Candida vulvitis

rkjuaC3LM1qcmrp8 Vulvitis minangka owah-owahan inflamasi sing mung bisa ngubengi kelamin njaba, yaiku, labia gedhe lan cilik. Manifestasi penyakit kalebu:

  • Burning and itching of the vulva.
  • Iritasi saka lapisan mucous nyebabake rasa nyeri nalika ngeculake kandung kemih.
  • Ing pemeriksaa, labia bengkak, hiperemik, lan inflamasi sing ditemtokake, dheweke entuk werna biru-ungu.
  • Ing foto vulva kanthi candidiasis vulvovaginal, vesikel cilik bisa ditemokake, biasane pimples nuduhake tahap akut penyakit.

Vulvitis bisa berkembang ora mung ing bocah wadon lan wanita sing duwe jinis. Biasane penyakit iki dideteksi ing bocah-bocah wadon lan kekurangan perawatan ing umur iki bisa nyebabake fusi labia. Ing bocah-bocah wadon, alasan utama kanggo vulvitis ora netepi kesehatan pribadi, sing bisa dadi kesalahane ibu.

Diagnosa dening foto (18+):

Manungsa waé! Isi bisa nyenengake.

Elinga yen gejala sing padha ora mung kedadeyan ing thrush, nanging contone, ing STD. Tinimbang perawatan dhokter, pindhah menyang janjian karo ahli gynecologist.

Ing pilihan saka tamba kanggo perawatan saka vulvitis

Babagan tablet

About flucostat and its analogues

1 komentar

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.