Tablet ketoconazole

Ketoconazole uga kasedhiya ing bentuk dosis liyane:

Analog

Panampilan, kemasan

Rega

: 132 р. Rata-rata rega online * : 132 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ketoconazol Pil babak putih kasedhiya, biasane ing lepuh 10 lembar lan karton. Siji tablet ngandhut 200 mg ketoconazole.

Njupuk sapisan dina karo dhaharan. Wong diwasa njupuk 1-2 tablet (total saka 200 nganti 400 mg), setengah tablet kanggo bocah (100 mg). Faktor penting yaiku bobot awak. Dosis pediatrik diwènèhaké kanggo massa saka 15 nganti 30 kg, luwih saka 30 dosis sing padha karo wong diwasa. Kanggo bocah sing bobot kurang saka 15 kg, 4-8 mg saben pon bobot awak saben dina diwenehake.

Anak-anak ing umur 3 taun wis kontraindikasi.

Yen bocah abot, umpamane 13 kg, dosis minimum yaiku 4 * 13 = 52 mg, maksimal 8 * 13 = 80 mg. Ngombé zat karo akurasi milligram ing omah banget, nanging sampeyan kudu nyoba kanggo dibagi tablet dadi 2 bagean sing padha, sampeyan duwe dosis 100 mg sing cocog.

Penting: Ora ngono, aja resep obat kanggo anak dhewe, bisa mbebayani, takon dhokter sampeyan!

Begjanipun, tamba kasebut minangka obat resep lan ora mung kanggo tuku ing farmasi.

Kanggo nambah panyerepan dianjurake kanggo ngombe minuman beralkohol asam.

Durasi saka perawatan ditemtokake mung dening dokter. Obat kasebut biasane diwènèhaké marang mycoses sistemik lan riset tambahan sing perlu kanggo nemtokake microflora patogen ing awak.

Indikasi

  • katon kaya tablet blastomycosis
  • coccidioidomycosis,
  • histoplasmosis,
  • kromomikosis,
  • paracoccidioidomycosis,
  • Punika èfèktif marang macem-macem jinis candidiasis , kalebu khasiat wadon biasa, balanoposthitis lanang, nanging jarang ditemtokake amarga akeh efek samping.

Contraindications

  • hypersensitivity kanggo ketoconazole,
  • ati,
  • meteng
  • lactation
  • umur nganti 3 taun;

c7d1bf22868bc74c520f568c9813fd47 Resep sing dilarang kanthi obyek ing ngisor iki:

  • astemizol,
  • bepridil
  • halofantrine,
  • dihydroergotamine,
  • Disopyramide,
  • domperidone,
  • dofetilide,
  • dronedarone,
  • ivabradine,
  • irinotecan,
  • acetylmethadol kiwa,
  • lercanidipine,
  • lovastatin,
  • lurazidone,
  • methadone
  • methylergometrine,
  • midazolam (lisan),
  • mizolastine,
  • nisolipine,
  • pimozide
  • ranolazine,
  • sertindol,
  • simvastatin,
  • terfenadine
  • triazolam,
  • felodipine
  • quinidine,
  • cisapride
  • tauolimus
  • eplerenone,
  • ergometrine,
  • ergotamine.

Instruksi khusus

Sadurunge miwiti perawatan, perlu kanggo ngira-ngira fungsi ati kanggo netepake penyakit sing akut utawa kronis.

Ketoconazole ora gampang nyerang hambatan hemato-encephalic, saéngga ora dianjurake kanggo nggunakake meningitis jamur.

Tablet disaranake ora luwih awal saka 2 minggu sawisé pungkal glukokortikosteroid, yen digunakake.

Efek sisih

Ketoconazole duweni akeh efek samping, supaya kita bakal ngelingake maneh yen obat kasebut kudu digunakake ing bentuk tablet mung sing diwenehake dening dokter .

mudhun sisih

  • sirah
  • dizziness
  • gatal, rash, urtikaria, dermatitis , eritema, alopecia,
  • Fungsi ati sing ora normal, hepatitis beracun lan sirosis ora dikecualeni,
  • nosebleeds,
  • drowsiness utawa kosok balene, irritability, insomnia, kuatir,
  • mual, muntah, nyeri weteng, diare, constipation, bloating,
  • lemes, kekirangan umum,
  • patients karo alergi abot kudu ati-ati saka kejut anaphylactic,
  • Mbokmenawa penurunan sementara ing konsentrasi testosteron ing plasma getih (normal 24 jam sawise administrasi). Nanging, kasunyatan iki bisa nyebabake nglanggar siklus menstruasi ing wanita, gynecomastia lan disfungsi ereksi ing wong, sanajan iki ora mungkin.

Pharmacokinetics

Kanthi nggunakake njaba lan karo introduksi suppositories, ketoconazole sacoro prakteke ora digunakke. Nanging nalika digunakake ing wangun tablet diserep banget uga. Cmax ditemokake ing 2 jam. Bind kanggo protèin, sel getih abang. Bisa nembus menyang cairan cerebrospinal. Ing 96 jam, 70% saka jumlah ketoconazole sing ditampa diekskriminasi liwat urin lan liwat weteng.

Liyane

Umur urip 3 taun, ing suhu ora ngluwihi 30 ° C. Kanggo didol kanthi resep.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe jamur, sikile saya banget. Long ora pengin menyang rumah sakit, ngerti dokter kita. Ya, ing KVD. Kutha cilik, sampeyan bakal weruh kanca ana, banjur gosip bakal lunga. Vobschem diobati karo obat-obat rakyat, disuntik karo yodium, dianggo nggoreng saka cuka. Cuka mbantu, nanging kanggo sementara, banjur kabeh mulai maneh. Lan yen sampeyan tetep nganti suwe, obah-obah kasebut luwih benget, banjur nyegah wektu sing suwe. Dheweke uga nganggo kaos kaki wol kabeh taun. Vobschem kabeh iki aku kesel, lunga menyang dhokter. Kaget banget, kabeh cepet banget, meh ora ana antrian, padha njupuk, mriksa, salep lan pil sing dianggep, ternyata loro atus lan rubel cilik. Dianggep sasi lan kabeh. Dheweke uga menehi saran sepatu kanggo dicelupake karo cuka, banjur bau tetep. Siji saperangan mbuwang, tuku sing anyar. Sisane bakal ngadeg nganti mangsa, arupa mambu. Umumé, aja narik, biasane nambani. Alexey, 38 taun

Aku iki resep pil iki nem sasi kepungkur. Padha mbantu, ora ana efek samping, aku menehi saran kabeh. Alla Anatolyevna

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

1 komentar

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.