Clotrimazole, lilin

Analog

Efek ing awak bisa dianggep analog:

Kanizon, Triacutan, Triderm , Ayclone, Guine-Lotrimin, Yenamazol, Candide, Kanesten , Clotrimazole-Akri, Faktodin, Antifungol, Imidil, Candibene, Candizol, Kanizon, Lotrimin

Rega

: 42 р. Rata-rata rega online * : 42 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

klotrimazol Cendhak: lilin ditindakake kaping sapisan, sadurunge bedtime, ora perlu moisten. Kursus standar yaiku 6 dina, nanging dhokter bisa nulis liyane.

Tablet vagina iki, asring diarani supositoria, minangka agen antijamur. Loro-lorone ana suppositori oval putih (padha kuning).

Saben tablet vagina ngandhut clotrimazole (100 mg) minangka zat aktif. Antarane komponen tambahan:

  • lactose (gula susu),
  • pati pati,
  • selulosa microcrystalline,
  • magnesium stearate,
  • asam sitrat.

Ing siji paket dipasang 6 lilin. Saliyane iku, ing kothak yaiku aplikator (gumantung saka pabrikan), sing mbantu masang lilin menyang vagina.

Umur urip saka tamba kasebut 42 sasi. Ing pungkasan periode kasebut, obat kasebut ora bisa digunakake. Suhu saka panyimpenan ora luwih saka 25 ° C. Panggonan ing ngendi obat kasebut kudu garing lan dilindhungi saka cahya. Anak ora diijini ngakses.

Indikasi

Kaping pisanan, mesthi, thrush .

1379193181_rews_168 Penting, Clotrimazole Lilin mbantu nyegah sebagéyan gedhé jinis jamur. Tumindak kasebut adhedhasar karusakan saka sel ing komposisi microflora patogen. Utamane, obah cahya kanggo obat kasebut yaiku:

  • jamur ragi (kalebu candida),
  • jamur jamur,
  • dermatophytes,
  • mikroorganisme sing ningkataké munculé warna lan erytharma lichen,
  • Trichomonas,
  • streptococci
  • staphylococcus lan liyane.

Efek antimikotik saka clotrimazole minangka bahan aktif aktif yaiku nglanggar sintesis ergosterol, unsur integral saka membran sel jamur. Iki ndadékaké owah-owahan ing permeabilitas membran lan pembubaran sel kasebut.

Ing konsentrasi cilik, zat obat nyegah lan nyegah pertumbuhan jamur. Lan gedhe dosis nyumbang kanggo matine.

Sawisé introduksi tamba, konsentrasi dhuwur ing sekresi vagina lan ing getih kurang saka 48 nganti 72 jam. Metabolisme ing ati kanggo metabolit ora aktif lumangsung kanthi cepet.

Sing dianjurake obat

g5118 Clotrimazole ing bentuk supositoria ditrapake nalika kelamin kena infeksi jamur kanthi:

Panyegahan liyane yaiku:

  • paningkatan kanal lair ing wayah wengi,
  • nyegah infeksi sadurunge surgery utawa tumindak terapeutik liyane ing kelamin.

Contraindications

Lilin Clotrimazole ngirim ora dianggep pasien hipersensitivitas menyang bahan aktif utawa bahan tambahan. Sajrone menstruasi, sampeyan uga ora bisa nggunakake obat kasebut.

Pregnant lan nyusoni kudu ati-ati ing perawatan. Miturut studi klinis lan eksperimen, panggunaan supositoria ing kahanan kasebut ora nimbulaké konsekuensi negatif kanggo kesehatan wanita lan bocah. Nanging kanggo kepastian luwih akeh, pitakonan babagan kemungkinan resep obat kasebut kudu diputusake dening dhokter ing saben-saben kasus.

Efek sisih

28915911 Nggunakake clotrimazole minangka tablet vagina bisa nimbulaké efek samping:

  • sirah
  • kobong, gatal, lan dadi gedhe ing mukosa vagina,
  • discharge,
  • gastritis
  • cystitis
  • kerep urin,
  • pain nalika nuroni,
  • kobong ing pasangan penis.

Manungsa waé!

  1. Kanggo nyegah infeksi urogenital, perlu ngalami perawatan kanggo pasangan seksual.
  2. Sadurunge rampung perawatan pasangan, kontak seksual ora disenengi, amarga bisa nyebabake infeksi maneh.
  3. Ing meteng, aja nganggo aplikator.
  4. Pasien karo gagal ati kudu ngawasi ati sing tetep sacara periodik.
  5. Yen efek perawatan ora ana ing sasi, banjur konfirmasi diagnosis perlu.

Interaksi karo obatan liyane

  1. Suppository vagina nyuda efektivitas Amphotericin B lan antibiotik poli liane.
  2. Pamisahan nystatin salaras karo efek clotrimazole.
  3. Diijini nggabungake perawatan karo lilin lan njupuk tambahan vitamin lan jamu.

Regimen perawatan

638kl-1242369505 Dokter dibutuhake kanggo milih konsentrasi zat aktif sing cukup sesuai karo keruwetan penyakit kasebut. Lilin Clotrimazole disuntik jero menyang vagina sakdurunge, sadurunge bedtime. Sajrone manipulasi, aplikator sing dipasang ing kemasan digunakake.

Durasi standar perawatan yaiku enem dina. Nanging wektu tartamtu therapy ditetepake dening dhokter. Yen asil sing ora dikarepake ora teka, banjur terapi tambahan bisa wae.

Nalika mbenake kanal lair wis dilakoni, injeksi siji saka siji suppositor cukup.

Sinau luwih lengkap babagan lilin sing murah lan efektif saka sariawan

Ulasan

Sadurunge, aku ora ngerti apa thrush . Sajrone meteng, ing minggu ke-25, kekebalan bisa ngurangi lan mbebayani karo muncul. Ahli gynecologist ngemot sariawan. Ditampa tablet vagina clotrimazole. Dheweke uga menehi saran ing kawitan rada udan karo banyu anget. Dandan ing rong dina. Lan sawisé ditindakake ing 6 dina, thrush ilang. Aku seneng obat iki. Iku murah lan ing wektu sing padha efektif. Oksana, 24, Moskow

Long ngalami saka thrush kronis. A kanca menehi saran Clotrimazole (dheweke nambani dhéwé). Mesthi, luwih apik kanggo pindhah menyang dhokter. Nanging aku ora nemu wektu. Cara perawatan mbantu mbusak alangan iki selawase. Aku uga melu kanca-kancaku. Alina, 30, Saransk

Aku ngrungokake iklan lan tuku obat larang kanggo candidiasis kronis ing farmasi. Ana mung loro pil. Nanging ora ana efek. Aku kudu pindhah menyang gynecologist. Clotrimazole ditulis dening dheweke ngrampungake masalahku. Obat iki tumindak marang penyakit jamur. Sangat murah lan gampang digunakake. Sister nambani wong-wong mau saka trichomoniasis. Iku becik sing padha kasedhiya lan ora saged saged. Victoria, 27, Izhevsk

Ninggalake saran sampeyan ing komentar!

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

97 komentar

  • Inna :

    Sadurunge tim, yak uvoditi svіchku clotrimazole on nich, promivati ​​chamomile possible?

  • Olga :

    Good day! Ngomongi, apa bisa nggunakake clotrimazole karo vaginosis bakteri?

  • Galina :

    Sawise 2 kursus antibiotik, dysbacteriosis usus kuwat kedadeyan. Pangobatan sing ditulak saka litters, nanging gejala dysbiosis vagina muncul. Clotrimazole bakal mbantu?

    • Doc :

      Hello

      Clotrimazole mbantu nglawan thrush, dysbacteriosis lan thrush ora padha. Kanggo mbalekake microflora, ana probiotik khusus wadon ing bentuk lilin utawa kapsul - Laktonorm, Laktozhinal lan liya-liyane.

  • Nuria :

    Candida albigans ditemokake ing feces. Sensitif kanggo clathrimazole (Candibene). Bisa aku sijine lilin ing usus?

    • Doc :

      Hello

      Sampeyan bisa, nanging ora ono guno. Kanggo candidiasis usus, tablet diwenehi resep, kayata fluconazole utawa pimafucin.

  • Girls :

    Yen gejala sariawan ilang sawise 3 dina nggunakake lilin, sampeyan ora bisa nginstal, ngrampungake perawatan iki?

  • Nazim :

    Hello, wis seminggu ana sensasi kobong gatal lan discharge cheesy.Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

    • Doc :

      Hello

      Nalika thrush arang nyeri, ana kemungkinan sing dhuwur iku luwih penting. Yen ora kanggo ngandhut, salah sijine bisa njupuk lilin kanthi spektrum sing akehe dilakoni lan ditambani, nanging kabeh iki contraindicated ing wanita ngandhut. Mulane, tanpa konsultasi karo dokter ora bisa nindakake.

      Yen iku thrush, sampeyan bisa Pimafucin. Zalain lan Clotrimazole padha bisa nggunakake beboyo.

  • Sonya :

    Apa sing kudu dianggep partner ing perawatan clotrimazole?

  • Alina :

    Hello! Pregnant 11 weeks, prescribed pimafucin! (Candida vaginitis) iku bisa ngganti clotrimazole ??? Thanks in advance)

  • Madeleine :

    hello bakal mbantu karo vaginitis banal?

  • Anna :

    Good day! Ngomong, yen ngeculake kaya yogurt jambon, lan ambegan amis .. apa vaginitis bakteri? Clotrimazole ora bakal mbantu?

  • Apalinaria :

    Hello! Aku ora duwe gatal-gatal lan kobong labia sajrone pirang-pirang dina, nyoba lilin Klion-D100 ora mbantu, glepung tetep, dicemplungake dening mangan, lan liya-liyane. Clotrimazole bakal mbantu?

    • Doc :

      Hello

      Klion D100 ngandhut komponen antijamur, supaya sampeyan ora duwe candidiasis, nanging liya. Go menyang dhokter, tulisake carane sampeyan diobati lan menehi smear.

  • Nastya :

    Bisa dilumasi ing suppositories clotriamazole (5 dina, ora ana gejala liyane) + tablet flucanazole Apa alasan kanggo kekeringan? Ora Ana lubrication ..

    • Doc :

      Hello

      Ya, bisa. Digandhengake karo pelanggaran microflora alam. Ing pungkasan perawatan, gunakake probiotik, luwih khusus - Laktonorm, Laktozhinal, Vagilak.

  • Nastya :

    Good morning, dina 5 dina, nggunakake clotrimazole tumpah putih cairan saka kula, discharge krim padha kaya tansah, nanging kok cairan?

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.