Clotrimazole, krim

Clotrimazole diprodhuksi dening manufaktur akeh.

Analog

Rega

: 56 р. Rata-rata rega online * : 56 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Tabung, kothak, instr. Krim Clotrimazole (ointment) yaiku agen antijamur topikal kanggo panggunaan eksternal.

Salep digawe ing basis petrolatum lan diserep maneh saka krim lan tahan maneh, nanging kulit berminyak bisa uga ora tepat.

Tumindak krim kasebut nduweni jangkauan akeh lan ditemokake ing meh kabeh jamur patogen sing dikenal, uga bakteri sing nimbulake penyakit infèksius ing manungsa. Iki kalebu dermatophytes, fungi dimorphik, blastomycosis, jamur jamur, ragi, protozoa, sawetara jinis cocci gram-positif, corynebacteria, lan krim uga duwe aksi trichonomacid.

Sisih liyane Efek Krim Clotrimazole ditemtokake kanggo nambani pertumbuhan mikroorganisme. Kanthi konsentrasi cilik saka krim nduweni efek fungistatik nyebabake pertumbuhan jamur, lan gedhe, duweni efek fungisidal sing nyebabake karusakan ora bisa diterbusake kanggo sel-sel jamur sing bakal ngrusak membran, yaiku penyebab kematian sing lengkap.

Uga, ointment bakal nimbulaké gangguan saka pangolahan sing penting kanggo aktivitas organisme sing penting, ngancurake komponen struktur sel: protein, polisakarida, lemak, asam amino. Krim berinteraksi karo enzim sel jamur, nambah konsentrasi hidrogen peroksida dadi tingkat beracun, sing uga nyebabake pati.

Spesies jamur sing tahan marang obat ora bisa ditemokake, ana data mung kanggo sawetara galur jamur Candida. Informasi babagan pangembangan jamur kanggo jamur sing sensitif marang clotrimazole durung dilapurake.

Tip: sawise Recovery, disinfect sepatu nganggo alat khusus kanggo nyegah kambuh.

Indikasi

Krim lan ointment Clotrimazole 1 krim 20g Clotrimazole digunakake kanggo infèksi jamur kulit lan membran mukus kanggo jamur tahan obat.

Efektif karo:

Contraindications

Reaksi alergi utawa hypersensitivity menyang inti aktif saka tamba utawa kanggo komponen liyane, periode menstruasi (karo aplikasi vagina). Sampeyan ora dianjurake kanggo aplikasi krim ing trimester pisanan ngandhut lan nalika lactation.

Dosis lan Administrasi

Konsistensi Clotrimazole digunakake kanggo nggunakake njaba, wis ditrapake kanggo wilayah sing wis diresiki lan garing sing kena awak kanthi gerakan rada massaging 2-3 kali dina. Kanggo siji aplikasi, gumantung saka area situs, gunakake krim cilik, biasane kolom sing dawane 5 mm.

Wektu perawatan ditrapake kanthi individu, gumantung saka ketegangan jamur, keruwetan penyakit lan efektifitas terapi. Rata-rata, perawatan luwih saka 4 minggu. Kajaba iku penting: sawise ilang kabeh manifestasi saka penyakit, perlu nggunakake obat kasebut sajrone 1-2 minggu, iki bakal mbantu nyegah kambuh.

Dermatomycosis kudu diolah kanggo 3-4 minggu, lichen berwarna lichen kanggo 1-3 minggu, vulvitis candidal kanggo 1-2 minggu, erythrasma kanggo 2-4 minggu.

Vaginally, bagean krim saka 5 g wis ngetokake jero menyang vagina 1 wektu saben dina, kanggo 3 dina. Kanggo balanitis utawa vulvitis candidal, krim dienggo luwih kerep lan suwe - 2-3 kali dina, kanggo 1-2 minggu. Uga nalika perawatan sampeyan bisa nggunakake krim ing organ genital eksternal, kanggo nambah efek. Nalika penyakit bali, tentu bisa diulang.

Efek sisih

Efek samping bisa uga ana reaksi lokal kanggo komponen krim, kayata itching, rashes, peeling kulit, bengkak, kobong, blisters. Uga ora dilebokake reaksi alergi marang obat: urtikaria, pruritus.

Overdosis

klotrimazol_glakso Panggunaan dosis gedhe ing njero obat ora nyebabake reaksi negatif lan kondisi sing ngancam nyawa.

Nalika njupuk krim nang njero bisa nimbulaké sirah lan pusing, mual, muntah. Ing kasus iki, gejala sabar kudu dianggep.

Fitur aplikasi

Ointment utawa krim Clotrimazole ora kena ditrapake ing kulit ing sakupenge mata, supaya ora kena mata.

Yen reaksi alergi utawa gejala sensitivitas menyang obat katon, panggunaane kudu dihindari.

Yen sawise 4 minggu perawatan ora ditrapake, perlu ngakoni akurasi diagnosis.

Ing perawatan saka infèksi jamur genital, perlu nggunakake obat ing loro partners, bakal ngreksa marang reinfection.

Ulasan

Aku diresepake clotrimazole kanggo nambani jamur ing paha, sing aku bisa njupuk ing blumbang. Sanalika sasampunipun nglamar gurih krim mandheg. Sekawan dinten kepungkur, wilayah sing kenging garing lan abang mandhap. Senadyan kasunyatan sing dielingake dening dokter babagan kemungkinan perawatan jangka panjang, perbaikan wis teka ing wektu sing cendhak. Aku nyaranake kanggo kabeh. Elena, Rusia, Yekaterinburg

Ing gejala banget saka jamur nanging ing sikilku, minangka prawan sing nyenengake, aku kudu golek dhokter, sing menehi kula sarana sing apik lan murah iki. Aku banget disenengi clotrimazole, duwe rega sing cukup apik, lan ora ana temenan, perbaikan kasebut katon sakcepete sawise nggunakake dhisik. Aku ora ngrasakake rasa ora nyaman. Mulane perlu kanggo aplikasi liya mung supaya ora perlu dadi wedi efek samping, kemunculane ora mungkin. Bloodycookie, mahasiswa, Moscow, Rusia

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

68 komentar

  • Jeanne :

    Good day!
    Aku nyusoni, bintik abang muncul ing dhadha karo pusat putih, jamur ragi dites, dicelup clotrimazole lan kaya-kaya bintik-bintik dadi luwih gedhe. Saiki Pimafutsin Mada, iku worth clotrimazole smear? Kompatibel karo pimafucine. Thank you so much!

  • Vladimir :

    Sawetara minggu kepungkur, 3 miller pimples muncul ing kepala penis, saiki wis akeh liyane. Ana apa-apa ing kulite. Ora nyenengake ora nggawa aku, ora gatel. Jinis saben dina karo salah siji partner ing kondom. Aku mikir yen alergi kanggo kondom bisa ilang, nanging katon kaya sariawan, amarga jerawat iki kayata ing foto kanthi nggoleki Google kanggo "sariawan". Apa aku kudu njebadi sirah penis nganggo lenga iki?

  • Vladimir :

    Hello, A ruam reddish muncul ing sirah, kahanan sing padha ana ing kulite. Ora ana pain nalika urinating, sok-sok sing gerah tipis. Apa aku nggunakake clotrimazole?

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.