Lilin ketoconazole

Lilin ketoconazole Saiki, lilin miturut jeneng merek "Ketoconazole" ora kasedhiya. Lilin karo ketoconazole diprodhuksi dening Nizhfarm ing sangisore merek dagang Livarol .

Ketoconazole uga kasedhiya ing bentuk dosis liyane:

Rega

: 398 р. Rata-rata rega lilin ketokonazole online * : 398 р.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

rod-07104 Lilin disemprotake menyang vagina 1 wektu saben dina, sadurunge arep turu, jero jero.

Duration of treatment yaiku 3-5 dina kanggo thrush biasa, 10 dina kanggo nemen.

Bahan: 1 lilin Livarola ngemot 400 mt ketoconazole lan excipients: butyloxyanisole, polietilena oksida 400, polietilena oksida 1500.

Contraindications

svechi-svechechki Ketoconazole nduweni panyerepan sistemik tipis, yaiku, jumlah obat sing cilik saka lilin diserap menyang getih, saengga wis rampung kontraindikasi ing trimester pisanan ngandhut lan kudu ora digunakake tanpa darurat ing 2 lan 3 trimesters uga nalika dipangan.

Sinau luwih lengkap babagan perawatan aman saka thrush nalika meteng.

Kajaba iku, ora ana sing wis mbatalake contraindications starndarton: hypersensitivity individu kanggo tamba.

Efek sisih

Gatal lan iritasi saka mukosa vagina.

Reaksi alergi ing kulit: ruam, urtikaria.

Supaya ora mbaleni, ana pranala menyang pandhuan lengkap sing digunakake .

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

... thrush seneng saben wanita liyane, supaya ana apa-apa ngagetne. Aku uga, ing awal diwenehake karo broths saka celandine lan chamomile. Banjur soda. Miturut cara, soda mbusak gejala sawetara dina, nanging maneh kabeh iku anyar. Umumé, aku menyang gynecologist, dheweke nulis resep kanggo lilin iki. 5 dina dianggep lan sing. Wiwit saiki, aku durung tau gerah. Bener, aku wis ngumbah soda malah sok-sok kanggo nyegah. Panganggo anonim

Long ngalami saka thrush kronis. A kanca menehi saran Clotrimazole (dheweke nambani dhéwé). Mesthi, luwih apik kanggo pindhah menyang dhokter. Nanging aku ora nemu wektu. Cara perawatan mbantu mbusak alangan iki selawase. Aku uga melu kanca-kancaku. Alina, 30, Saransk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.