Canditral

Analog

kanditral_01_n14

Apa analog mirah tansah nyedhiyakake efek sing padha?

Rega

: 959 р. Rata-rata online rega * : 959 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

"Canditral", kanthi sifat farmakologis, nuduhake obat antijamur sing digunakake kanthi cara ngobati sacara mycosis lan penyakit sing disebabake kanthi aktivitas jamur (kayata ragi-ragi). Obat iki cukup populer, nanging ora didol ing kabeh apotek. Biaya siji paket antara 750 nganti 1050 rubel.

Nalika ditetepake?

pil Kanditral efektif banget kanggo ngobati infeksi jamur, supaya daftar indikasi kanggo panggunaane cukup akeh. Obat kasebut bisa digunakake kanggo ngobati penyakit kayata:

  • kulit jamur lan kuku ;
  • paracoccidioidomycosis;
  • scaby ;
  • keratitis jamur;
  • luka jamur sistemik (mycoses);
  • candidiasis saka macem - macem jinis;
  • meningitis cryptococcal;
  • sporotrizosis;
  • lèmid lambung liyane saka membran lendhut;
  • histoplasmosis;
  • cryptococcosis;
  • blastomycosis.

Manungsa waé! Janjian Canditral kanggo pasien kanthi macem-macem bentuk immunodeficiency kudu digawe mung ing kasus-kasus ing ngendi panggunaan obat-obatan pilihan (obat-obatan baris pertama) ora duwe efek sing dikarepake. Kontrol medis dibutuhake kanggo kabeh periode aplikasi tamba kasebut.

Carane njupuk?

"Canditral" kudu dijupuk sawise njupuk panganan (ing 5 menit). Kapsul ora kena dikunyah utawa dicekel ing tutuk.

Dosis obat

Diagnosis / indikasi Dosis saben dina Aplikasi multiplicity saben dina Duration of treatment
Ngalahake scaly 200 mg 1 wektu 1 minggu
Histoplasmosis 200 mg 1 wektu ing tahap awal; 2 kaping kanthi perawatan terapi 8 wulan
Candida stomatitis, lambung cairan esofagus 200 mg 1 wektu 7 dina (2 minggu yen perlu)
Sistematika candidiasis 100-200 mg 1-2 kali Saka 3 minggu nganti 7 wulan
Vulvar lan vaginal candidiasis 200 mg 1-2 kali 1-3 dina
Kromomycosis 100-200 mg 1 wektu Setengah taun
Onychomycosis 200 mg 1-2 kali 1-3 minggu
Sporotrichosis 100 mg 1 wektu 3 wulan
Ringworm 100-200 mg 1 wektu 7-15 dina
Aspergillosis sistemik 200 mg 1-2 kali 2-5 wulan
Dermatophytosis saka perangan awak 100-200 mg 1-2 kali 7-30 dina
Keratomikosis 200 mg 1 wektu 3 minggu
Cryptococcosis (tanpa meningitis) 200 mg 1 wektu Saka 2 sasi nganti 1 taun
Cryptococcosis karo manifestasi klinis meningitis 200 mg 2 kaping Saka 2 sasi nganti 1 taun
Blastomycosis 100-200 mg 1-2 kali Setengah taun
Paracoccidioidosis 100 mg 1 wektu Setengah taun

Wigati! Penyisihan komponen tamba saka piring kuku luwih alon dibandhingake karo kulit lan membran mukus.

Contraindications

kanditral Canditral minangka tamba serius, saéngga panggunaan kasebut kudu ditindakake kanthi bener miturut instruksi pabrik. Aja nggunakake alat kasebut ing kategori pasien ing ngisor iki:

  • bocah ing umur 3 taun;
  • karo intoleransi kanggo komponen obat kasebut;
  • pasien karo disfungsi parsial saka ginjal lan ati.

Ana watesan babagan resepsi "Kanditral" bebarengan karo obat-obatan liyane, kalebu:

  • Midazolam lan Triazolam;
  • alkaloid ergot (umpamane, "Ergometrine", "Ergotatin", "Methylergometrine", dsb);
  • obatan sing metabolisme mbutuhake enzim CYP3A4 ("Mizolastine", "Levometadone", "Sertindol", "Astemizol", lan liya-liyane);
  • Simvastatin lan Lovastatin.

Pregnant lan lactation

Candidral bisa digunakake kanggo nambani wanita ngandhut nalika kasus efek positif saka perawatan nyakup resiko ngalami cacat lan abnormalitas ing janin.

Menyusui minangka contraindication kanggo nggunakake obat kasebut.

Efek sisih

pil Produser kasebut ngemot kemungkinan kedadeyan efek samping, kalebu:

  • Enzim aktif enzim ati;
  • malfunction ing organ pencernaan (diare, constipation, flatulence);
  • muntahake lan mual;
  • hepatitis (langka);
  • ekzema, urtikaria lan reaksi kulit liyane;
  • peripheral neuropathy;
  • migren;
  • bengkak;
  • urine peteng;
  • siklus menstruasi ing wanita;
  • photophobia;
  • alopecia;
  • hipokalemia;
  • pulmonary edema.

Penting! Menyang latar mburi Kanditral, kasus mabuk hati sing abot karo asil fatal wis dilapurake, supaya terapi kudu ditangani dening spesialis.

Overdosis

Ora ana data ing kasus overdose. Yen sampeyan ora sengaja njupuk dosis tinggi tamba kudu ngumbah weteng kanthi saline anget lan njupuk sawetara areng aktif.

Wangun lan komposisi rilis

Bahan aktif utama obat kasebut yaiku itraconazole (siji kapsul sing ngandung 100 mg saka itraconazole). Konsentrasi maksimum komponen utama wis ditemokake ing 3-4 jam sawise njupuk kapsul. Efek babagan terapi bisa tahan 10-14 dina sawise perawatan.

Obat iki kasedhiya ing bentuk kapsul gelatin saka 4, 6, 7 lan 14 potong saben pak.

Pharmacokinetics

Umur setengah saka itraconazole yaiku 1-1,5 dina. Bagéyan utama saka metabolit diekskriminasi ing urin, kanthi jumlah cilik - kanthi feces (nganti 18% saka total).

Liyane

Resep.

Panyimpenan obat kasebut dileksanakake ing kondisi kamar (saka 10 nganti 25 derajat) kanggo 30 sasi saka tanggal pabrik.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku nggunakake Kanditral kanggo ngobati jamur ing kuku tangan (sawise resep dokter, mesthi). Nangke kapsul sawisé sasi. Efek wareg. Minus mung tamba ing rega - kanggo kemasan 14 kapsul, aku kudu mbayar babagan 1.000 rubles, lan kanggo sasi sampeyan kudu paling sethithik 2 bungkus. Alat kasebut ditransfer kanthi sampurna, ora ana efek samping, sing saya wedi banget, ora katon. Umumé, aku menehi saran marang wong-wong sing duwe masalah sing padha, nanging mung sawise takon dhokter, amarga obat kasebut akeh kontraindikasi. Lidia Alexandrovna, 46 taun

Aku iki diwènèhi obat "Kanditral" kanggo berulang candidiasis (thrush) karo obat-obat topikal. Ana cara, mesthi, larang regane, nanging efektifitas kuwi yen dhuwit iki ora susah wae. Sawise limang taun torment, aku pungkasanipun nyingkirake perihku sing kronis lan bisa urip kanthi tentrem tanpa wedi marang kambuh liyane. Marina, 22 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.