Kestin

Analog

Kemasan Kestin 10 tablet 20 mg Ora ana analog sing lengkap, deleng antihistamin liyane .

Rega

202 р (5 таб.), 399 р (10 таб.) Rata-rata rega online * 202 p (5 tab.), 399 p (10 tab.)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Kestin (jeneng internasional - Ebastin) minangka tamba anti-ganja saka klompok pamblokiran reseptor H1, sing nduweni efek langgeng lan umume uga ditoleransi dening awak.

Indikasi

Kestin dituduhake kanggo penyakit lan kondisi ing ngisor iki:

  • rhinitis alergi ;
  • rhinitis, sing disebabake dening serbuk sari, allergens rumah tangga, obat-obatan lan faktor liyane;
  • alergi pangan lan alergi debu ;
  • urtikaria sing disebabake dening alergen;
  • kahanan sing ana gandheng karo produksi histamin ing awak.

Wangun rilis

Sirup - botol lan dispenser Kestin kasedhiya ing formulir ing ngisor iki:

  • Tablet putih ing cangkang, sing didol ing blisters 5 utawa 10 pcs., Bahan aktif utama - ebastine. Pengecer: microcrystalline selulosa, pati jagung, laktosa monohidrat, natrium karboksimetilselulosa natrium.
  • Sirup ing botol werna peteng (60 utawa 120 ml) kanthi jarum suntik dosis, bahan aktif sing utama yaiku ebastine. Bahan kimia tambahan: gliserol oxystearate, asam laktat, didhokrokloron neohesperidin, anethol, natrium propil parahydroksibenzoat lan methyl parahydroxybenzoate, gliserin, larutan sorbitol, dimetil polysiloxane, natrium hidroksida, banyu sulingan.

Cara panggunaan, dosis

Obat kasebut dijupuk kanthi lisan, apa wae panganan. Tablet kudu diisi kanthi teliti saka paket lan dilebokake ing basa, ing ngendi dissolves cepet (ora perlu kanggo ngumbah obat kanthi cairan). Dosis standar Kestin ditemtokake gumantung ing umur sabar:

Umur Dosis tunggal, mg Pil Sirup, ml
6-12 5 Setengah 5
12-15 10 1 10
saka 15 10-20 1-2 10-20

Yen pasien duwe gagal ati, dosis siji kudu ora luwih saka 5-10 mg (tanpa umur), yaiku 1/2 tablet utawa 5-10 ml sirup.

Contraindications

Contraindications for Kestin include:

  • intoleransi individu kanggo zat aktif utawa komponen liyane saka tamba;
  • meteng, nyusoni;
  • umur nganti 6 taun.

Kajaba iku, alat kasebut kudu digunakake kanthi ati-ati ing pepati ati utawa gagal ginjel.

Efek sisih

promo Ing dosis terapeutik, Kestin biasane ora nyebabake efek samping lan duweni efek sing minimal ing kemampuan pasien ngendhani kendaraan, nyedhaki aktivitas sing mbebayani, uga sing mbutuhake konsentrasi tambah.

Ing sawetara kasus, sawise njupuk obat-obatan, pasien bisa ngalami nyeri sirah, drowsiness utawa insomnia, tutuk garing, nyeri abdomen, diare; Kajaba iku, wong bisa ngalami rhinitis, sinusitis lan asthenia.

Overdosis

Nalika njupuk obat ing dosis terapeutik, overdosis ora mungkin. Yen jumlah gedhe Kestin dijupuk kanthi kasempatan, pasien mbutuhake lambung lambung, terapi gejala lan ngontrol fungsi awak sing penting.

Interaksi

Obat iki cocog karo obat coagulants ora langsung, theophylline, diazepam, cimetidine lan etanol. Ora disaranake kanthi erythromycin lan ketoconazole .

Instruksi khusus

Kestin bisa nimbulaké akibat saka tes alergi kulit, saéngga dianjurake supaya ditindakake paling ora 5-7 dina sawise pembatalan.

Pharmacodynamics and pharmacokinetics

Packaging and Blister Obat kasebut kena pengaruh reseptor histamin tipe H 1 liwat inhibisi kompetitif. Miturut naleni kanggo reseptor gratis, mbantu ngatasi reaksi alergi, nyegah spasme otot sing mulus lan permeabilitas vaskuler sing disebabake histamin.

Obat kasebut kanthi cepet diserap dening ati, supaya efek antihistamin sing diwetokake sawise 1 jam lan tahan paling ora 48 jam. Sawise kestin limang dina saka Kestin, aktivitase tetep ing 72 jam. Kira-kira 60-70% saka zat aktif diubengi dening ginjel minangka konjugasi.

Katentuan kanggo Advertisement lan panyimpenan

Iki dirilis tanpa resep. Simpen ing suhu sing ora ngluwihi 30 derajat, ing papan sing dilindhungi saka sinar matahari lan ora ana ing jangkauan bocah. Ranjang - 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Alergi musiman kanggo aku teka saka dina sing suwe pisanan lan ndhelikake kabeh gejala karakteristik: irung, mata abang lan beku sing tetep. Mulane, pilihan obat sing cepet bisa ngilangi mau minangka tugas penting. Kestin mbantu sawise 20-30 menit sawise diestion, siji pil cukup kanggo lengkap 24 jam, ing Kajaba iku, ora contraindicated kanggo pembalap, ora nyebabake kecanduan lan ngantuk. Kekurangan mung rega sing luwih dhuwur (luwih dhuwur tinimbang analog). Tatyana, Moskow

Kanggo setahun, aku ngalami dermatitis abot ing lengenku, sing ngalami intensifikasi sawise ngresiki, ngumbah lan ngumbah piring. Dokter diwajibake kula minangka lenga ing kombinasi karo Kestin, lan mung rong minggu masalahku tetep ing wektu sing kepungkur. Iku larang regane, nanging kanthi bener mbenerake dhuwit sing dituku. Elizaveta, Nizhny Novgorod

Aku duwe alergi karo pengalaman, kanggo taun-taun aku nandhang alergi sing banget kanggo tetanduran lan sawetara produk, lan kadhangkala uga bisa suwe banget. Nanging wiwit Kestin muncul ing lemari obat saya, masalah luwih saka - mung siji pil, setengah jam sabar lan gejala ilang tanpa jejak. Aku menehi saran kanggo kabeh sing ana ing kahanan! Sofia, Kazan

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.