Candida vaginitis

Sambutan kanggo endoskopi Candida vaginitis utawa colpitis didiagnosa nalika manifestasi saka aktivitas penting saka jamur kaya jamur mung nandhang lining ing vagina.

Kanggo penyakit kasebut uga ditondoi kanthi gatal lan kobong sing kuat, munculé sekresi cheesy saka saluran genital. Gerah luwih elek sawise perawatan banyu lan ing wayah wengi. Kadhangkala iritasi dadi kuwat banget supaya bisa nyebabake gangguan neurotik.

Pemeriksae, nyatakake hiperemia saka tembok vagina lan anané plak abang sing angel dipisah. Kanthi cara sing lila jamur bisa nglebokake lapisan epiteli lan menyang cervix lan bagian ngisor uterus, sing nyebabake inflammation. Ing vaginitis sing kronis, penyakit kasebut bisa nambah nganti pirang-pirang taun.

Sampeyan perlu ngerti yen kekurangan perawatan ing kasus sing diterbitake candidiasis saka organ kelamin ora mung nyedhaki urip lan psikologis saka wanita, nanging uga bisa nyebabake negatif marang kondisi kabeh organ. Kanthi cara sing suwe, penyakit iki bisa nyegah jamur ing paru-paru, ati, lan sistem pernapasan, minangka asil saka perkembangan sariawan.

Diagnosa dening foto (18+):

Manungsa waé! Isi bisa nyenengake.

Elinga yen gejala bisa nunjukake penyakit liyane, kalebu penyakit kelamin. Ora bisa ngobati, luwih becik kanggo takon dhokter.

Ing pilihan tamba kanggo perawatan vaginitis

About suppositories murah

Babagan langkah-langkah pencegahan lan sing gegandhengan

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.