Kompetisi "Kisah nyata"

realstory1 Marang crita babagan ngobati jamur kuku, masang foto lan entuk hadiah!

Saben peserta sing crita bakal dirampungaké, lan bakal diterbitake ing situs web, nampa hadiah cilik kanggo partisipasi. Nalika ana 10 peserta, hadiah super bakal menang antarane wong-wong mau!

Cathetan: Data pribadhi ora bakal diterbitake, mung jeneng utawa jeneng samaran.

Iku gampang kanggo njupuk bagian, ninggalake kontak e-mail ing formulir ing ngisor iki, karyawan kita bakal hubungi sampeyan.

Kondisi partisipasi:

  • Crita kudu njlèntrèhaké perawatan kanthi rinci - obatan tartamtu lan carane ngaplikasi.
  • Perlu kanggo masang foto kuku pasien, paling ora sadurunge lan sawise perawatan, luwih becik ing proses kasebut.
  • Foto kudu resolusi dhuwur, ing wangun ing ngendi kamera (utawa telpon) menehi. Sampeyan ora perlu ngowahi lan ngowahi, karyawan bakal nindakaken.
  • Foto-foto kasebut ora bisa diterbitake ing ngendi wae.

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kontes, sampeyan uga bisa takon ing kene:

Gabung karo grup VK, Odnoklassniki lan jaringan sosial liyane lan entuk kabar iki.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.