Klion D 100, lilin

Analog

Kemunculan lan kemasan Klion D-100

Rega

: 403 р. Rata-rata online rega * : 403 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Formulir komposisi lan release

Klion Obat Klion D 100 kasedhiya ing wangun tablet vagina. Tablet iku putih, biconvex, lan almond shaped. Siji ujung dibunderaké, sing liya dituduhaké. Lumahing tablet rada kasar, ing sisih kiwa ana ukiran - 100.

Klion D 100 - tamba kombinasi. Isine rong zat aktif - metronidazole lan miconazole 100 mg ing 1 tablet. Ing Pabrik obat-obatan, pabrikan uga migunakake panuku-peksa ing ngisor iki:

  • sodium lauryl sulfate;
  • silikon colloidal anhydrous;
  • magnesium stearate;
  • Povidone;
  • sodium bikarbonat;
  • hidroksipropil methylcellulose 2910;
  • asam tartarat;
  • crospovidone;
  • sodium carboxymethyl pati tipe A;
  • lactose monohydrate.

Tablet dicithak ing 10 potong ing foil. Ing apotek, tamba kasebut didol ing karton sing ngandhut 1 jalur.

Gambaran obat kasebut

mudhun sisih Tumindak obat kasebut amarga saka rong komponen: metronidazole lan miconazole.

Metronidazole duweni efek antibakteri lan antiprotozoal. Nemokake ing kontak karo DNA saka mikroorganisme patogen, zat iki nyegah proses pembagian sel kasebut, nyebabake mikrob bakal mandheg lan nambah.

Miconazole - agen antijamur. Ndadekake lipid membran sel organisme jamur, nyebabake pati. Miconazole ngilangake gatel sing disebabake infeksi jamur.

Indikasi

Obat Klion D 100 ditrapake kanggo perawatan lokal saka sariawan , uga trichomonas, vaginitis candidal lan ora spesifik.

Dosis lan administrasi

Miturut pandhuan resmi, tamba kasebut digunakake kanthi intravaginally 1 tablet ing wayah sore, sadurunge arep turu. Urutan aplikasi kaya ing ngisor iki:

  1. Copot pil saka paket, moisten karo banyu .
  2. Minangka kanthi jero bisa mlebu menyang vagina. Luwih apik ing posisi rawan.

Cara perawatan yaiku 10 dina. Prasyarat yaiku kombinasi saka Klion D 100 kanthi konsumsi metronidazole.

Interaksi narkoba

ukuran lilin Salah sawijining zat aktif saka obat - miconazole, ora bisa diserap dening awak, mula, interaksi karo bahan kimia liya sing dianggep metronidazole.

Perawatan karo obatan, minangka bahan aktif sing utama yaiku metronidazole, bisa digabung karo antibiotik lan obat-obatan grup sulfonamide bebarengan.

Asupan alkohol nalika perawatan, Clion D 100 bisa nyebabake nyeri kulit, nyeri abdomen, mual, muntah, lan sirah.

Penggunaan Klion D 100 bebarengan karo disulfiram nyebabake kebingungan.

Pemakaian simetri Klion D 100 lan efek samping antikoagulan bisa ningkatake efek sing paling anyar, lan mulane mbutuhake penyesuaian dosis obat sing nyebabake pembekuan darah.

Sajrone perawatan karo obatan kanthi metronidazole, kena paningkatan tingkat lithium getih bisa. Ing kasus iki, sampeyan kudu mungkasi njupuk lithium preparat utawa nyuda dosis.

Efek sisih

43232219 Perawatan karo Klion D 100 bisa diiringi efek samping:

  • Ing tingkat lokal, gejala sing nyenengake bisa uga: nyeri, gatal, kobong, iritasi mukosa vagina utawa penis pasangan. Tebangan putih sing ngluwihi saka vagina dadi karakter sing ramping, kanthi utawa tanpa ambu ora enak.
  • Reaksi alergi sing ditepungi minangka gatal lan kulit rashes, urticaria .
  • Sistem pencernaan bisa bereaksi karo diare, konstipasi. Kadhangkala pasien duwe owah-owahan ing rasa, rasa logam ing tutuk, mundhut napsu.
  • Mual mual, muntah, kram nyeri ing weteng.
  • Sistem saraf - pusing lan sirah.
  • Uga urine abang-coklat, sing disebabake dening pigmen banyu sing larut ing banyu ing preparation.
  • Sistem hematopoietik - leukositosis, leukopenia.

Contraindications

Obat kasebut ora bisa digunakake ing kasus ing ngisor iki:

  • ana intoleransi individu kanggo komponen tamba;
  • 1 trimester kanggo ngandhut;
  • wektu nyusoni;
  • leukopenia;
  • epilepsi lan gangguan organisme sistem saraf tengah;
  • ati gagal;
  • Umur nganti 12 taun.

Kanthi ati-ati, tamba kasebut kudu digunakake sajrone microcirculation lan diabetes.

Ing kasus menstruasi, luwih becik nggunakake tablet .

Overdosis

Kanthi nggunakake bener obat Klion D 100 minangka tamba lokal, ora ana kasus overdosis sing wis diidentifikasi.

Menawa ingestion sebaran gedhe Klion D 100 tablet tanpa sengaja, pratandha keracunan bisa mual, muntah, sirah, disfungsi motor, kejang, urin peteng, leukopenia.

Overdosis diobati dening njero lambung, njupuk tablet karbon aktif, lan hemodialisis.

Instruksi khusus

Klion-D Sajrone perawatan karo Klion D 100, panggunaan alkohol pancen dilarang. Uga ing saindhenging pangobatan perlu kanggo ngendhaleni seksual. Perawatan paling apik ditindakake dening pasangan seksual ing wektu sing padha, tanpa dipikirake manifestasi penyakit kasebut.

Kanthi aplikasi Klion D 100 sing nyebabake nyuda tingkat leukosit bisa leukopenia. Mulane, dianjurake kanggo ngontrol nomer kasebut ing awal lan pungkasan terapi kanthi bantuan tes klinis umum.

Penggunaan metronidazole bisa nyebabake immobilisasi treponema, lan iki ndadékaké asil positif palsu miturut ujian Nelson.

Yen ing sajrone perawatan ana efek samping saka sistem saraf pusat, sampeyan kudu ngendhaleni nyopir lan nggarap mekanisme potensial mbebayani.

Gunakake nalika meteng lan lactation

Penggunaan obat Klion D 100 dilarang nalika trimester ke-1 nalika ngandhut . Ing 2 lan 3 trimesters, panggunaan pengobatan iki mung dianggep yen kasus manfaat sing dituju kanggo ibu ngluwihi risiko sing bisa nyebabake janin.

Ibu ngurus Klion D 100 ora bisa digunakake, amarga tamba kasebut dieksplikasi ing susu ibu. Yen nggunakake obat iki perlu, sampeyan kudu mandheg nyusoni bayi.

Istilah farmasi sing dilebokake lan urip

Klion D 100 dispensed saka apotek kanthi resep.

Umur urip saka tamba 5 taun. Sampeyan kudu disimpen ing suhu sing ora ngluwihi +30 derajat, dilindhungi saka cahya lan ora bisa diakses kanggo bocah.

Ulasan

Aku gawe candidiasis saka wektu kanggo wektu, nanging aku nyoba kanggo ngrampungake dhewe, milih sarana, miturut saran saka kanca-kanca, banjur kanthi bantuan iklan. Nalika dheweke nemokake tandha sariawan , dheweke pungkasane menyang dhokter. Dheweke ngonfirmasi diagnosis kasebut, nyatakake obat D 100.

Miwiti obat kasebut ing wayah sore sing padha. Pil wis dadi luwih cilik tinimbang aku biasa. Kanthi introduksi masalah wis ana. Esuke, rasa gatal lan kobong padha ilang. Discharge ilang ing dina 4 dina administrasi. Dheweke nglakoni perawatan kabeh, lan setengah taun wis ora ana thrush.

Apik banget karo tamba kasebut. Ekaterina, 35 taun, Moskow

Klion D 100 diresepake dening dokter sadurunge meh lair, nalika analisis nuduhake yen aku duwe sariawan. Ing wiwitan, aku ora pengin nggunakake, nanging dheweke ginekologi ngetutake yen ing lair, infeksi kasebut bisa ditularake menyang bayi .

Dheweke njupuk 5 dina, minangka dianjurake dening dokter. Tablet wetted, minangka ditulis ing pandhuane. Pisanan sawise injeksi ana sensasi kobong, banjur liwati.

Analisis ing ngisor iki apik - tamba mbantu aku. Aku nyaranake. Irina, 25 taun, Saratov

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

13 komentar

  • Elena :

    Ing dina 3 sawise ingestion, getih discharge muncul, ora ana pain.

  • Oksana :

    Apik banget. Aku mung nggunakake. Nanging ing dina kaping lima getih discharge. Iku ora tau kedadeyan.

  • Alain :

    Ing dina sing paling awal esuk ana gatal lan kobong sing elek, lan ana kepenak ing wektu sing padha.

  • Natalia :

    Uga disorot muncul ing dina kapindho, apa sih? Sapa menehi masalah iki menyang dhokter? Utawa oke?

  • Cynthia :

    Nyuci klorheksidine sadurunge saben nggunakake preporat?

  • Anna :

    Jual kemasan anyar Klion-D, urip nganti 03.2021. 200 rubel. 89263877692

  • Dadi :

    Aku kerep krungu kandhutan iki wiwit saka kanca wiwit njupuk, anggere aku seneng kabeh, ora ana efek samping lan ora ana bledosan, nanging aku mung mikir :)

  • Natalia :

    Ngomong yen gatal ing vagina lan edema nanging ora ana pamutih putih, apa sing bisa lan apa sing bakal mbantu Klion D (flukostat lan zalain ora mbantu)

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan ora mungkin kanggo nemtokake penyakit kasebut kanthi gejala loro, luwih apik yen sampeyan ora bisa nambani luwih dhisik, nanging kanggo dhokter.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.