Candide, ointment (krim)

Analog

img_thumb

Rega

: 350 р. Rata-rata rega online * : 350 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

krim tutul Cream 1% putih homogen. 1 gram salep ngandung 10 mg clotrimazole zat aktif. Komponen tambahan Candida yaiku parafin, petrolatum, propyl ruben, lilin emulsion, toluene butil hidroksi, alkohol, metil paraben, sodium dihydrogen phosphate, banyu. Krim kasebut ana ing tabung 20 gram.

Tindakan farmakologis

Candide minangka obat antijamur spektrum sing wiyar. Iku ngrusak sintesis jamur, saéngga nglanggar struktur. Agen penyebab erythrasma , versicolor versicolor, uga jamur jamur lan jamur uga sensitif marang obat kasebut. Ointment aktif digunakake kanggo ngobati sariawan ing wong lanang , wanita, dermatophytes lan bakteri gram negatif. Candide uga nduweni efek antiprotozoan lan antibakteri.

Dosis lan cara panggunaan

kandid-krem Wilayah sing kena kena sakabeheng kudu diisi kanthi sinetron lan garing. Salep kasebut kudu diaplikasi kanthi lapisan tipis lan diolah kanthi apik. Course saka perawatan gumantung ing tingkat penyakit, lokalisasi owah-owahan lan efektifitas therapy.

Course duration:

  • Ringworm - saka 4 minggu;
  • Microsporia kulit alus - 2 minggu;
  • Pityriasis versicolor - 1 nganti 3 minggu;
  • Ing kasus fungal lesi ing sikil, perawatan kasebut kudu dilanjutake kanggo liyane 2 minggu sawise ilang saka tanda-tanda penyakit;
  • Kanthi candidiasis

Kanthi macem-macem sariawan minangka balanitis ing wong utawa vulvitis candidal ing wanita, krim diaplikasi 2-3 kali dina, kanggo 1-2 minggu.

Indikasi lan kontraindikasi

00000003158 Indikasi kanggo resep obat yaiku:

Contraindications kanggo janjian saka obat Candida yaiku:

  • Hypersensitivity menyang inti utama - clotrimazole utawa kanggo komponen liyane saka krim;
  • Periode menstruasi;
  • Trimester pisanan ngandhut.

66612846 Efek samping saka tamba:

  • Gatal;
  • Urticaria;
  • Kejadian nyeri nalika ngobati;
  • Sensasi burned ing penis;
  • Redness of skin;
  • Blistering;
  • Kulit peeling;
  • Puffiness;
  • Reaksi alergi marang komponen ing salep.

Overdosis:

Panggunaan Candida ing dosis dhuwur ora nyebabake kahanan apa wae utawa reaksi sing bakal ngancamake urip.

Krim iki ora nduweni efek ing nyopir, ing ngendi konsentrasi perhatian lan kecepatan reaksi dibutuhake.

Periode meteng lan laktasi

236b4d482fc4aece7e2e0f707154a758 Kathah studi sing nampilake yen panggunaan salep iki ora duwe dampak negatif marang kesehatan wanita lan anak-anake nalika ngandhut lan nalika dipangan. Nanging, tamba kasebut bisa diresepake ing trimester 2 lan 3 mung dening resep. Nalika nulis, dhokter katon ing tolerability saka tamba dening wong wadon. Uga, kudu ndeleng rasio keuntungan saka krim kanggo ibu lan risiko komplikasi kanggo janin.

Aplikasiake krim ing susu sajrone mangsa dipangan - dilarang.

Ing trimester pisanan, uga ora perlu nggunakake alat iki.

Instruksi khusus

  • 59459464 Sampeyan ora dianjurake kanggo nggunakake krim ing kulit ing saindhenging mata;
  • Kanthi gangguan long-term, perawatan kudu dihindari langsung;
  • Yen ana penyakit ati (gagal ati), banjur dianjurake kanggo mriksa kanthi rutin;
  • Yen krim digunakake kanggo perawatan onychomycosis, perlu kanggo mesthekake yen kuku sing diolah kacabut. Iki perlu kanggo mesthekake yen zat ing komposisi Candida luwih diserap. Mesthi, ing kasus iki, luwih becik nggunakake solusi kasebut;
  • Yen dinamika positif ora diamati ing wektu 4 minggu, sampeyan perlu ngontak pusat kesehatan kanggo pemeriksaan tambahan.

Liyane

Umur urip saka tamba wis 4 taun. Sampeyan ora dianjurake kanggo nggunakake tamba sawise tanggal kadalu warso. Dianjurake kanggo nyimpen ing panggonan sing peteng ing suhu ora luwih saka 25 ° C. Sampeyan kudu njaga krim metu saka jangkauan bocah. Ing apotek Candide sampeyan bisa tuku tanpa resep.

Ulasan

Redness in baby we started suddenly. Ing wiwitan ana sawetara panggonan, sethithik mengko, abang ditutupi 50% saka awak. Bojoku cingak, amarga ora ana apa-apa mbantu kita bubuk utawa krim khusus utawa salep, sing kudu dianggo miturut diaper. Werna popok katon ora pati umum. Iku ora mung kulit alus karo abang, nanging titik abang cilik. Nilai-nilai kasebut tansaya gedhé lan dadi titik, lan padha wis sores. Padha werna-werna banget. Nanging, iki ora nyebabake rasa nyuda marang bocah, senadyan katon ala. Lan banjur dhokter kita ngajokake kita Candide.

Dheweke wiwit nggunakake krim (miturut instruksi: 2 kaping dina) karo saben diaper ganti. Sampeyan kudu dicathet yen krim rasakake cukup banget, nanging ditrapake sacara rame lan tanpa kesulitan. Dandan pisanan kita weruh ing dina katelu. Nanging, minangka dhokter diterangake kanggo kita, mesthine kudu dileksanakake nganti 4 minggu, sanajan kabeh gejala penyakit ilang.

Siji tabung cukup kanggo kita sak sasi.

Yen bayi duwe ruam diaper, langsung takon dhokter sampeyan babagan nggunakake lenga Candide. Iku mbantu banget. Bojoku lan aku seneng banget.

Pavel 27 taun, Voronezh

Aku pengin nuduhake emosi positif saka nglamar salide Candida. Aku tuku ing farmasi sawise ngomong karo apoteker, lan seneng. Dheweke uga ngalami luka fungal sing beda. Anakku duwe versicolor tinimbang kita ora mung nyenyel (padha digunakake liya larang), nanging ora ana rasa. Lan ing desperation tuku obat iki, ora arep gawe mukjizat, nanging kedadeyan. Smeared telung dina. A minggu sabanjure, lichen pucat, lan rauh ilang lengkap. Luwih saka 3 taun wis liwati, lan ora ana pangeling-eling. Saiki dokter ajaib iki ana ing kit pertolongan pertama. Ing cara, dheweke nangani retakan ing sikil. Aku nyaranake kanggo kabeh wong! Angelina 35 taun, St. Petersburg

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.