Candiotics

Analog

candibiotic-1 Ora ana analogue

Rega

: 277 р. Rata-rata online rega * : 277 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

pipette ing tangan, ukuran botol Kandibiotik minangka antibiotik kombinasi sing digunakake kanggo ngobati media otitis lan nyegah komplikasi sawise manipulasi bedah ing organ pendengaran.

Obat iki duwe efek komplèks, ngancurake paling akeh bakteri, mikrob lan jamur.

Alat kasebut nduweni sifat anti-inflamasi, ngilangake nyeri sing disebabake dening penyakit akut, lan uga nyegah pangembangan reaksi alergi.

Obat iki diprodhuksi ing India ing tanduran farmasi Glenmark Pharmaceuticals Ltd - prodhuk paling gedhé produk medis ing negara iki.

Nalika ditetepake?

Obat kasebut ditrapake kanggo pasien kanthi penyakit akut lan kronis organ pangrungu. "Candibiotics" uga digunakake kanggo media otitis alergi lan proses peradangan sing dumadi ing rongga telinga tengah. Indikasi medhis kanggo resep obat yaiku:

  • purulent otitis media;
  • otomikosis ;
  • otitis media;
  • otitis externa;
  • media otitis nyebar;
  • medhot media otitis;
  • manipulasi medis lan surgery (periode rehabilitasi).

Obat kasebut bisa dianjurake minangka agen prophylactic sawise operasi lan intervensi medis liyane. Efek antibakteri lan antimikroba saka obat kasebut bisa nyegah infeksi nalika ngurangi kekebalan lokal.

Carane nggunakake?

Isi Paket Titik kuping "Candibiotik" digunakake kanggo instillasi menyang kanal auditori njaba.

Dosis kanggo wong diwasa lan bocah-bocah iku 4-5 tetes saben aplikasi. Prosedur instilasi kudu diulang 3-4 kali dina. Duration therapy antara 7 nganti 10 dina.

Manungsa waé! Peningkatan kondhisi lan ngurangi intensitas sindrom pain ana 3-5 dina sawise wiwitan perawatan. Yen iki ora kelakon, sampeyan kudu ngubungi ahli otoler lokal.

Contraindications

solusi sing jelas "Candiotics" yaiku antibiotik spektrum sing wiyar, saengga ora bisa digunakake ing kasus hypersensitivity kanggo bahan aktif utawa bahan tambahan.

Panganggone tamba kasebut contraindicated ing pasien umur pra-sekolah (nganti enem taun).

Penting! Punika dilarang banget kanggo dig nganggo obat-obatan kanthi nglanggar integritas gendera nada - iki bisa nyebabake komplikasi lan rusak pendengaran lengkap utawa parsial (uga ngurangi keruwetan persepsi).

Pregnant lan lactation

Obat kasebut mung ditrapake kanggo panggunaan lokal, saéngga ora ana panyerepan zat aktif menyang sistem sirkulasi ibu. "Candibiotic" ora duwe efek racun lan teratogenik ing janin lan bisa digunakake kanggo ngobati otitis (akut utawa kronis) ing wanita ngandhut.

Gunakake nalika laktasi diijini yen ana bukti (persetujuan dokter sing ditemoni).

Efek sisih

Reaksi negatif babagan penggunaan "Candiotik" arang banget. Sawetara pasien cilik didiagnosis nganggo kobongan-intensitas-intensitas lan gatal-gatal, uga manifestasi alergi. Yen reaksi kasebut ora ngurangi kualitas urip pasien, wong-wong mau ora mbutuhake putus asa obat utawa dosis sing luwih murah.

Formulir komposisi lan release

candibiotic-3 Komposisi "Candiotika" kalebu 4 bahan aktif sing nyedhiyakake efek analgesik, anti-inflamasi, antibakteri, lan antimikroba.

  • Clotrimazole. Dredroys jamur, nglanggar permeabilitas membran sel lan ngancurake.
  • Beclomethasone dipropionat (glukokortikosteroid). Ngurangi intensitas inflamasi, nyegah munculé alergi.
  • Chloramphenicol. Bakal nyebabake bakteri gram positif lan gram negatif kanthi ngalangi sintesis protein ing sel-sel mikroorganisme.
  • Lidocaine. Ngilangi rasa nyeri, ngalangi transmisi impuls syaraf, ngalangi transportasi ion sodium liwat tembok membran.

Piranti kasebut kasedhiya ing bentuk tutuk kuping kanggo panggunaan lokal, dilebokake ing botol kaca peteng kanthi volume 5 ml. Nerangake pipette lan instruksi.

Pharmacokinetics

Pasinaon klinis durung ditindakake dening pabrik.

Liyane

Iki dirilis tanpa resep.

Umur urip 2 taun ing umur rakungan ing suhu ora luwih saka 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Tetes "Candiotika" diterapake sapisan (Mugi sing ora perlu). Aku diwenehi ENT sawise aku duwe otitis, rumit dening pembentukan pus. Kondisi iki elek banget. Nyengsem banget nganti aku ora bisa turu, ora bisa ngadeg, lan aku ora bisa ngapusi. Dheweke wiwit digali ing obat sing diwenehake kaping 4 dina. Nyeri nemen nyuda sawise 2-3 dina, lan rampung sirna ing dina kaping lima sawise wiwitan perawatan. Telung driji pinched ing awal banget, nanging dhokter nerangake yen iki bisa kanthi nggunakake obat kasebut. Kanggo minggu aku njaluk nyisihaken saka otitis, kang banget seneng. Anton, 24 taun

Aku kerja minangka ahli otolaryngologist ing klinik distrik kutha Saratov. Aku nemokake media otitis saka macem-macem etiologi sacara periodik. Aku kerep nulis "Candibiotik" kanggo penderita, amarga mbantu ngatasi manifestasi infeksi kasebut - pasien mulai luwih becik sawise terapi 3-4 dina. Obat iki minangka antibiotik sing digabung lan efektif banget, saengga kanggo akeh profesional, iku obat pilihan kanggo nambani otitis. Evgenia, 31, Saratov

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.