Gel kompleks Candinorm

Analog

kandinorm Obat iki ora duwe analog

Rega

: 1134 р. Rata-rata online rega * : 1134 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Kandidiasis vagina, sing luwih dikenal kanthi sebutan thrush, iku sawijining penyakit sing bisa nyebabake wanita ing kabeh umur. Lan, senadyan kasunyatan menawa penyakit iki ora nuduhaké bebaya khusus kanggo organisme, manifestasi kasebut nyedhiyakake akèh rasa ora nyaman. Kandinorm Complex Gel minangka salah sawijining agen terapeutik lan prophylactic sing digunakake kanggo kesehatan higienis.

Kandinorm Complex Gel: instruksi

Wangun lan komposisi rilis

kandinorm1 Paket Gel Candinorm Complex ngandhut 2 bentuk tabung obat:

  • cleansing gel (1 tabung, 30 ml);
  • gel ngasilake pH lan microflora (3 tabung 6 ml).

Tumindak komplèks iki ditujokake kanggo nyegah pertumbuhan jamur ragi saka genus Candida spp. (C. Glabrata, C. Krusei, C. Albicans, C. Tropicalis), sing nyebabake perkembangan thrush (candidiasis). Efek iki didhukung dening kegiatan bahan aktif sing ana ing gel kasebut, kalebu:

  • Capryllyl Glycol (salah sawijining derivatif saka asam kapril), sing nglanggar integritas membran paling akeh saka Candida spp;
  • Saponin (glikosida aloe alami) - zat sing nuduhake antibakteri, antivirus, antijamur;
  • emodin (anthraquinone aloe alam), nyedhiyakake tumindak anti-herpes lan njalari kekebalan lokal;
  • thymol (zat sing disintesis saka oregano lan thyme) sing ngancurake membran jamur Candida spp. lan sawetara virus lan bakteri pathogen;
  • Inulin minangka prebiotik sing bisa njaga acidity normal ing vagina, pertumbuhan mikroflora fisiologis (biasane bifidobacteria lan lactobacilli);
  • Sistem CrystalMatrix-FS, sing njamin tumindak cepet lan efektif kabeh komponen sing disedhiyakake ing preparation.

Minangka khasiat, loro bentuk dosis kalebu ing Kandinorm Complex Gel ngandhut gliserin lan banyu deionisasi.

Indikasi sing digunakake

kandinorm8 Kandinorm Complex Gel digunakake kanggo higienitas intim kanggo sariawan minangka agen terapeutik lan prophylactic.

Panganggone menehi:

  • pemulihan mikroflora vagina lan normalisasi pH;
  • penyisihan pelepasan patologis, kemerahan ing wilayah intim, gatal, gangguan.

Contraindications

Sampeyan kudu nyegah saka nggunakake tamba ing ngarsane individu intoleransi saka komponen sing bagean.

Gunakake nalika meteng lan lactation

Komposisi gel ora ngemot komponen sing contraindicated kanggo wanita ngandhut lan lactating. Nanging, sadurunge nggunakake obat kasebut kudu takon dhokter.

Dosis lan Administrasi

kandinorm9 Cleansing gel, yaiku bagéan saka kompleks, wis ditrapake nalika implementasi prosedur kesehatan saben dina. Nalika njupuk udhara, sawetara sing kudu dienggo ing bathi eksternal banjur dicuci. Dianjurake kanggo nindakake prosedur 1 utawa 2 kali dina. Volume tamba dirancang kanggo 6 aplikasi.

Gel regenerasi ditrapake kanggo panggunaan intravaginal. Kanggo gampang dipigunakaké, wangun dosis iki di rangkep ing tabung kanthi aplikator. Kanggo nggunakake sing bener perlu:

  • ngapusi ing punggung lan nggulung sikilmu;
  • copot tutup protèktif saka tabung lan pasang aplikator ing vagina;
  • pencet ing tabung, remet kabeh isine.

Prosedur iki dianjurake saben sore sadurunge arep turu suwene 3 dina.

Efek sisih

Ing sawetara pasien, panggunaan obat kasebut bisa diiringi sensasi pembakaran sing ringkes saka mukosa vagina. Manifestasi iki amarga kondisi khusus organ genital eksternal sajrone sariawan.

Instruksi khusus

Sajrone menstruasi ora dianjurake kanggo nggunakake gel sing ditrapake kanggo intravaginal.

Sarat lan kondisi panyimpenan

Umur beting loro bentuk dosis minangka bagéan saka Kandinorm Complex Gel 3 taun. Nyimpen tamba dianjurake ing suhu kamar metu saka jangkauan bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Thrush kuwatir babagan aku nganti pirang-pirang taun: muga-muga, wiwit awal kegiatan seksual. Nalika serangan penyakit, gejala sing ora nyenengake dadi ora nyenengake, saéngga ora bisa nglakoni apa-apa sing biasané! Awit aku duwe masalah karo pankreas, aku langsung ora gelem njupuk pil. Wong-wong kasebut ngandharake, dheweke bisa ngganggu sistem pencernaan. Ing wiwitan aku tuku suppositories vagina murah - ing pisanan mbantu, nanging banjur efek ilang. Dicekel ing gynecologist, dheweke menehi saran gel Kandinorm. Rega dhuwur banget bingung karo aku, jujur, nanging pancen mutusake kanggo nyoba. Begjanipun, siji paket cukup kanggo nyingkirake kabeh gejala sing nglarani. Asil tenan nyengsemaken - perawatan tetep mung 3 dina! Kanggo setengah taun, sariawan ora bali. Karina, Moskow

Sadurunge, ing mangsa thrush, aku tansah tuku pil, nanging banjur aku weruh yen perawatan iki meh tansah diiringi masalah weteng. Saiki aku menehi pilihan kanggo obat lokal, sing, minangka dokter ngomong, luwih aman kanggo kabeh organisme. Pendhaftaran kawilujengan - Kandinorm gel, sak thrush, dheweke tansah apik lan cepet mbantu. Daria, St. Petersburg

Aku duwe obat kanggo thrush - gel Kandinorm. Nalika gejala sing ora nyenengake katon, aku langsung tuku obat iki. Ya, ora murah, nanging paket mung cukup kanggo ngrasakake, lan mung 3 dina perawatan bisa ditindakake. Marta, wilayah Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

4 komentar

  • Anna Kostina :

    Aku iki diwenehi GI Kandinorm karo vaginal candidiasis. Mbantu telung dina cekak. Perawatan iki sukses lan aku seneng banget. Sawise kabeh, aku rumangsa lega ing dina kapisan. Lan ing dina katelu perawatan, aku pungkasanipun nyingkirake penyakit iki kanthi wutuh.

  • Victoria Skirda :

    Aku menehi saran supaya sampeyan nyoba, gel iku mung mukjizat, asil aku weruh secara harfiah ing dina sabanjure, gatal-gatal, kobong, discharge - kabeh njupuk mati tabung banget pisanan. Sawise telung dina, trus retreats rampung lan ora bali kanggo dangu, aku wis ora wis relapse luwih saka setahun lan kanggo kula iki asil sing luar biasa.

  • Natalia :

    Milkmaid mung entuk kula! Nalika dheweke wiwit muncul sawise nglairake - dheweke nandhang limang taun karo dheweke. Kabeh pangobatan, gel kandinorm paling efektif lan efisien. Aku wis manggon kanthi tenang setengah taun, kanggo pisanan ing limang taun. Lan mbantu cepet, lan asil perawatan disimpen kanggo dangu - asil banget!

  • Valentina Kravtsova :

    Aku duwe masalah weteng, supaya dokter mbuwang perawatan kanggo thrush karo pil langsung lan ditawani kanggo nambani Kandinorm-gel. Sampeyan ora mung efektif, nanging uga gampang, gampang dianggo. Kandinorm secara harfiah dina ngilangi kabeh gejala sing ala, lan kanggo 3 dina lan dikirimake kanthi bener saka jamur. Kanggo luwih saka enem sasi, sariawan ora bali.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.