhuwur, sing kudu diombe ping telung dina kanggo 10-20 tetes kanggo wektu sing suwe. Obat nyukur, normalizes metabolisme, ing umum, efek positif ing kesehatan lan kesehatan umum.

Yaroslavl Pharmaceutical Factory Sajrone pangolahan inflammatory ing vagina lan erosi saka cervix karo calendula tincture, syringing dileksanakake. Kanggo nindakake iki, dilute 1 sendhok teh. tamba ing gelas banyu sing wis suwe panas. Uga dashi mbantu ing ngarsane sariawan lan colpitis. Tincture ngresiki gatal, nyedhiyakake, nguripake lan nambani membran lendhut. Nindakake douching saben dina. Course - 3 minggu. Sampeyan kudu diulang sawise haid.

Kanggo bakteri uga infeksi inflamasi ing njero cangkem, mbilas digunakake. Kanggo nyingkiri rasa nyeri akut sing asring dilakoni. Kanggo nglindhungi mukosa saka ngobong mbantu ngencerke tincture kanthi proporsi 0,5 sd. 0,5 cangkir banyu.

Kajaba iku, calendula tincture mbantu saka insomnia, kanthi cholecystitis, neurosis lan arrhythmias, bisa nambah nafsu makan. Ing kasus patologi saka gallbladder lan ati, tincture dikonsumsi ing waktu seprapat jam sadurunge dhahar 20-30 tetes. Jumlah kasebut obat diencerke karo 0,5 kaca banyu sing rada anget. Kajaba iku, alat iki digunakake ing penyakit saluran pencernaan kanggo ngobati inflammation lan nyuda spasm.

Contraindications

Galenopharm Iku dilarang nggunakake tincture karo hypersensitivity individu kanggo sawetara komponen tamba. Produk kasebut contraindicated kanggo nggunakake internal:

  • nalika exacerbations saka ulcer peptic lan gastritis saka weteng utawa duodenum;
  • kanthi kalkulus cholecystitis;
  • bocah ora bisa ngubur kalendula tincture ing kuping, sampeyan bisa nggunakake alat mung kanggo compresses utawa mudhun karo ijin saka dokter.
  • banget kanthi teliti, sampeyan kudu nggunakake obat kanggo penyakit ati, otak, ciloko kepala, alkoholisme.

Periode meteng lan laktasi

Awit tamba ing komposisi nduweni etil alkohol, ora kena digunakake kanggo nambani ibu hamil lan ibu sing nresep.

Overdosis

Ora ana informasi sing kasedhiya.

Efek sisih

Kadhangkala reaksi kulit alergi bisa. Sawise nyenyet, rasa kepenak tartamtu bisa dirasakake ing tutuk. Jebul, kobong lan soreness ing abdomen bisa uga.

Komposisi lan farmakokinetik

kalendula-6 Kasedhiya ing wangun alkohol 70% tincture kembang bakul lan kembang tanduran. Iku banjur didol ing botol ml 50 ml. Iku cairan kekuningan sing cetha sing ngemot saponin, kalender, flavonoid, carotenoids, asam salislik lan tanin.

Kondisi panyimpenan

Supaya obat kasebut kudu direksa saka cahya lan papan sing adhem saka jangkauan bocah.

Urip rak

Tincture tetep kualitase nganti 3 taun. Sawise kuwi, ora bisa digunakake.

Calendula tincture ing kosmetik

Kembang Calendula Calendula tincture ing kosmetik sacara umum nyebar minangka sarana rambute lan perawatan kulit. Uga ditambahake ing tutup kosmetik lan loteng kosmetik.

Alat kasebut mbantu ngilangi jerawat, kukul, kulit kasebut ngresiki, ngilangake seborrhea, normalake produktivitas kelenjar sebaceous. Nggunakake tecet cethil tincture, ngresiki kulit, mbenakake kulit.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Calendula tincture minangka obat sing bisa ditularake. Nylametake sampeyan saka njupuk obat sing larang larang. Saiki manufaktur ngupayakake cara sing larang banget kanggo kita, amarga luwih apik kanggo wong-wong mau. Nanging luwih apik kita nggunakake produk alami, ora kimia. Sajrone aku eling, calendula tincture tansah ana ing ngarep. Iki minangka tamba efektif sing mbantu ing kahanan sing beda. Sanajan ing kanak-kanak aku ora duwe Internet, nanging kita nggunakake calendula tincture kanggo bruising lan kanggo mbilas kanggo colds. Panganggo anonim

Kira-kira calendula krungu akeh, nanging ora saben wong ngerti sifat obat-obatan kasebut. Tincture saka kembang ditrapake ing kahanan sing beda, amarga nuduhake asil sing apik banget nang endi wae! Dheweke nyimpen saka eczema lan bruises, dheweke dikocok ing tenggorokan, ngombe sadurunge mangan karo cholecystitis, nambani kulit rusak kanthi tampon. Nanging sing paling penting, tincture sampurna dries pimples. Iku cukup kanggo remet pus, lan banjur cauterize tatu karo swab katun dipped ing calendula. Iku cepet garing lan disinfects titik saka pimple. Iki penting banget kanggo kit sepindah. Panganggo anonim

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.