Ketoconazole, ointment

Ketoconazole uga kasedhiya ing bentuk dosis liyane:

Analog

Krim ketoconazole Sanalika, ointments lan krim kanthi jeneng "Ketoconazole" ora disedhiyakake, diprodhuksi dening maneka manufaktur miturut merek sing dhewe. Oksigen karo zat aktif ketoconazole:

Rega

от 150 до 500 р. Reaksi rata-rata salep karo ketoconazole gumantung marang merek lan komposisi sing tepat lan * saka 150 nganti 500 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Saleta ketoconazole Metode aplikasi cukup standar - ointment dileksanakake kanthi lapisan tipis ing kulit resik lan garing. Sadurunge nglamar, dianjurake kanggo ngumbah area masalah kanthi sabun lan garing.

Aplikasi 1 dina saben dina, luwih becik ing wayah sore. Sampeyan perlu njamin panyerepan sing apik, supaya sawise nglamar sampeyan ora kudu nganggo sandhangan wektu utawa sepatu. Yen wilayah pangolahan ing tangan - kanggo sawetara wektu, sampeyan ora kudu nindakake apa wae kanthi tangan iki, lan liya-liyane.

Yen lesion abot utawa wilayah sing kena pengaruh terus-terusan kontak karo sandhangan - sampeyan bisa ngaplikasi ointment kaping 2 dina. Overdosis banget ora mungkin.

Course duration:

Dermatitis seborrheic

Jamur kucing 4-6 minggu
Jamur liyane bagean awak 3-4 minggu
Jamur jamur ing kulit 2-3 minggu
Atleti groin 2-4 minggu
Pityriasis versicolor 2-3 minggu
2-4 minggu
Terapi Dhukungan kanggo Dermatitis Seborrheic 1-2 kali seminggu

Yen gejala-gejala kasebut tetep, hubungi dokter.

Nalika jamur kuku, secara teoritis bisa nindakake kompresi nganti kuku sehat mundhak, nanging luwih becik nggunakake preparat khusus .

Minangka tansah, penting kanggo elinga yen ilang saka gejala ora nuduhake ilang penyakit kasebut. Tindakake wates wektu lan terus nglebokake salep kanggo sawetara dina sawise gejala ilang.

Contraindications

Hypersensitivity kanggo ketoconazole, propylene glycol utawa komponen liya saka salep.

Pregnancy

513d58525ca8fdac35f797ca56152e1f Nalika ditrapake sacara eksternal, ketoconazole ora diserap menyang getih lan ora ana efek sistemik. Ditanggepi panggunaan ing sawayah-wayah lan sak lactation. Sanalika, nalika dipangan, perlu ngilangi kamungkinan nyedhiyakake salep / krim ing bayi ing tutuk.

Efek sisih

... cukup langka lan ilang sawise tambalan obat:

Liyane

Simpen ing panggonan sing garing lan peteng ora bisa diakses ing bocah ing suhu 10 nganti 20 ° C. Aja beku, yen pembekuan tanpa sengaja ora digunakake. Umur urip 3 taun.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sadurunge, aku ngobati jamur kanthi ketoconazole, ngetung dhuwit lan ngobati kabeh tanpa efek samping lan cepet. Saiki angel golek asli, thanks kanggo nyaranke analog. Vera Ivanovna, Korolev, Moscow Oblast

Minggu kepungkur ana ing dokter ngandika pungkasane sehat. Ana jamur ing awak, krim mycozoral pisanan diwenehake, sawise 2 minggu pil liyane ditambah, pemulihan ora pindhah cepet kaya sing dibutuhake. Kaping pisanan, suwene, panginten dheweke bakal ngliwati. Saiki sasi wis lulus, kabeh wis ana. Aku pengin wong ora lara lan hubungi dhokter yen ana apa-apa. Victor, wilayah Ryazan

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

7 komentar

  • Irina :

    Aku duwe retak jero ing jempol sikilku, ana getih ing driji sikilku, sikilku tetep ana ing getih, dadi aku ora bisa nglamar apa-apa ... apa sing kudu aku lakoni? Ketoconazole bakal mbantu?

    • Doc :

      Hello, Irina.

      Iku ora kasunyatan sing iku jamur. Penyebab keretakan kaya kasebut bisa dadi penyakit sistemik sing serius.

      Pisanan sampeyan kudu pindhah menyang dermatologist kanggo ngilangi wong-wong mau.

  • Natasha :

    Isih ana preparation apik KETODIN CREAM - kanggo rong minggu wis liwati versicolor scabby lan ora larang (50 UAH) lan kualitas

  • Victoria :

    Hello! Aku duwe diagnosis alergi agresif kronis, meh saben dina aku ngombe antihistamines lan rash ing awak karo acryderm maz. Ngomongake, ing sandi cilik, iki ointment bakal bantuan?

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.