Canesten

Canesten_gin-1 Kanesten minangka obat antifungal sing ditrapake kanggo nggunakake ruangan. Saiki metu saka saham. Sawijining analogues:

6565 Wangun rilis:

  • Cream 1%, kasedhiya ing tabung 5, 20, 35 lan 50 gram;
  • Krim 2%, diprodhuksi ing tabung 20 gram;
  • 10% vagina krim (kasedhiya ing tabung 35 gram);
  • Lilin vagina (kasedhiya ing 100, 200 lan 500 mg);
  • Spray 1%, digunakake kanggo nggunakake ruangan (kasedhiya ing vials 30 ml);
  • Solusi 1%, digunakake kanggo nggunakake ruangan (kasedhiya ing vials 30 ml).

Pandhuan kanggo nggunakake

Tindakan farmakologis

Saliyane efek antimikotik, Kanesten uga nduweni efek antimikroba tumrap microbes gram negatif lan gram positif. Iku aktif nyebabake sembarang spesies jamur, lan pangembangan perulangan bola-bali bisa diamati banget arang. Kanesten nyegah pertumbuhan jamur kanthi mbusak sintesis ing sel. Kajaba iku, bakal ngancurake sintesis komponen sing mbentuk membran - ergosterol, sing ndadekake kerusakan integritas sèl, lan pati awal.

Dosis lan Administrasi

Kanesten lisan & krim Solusi iki digunakake kanggo ngumbah lara. Dianjurake nggunakake 2 kali dina;

Supositoris vagina dilebokake ing vagina 1 dina saben dina. Ing Course saka perawatan gumantung ing dosis:

  • Lilin 100 mg ditrapake 1 dina saben dina kanggo 5-7 dina;
  • Lilin 200 mg ditrapake 1 dina saben dina. Cara perawatan 3 dina;
  • Lilin 500 mg sing ditindakake sapisan.
  • Krim uga kudu digunakake 2 kali dina. A Strip saka 0, 5 mm kudu kasebut kanthi teliti, ma menyang kulit.

Durasi rata-rata perawatan yaiku 4 minggu, penyakit individu:

  • Perawatan candidiasis genital yaiku 1-2 minggu;
  • Perawatan saka ringworm yaiku 3-4 minggu;
  • Perawatan Erythrasma yaiku 2-4 minggu;
  • Pengobatan Lichen wis 3 minggu.

Dianjurake kanggo nindakake perawatan kanggo 2 minggu sawise gejala ilang.

Indikasi lan kontraindikasi

Canesten_Once_5g_applicator Indikasi sing digunakake:

Contraindications sing digunakake yaiku:

  • Periode menstruasi (kanggo panggunaan vagina);
  • Intoleransi komponen individu sing nggawe obat kasebut;
  • 1 trimester kehamilan.

b5192f38200ac3094485349b589532bf Efek sisih:

  • Sensasi kobong;
  • Kulit peeling;
  • Puffiness;
  • Blistering;
  • Sembarang kulit rusak;
  • Tampilan alergi ;
  • Munculake cairan saka tempek;
  • Kerep urin;
  • Nyeri ing sirah;
  • Soreness sajrone sanggama;
  • Burning in the penis of partner;
  • Gastralgia;
  • Cystitis

Overdosis:

Overdosis nganggo lokal nggunakake meh ora mungkin.

Interaksi karo obatan liyane:

Kanesten nyuda efektivitas obat antipungal liyane, kalebu antibiotik kayata natamisin utawa nystatin.

Pregnancy

Kanesten ing beting ing apotek Sanajan durung ditetepake yen nalika meteng, Kanesten bisa uga duwe efek negatif ing awak janin lan ibune, nanging luwih becik ora nggunakake obat kasebut ing 3 wulan pisanan.

Instruksi khusus

  • Supaya infèksi ora katon maneh, perawatan dianjurake kanggo loro partner ing wektu sing padha;
  • Sawise krim kasebut wis dileksanakake, ora bisa dilebokake bandage;
  • Aja ngidini tamba kasebut menyang mata;
  • Yen gangguan kasebut, perawatan bakal rampung;
  • Yen dinamika positif ora diamati sawise 4 minggu, banjur dianjurake kanggo madu. pusat bantuan.

Kondisi panyimpenan

Apik obat sing kasedhiya tanpa resep. Dianjurake kanggo nyimpen ing papan sing dilindhungi saka cahya lan anak. Umur urip saka tamba 3 taun.

Ulasan

Aku nggunakake lilin Kanesten nalika aku duwe sariawan . Dheweke kerja banget karo dheweke. Nalika sapisanan aku wiwit nggunakake obat iki nalika aku ngandhut. Amarga kasunyatan yen zat aktif ora diserap menyang getih, bisa digunakake nalika meteng. Nanging, minangka dhokter diterangake marang aku, dheweke ora bisa digunakake ing trimester pisanan, mula aku mulai perawatan ing 8 wulan. Thrush ilang. Olga 25 taun, Omsk

Dina iki ing pharmasi sampeyan bisa nemokake akeh macem-macem ointments, krim, solusi ngarahke ing perawatan jamur. Krim "Kanesten" minangka salah sijine lan ditrapake kanggo perawatan akeh jinis penyakit. Secara pribadi, aku digunakake kanggo perawatan antarane driji sikil. Aku ora ngerti carane iki perih mencet sikil, nanging gatal sing elek aku menyang dokter. Dheweke nulis obat sing apik banget. Aku felt tumindak Canestan sawise 12 jam. Gerah kasebut langsung ilang lan rambute uga ilang. Aku seneng banget. Daria 40 taun, Voronezh

Bojoku duwé jamur kuku , lan mung kita ora nyoba nyingkir, ora ana gunane. Nanging, aku duwe kebiasaan kaya mangkene: yen apotek nduweni tegese lan ora pati ngerti, aku kudu dilekseni. Uga Kanesten diakuisisi. Sayange, krim ora mbantu bojone lan dheweke tetep manggon ing omah. Ora let suwe peeling saya wiwit ing sikilku. Aku ora miwiti proses kasebut, nanging mulai aktif ngresiki karo krim. Lan dheweke mbantu aku. Kulit dadi lancar, gatal-gatal iku ilang, nanging ora ana sing ngiwa. Kita uga nggunakake krim iki nalika kulit wiwit nutupi srengenge. Aku menehi saran kabeh! Svetlana 30 taun, St. Petersburg

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.