Claritin

Analog

Claritin

  • Clarosens
  • Klarotadin
  • Lomilan
  • Loragexal
  • Loratadine

Kajaba iku, ana antihistamin liyane.

Rega

172 р. Rata-rata rega online (10mg, 7pcs) * 172 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Claritin Syrup Obat iki kasedhiya ing wangun tablet lan sirup.

Indikasi

Dosis lan administrasi

Kemasan Claritine ing mburi Obat kasebut dijupuk ing bentuk tablet utawa sirup, 1 dina saben dina, ora gumantung ing meal. Dosis:

  • Wong diwasa lan bocah-bocah umur 12 taun: 10 mg (1 tablet) utawa 10 ml sirup (2 sendok teh.)
  • Anak nganti umur 12 taun, kanthi bobot awak 30 kg utawa luwih - dosis padha kanggo wong diwasa: 1 tablet utawa 10 ml sirup 1 dina saben dina.
  • Anak nganti umur 12 taun, kanthi bobot awak nganti 30 kg: 5 mg (setengah tablet) utawa 5 ml sirup (1 sendhok teh) sapisan dina.

Pasien sing ngalami fungsi ati utawa ginjel kudu takon marang dokter sadurunge njupuk obat kasebut.

Contraindications

13683906851765 Intoleransi individu kanggo komponen obat kasebut.

Ora kandhani bocah-bocah ing 2 taun. Lan saka 2 nganti 3 taun, sirup dianjurake.

Ing meteng, gunakake kanthi ati-ati, hubungi dokter.

Obat kasebut nyedhiyakake susu ibu, supaya yen sampeyan perlu nggunakake, sampeyan kudu mandheg nyusoni, nyedhiyani dhokter sampeyan babagan wektu lan pilihan campuran.

Efek sisih

89076868 Bisa:

  • sirah
  • kelainan gastrointestinal (mual, gastritis),
  • nervousness
  • tutuk garing
  • ngantuk, kesel.

Iku arang banget:

  • alopecia,
  • anafilaksis,
  • Disfungsi ati,
  • palpitasi, tachycardia.

Komposisi lan farmakokinetik

msd_klaritin Antihistamin generasi kaping loro .

Komposisi tablet: loratadine 10 mg lan excipients: pati jagung, lactose, magnesium stearate.

Sirup (5 ml): loratandin 5 mg, panedhaan: banyu, gula, asam sitrat, rasa damar (peach), propylene glikol, gliserin, sodium benzonate.

Milih blokir reseptor H1 peripheral histamin. Kisah cepet, paningkatan ditindakake ing 30 menit sawise diestion, durasi tumindak 24 jam.

Ora ngakibatake sistem syaraf pusat. (Ing kasus-kasus langka, drowsiness diamati, supaya yen sampeyan njupuk loratadine kanggo pisanan, sampeyan kudu nyegah saka nyopir kendaraan)

Liyane

Umur urip 3 taun saka tanggal produksi, ora digunakake sawise tanggal kadalu warso. Nyimpen ing t ora luwih saka 25 ° C metu saka jangkauan bocah.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Kulawarga bapakne kabeh alergi. Akeh sing duwe wol, aku duwe panganan laut, lan anak uga. Kita nggunakake claritin kanggo dangu, tansah tetep ing kit pertolongan pertama. Kanggo anak sirup. Kita ora seneng banget, nanging nalika tahap akut diwiwiti, kita ngombe sawetara dina pil lan urip luwih apik. Rekomendasi kanggo kabeh. Zinaida, wilayah Tomsk

Claritin wis nyathet awake kanggo wektu sing suwe, alat sing wis bukti. Tansah nrima nalika gatal utawa wiwit rusak. Menapa malih, sedaya alergen kula mboten saged dipuntingali kanthi jangkep, kadosipun mboten wiwit tanpa alesan. Victoria, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.