Keto plus

Analog

Keto Plus - Tua lan Anyar Kemasan

Rega

: 577 р. Rata-rata rega online (60 ml) * : 577 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

Botol Keto Plus 150 ml

Dandruff asring minangka gejala dermatitis seborrheic, lan ing kasus iki, shampoo ketoconazole mung dibutuhake.

Dosis lan administrasi

  1. Moisten rambut;
  2. Aplikasi shampoo kanthi gerakan massaging;
  3. Ngenteni wektu 3-5 menit;
  4. Ngumbah sulinge banyu kanthi sithik.

Kothak lan tutup botol Duration:

  • kanthi pityriasis lichen sapisan dina 5-7 dina;
  • kanggo nyegah saka depriving - sapisan dina kanggo 3-5 dina;
  • karo dermatitis seborrheic - 2 kali seminggu (kanggo prophelaxis 1 wektu saben minggu), duration of treatment lan prophelaxis 1 wulan;

Contraindications

Standard - hypersensitivity kanggo ketoconazole utawa komponen liyane saka tamba (ndeleng komposisi ngisor).

Efek sisih

Kothak lan botol - sebaliknya Keto Plus ditransfer kaya sembarang sampo non-medis. Ing kasus-kasus langka, reaksi alergi bisa uga, iritasi lokal: gatal, rash, rambut garing utawa berminyak. Kanggo rambut sing tundhuk marang perawatan kimia ora ngilangi owahan werna.

Kejadian gejala kasebut nuduhake intoleransi individu, ing kasus iki, luwih becik milih shampoo liyane kanthi ketoconazole .

Komposisi lan pharmakinetika

Komposisi:

  • Ketoconazole 20 mg;
  • zinc pyrithione 10 mg;
  • banyu;
  • Swiss Bouquet Flavor;
  • hiperkolosa;
  • asam lemak kelapa diethanolamida;
  • imidova;
  • werna azoruby;
  • colloidal silicon dioxide;
  • magnesium aluminosilicate;
  • lenga lemak monoethanolamide;
  • sodium lauryl sulfate;
  • propylene glikol;
  • asam klorida sing dikonsentrasi;
  • ethylene glycol distearate;
  • etilena glikol monostearat.

Konsistensi lan warna sampo Ketoconazole bisa ngasilake dermatophytes (Epidermophyton spp., Microsporum spp., Trichophyton spp.) Lan jamur kaya jamur (Candida spp., Malassezia furfur).

Pyrithione seng nembus aktivitas antifungal marang Pityrosporum ovale lan Pityrosporum orbiculare, sing bisa nyebabake ketombe.

Nalika dianggo topically, panyerapan ketoconazole lan komponen obat sing luwih cilik. Miturut pasinaon, sanajan sawise nggunakake keto ditambah kanthi long term, anané ketoconazole lan pyrithione ing getih ora bisa ditemtokake.

Liyane

Supaya ora kena kontak karo mata, yen katon ora sengaja - mripate mata karo banyu.

Yen perawatan nganggo glucocorticosteroids digunakake, kudu ngenteni 2-3 minggu sawise pembatalan sadurunge nggunakake keto plus.

Didol tanpa resep. Umur urip 2 taun. Aja beku, suhu panyimpenan kudu ora luwih saka 25 ° C.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe speck jamur ing papan sing ora bener ing gulu. Aku ora bisa mangerteni saka ngendi, mula aku kepengin njupuk ing bathine. Bener, aku dianjurake salep clotrimazole lan shampoo Keto plus, amarga kulit sirah cedhak. Sawise 3 minggu kabeh tindak, amarga ora ana maneh. Lan saiki aku nggoleki aku kanthi tulus tansah :) Zozh kabeh. Alexander, wilayah Tyumen

Aku nggunakake Keto plus seminggu, kanthi reguler, mung sing mbantu kanggo ketombe. Alasan beda kanggo saben wong, Aku ora kandha yen iki minangka pilihan 100%, nanging mungkin wong bakal siap. Dadi, yen sampeyan ora bisa nyingkirake dandruff, coba utawa sampo liyane sing padha. Anastasia, Novosibirsk

Bojoku diresepake sampo dandruff iki, mbantu apik, ora ana efek samping, aku menehi saran kabeh. Victoria, Moskow

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.