Contractubex

Analog

Kothak Contractedtext saka 50 lan 20 g lan tuba Ora ana analogue lengkap.

Ana obatan sing dipanggonake minangka sarana kanggo nyegah / ngobong smoahe lan tandha regangan.

Klirvin ointment didol ing apotek - murah , dipanggonke minangka obat kanggo stretch mark. Obat liya, sayangé didol ora gampang kanggo didol:

  • Zeraderm Ultra
  • Dermatika
  • Kelofibrase
  • Mederma
  • Fermencol

Rega

655 р. Rata-rata rega online * 655 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Gel "Kontraktubeks" - obat kanggo nyingkirake macem-macem deformasi kulit (cures, scars, postpartum stretch marks, etc.) Obat iki diprodhuksi ing Jerman kanthi ketat kualitas kontrol lan kepatuhan teknologi.

Gambaran lan sifat

sisih ngarep tuba Komponen kayata heparin, allantoin, lan bawang bombay (ing bentuk cair) digunakake minangka bahan utama ing produksi.

Iku aktivitas biologi saka komponen kasebut sing njamin efek terapi saka panggunaan gel:

  • Heparin - nyegah clots getih, ngatur getih clotting, nahan fluid ing cures, softens lara hard lan deformities liyane.
  • Allantoin - mbenakake sipat regeneratif sel epidermal tanpa efek hiperplasia. Utamané èfèktif kanggo ngobati lési lawas. Iki nambah sirkulasi getih ing wilayah sing kena pengaruh lan ngurangi gatal. Allantoin minangka bahan alami sing asalé saka werna comfrey utawa gandum (germinated).
  • Ekstrak trikatuka - nduweni efek anti-peradangan sing kuat, tumindak minangka antiseptik. Kajaba iku, bawang ngurangi puffiness jaringan alus, nyepetake pemugaran lapisan ndhuwur epidermis lan mateni bakteri pathogen.

Nalika nggunakake "Kontraktubeks" diamati efek ing ngisor iki:

  • nylewengake lumahing cethek, nggawe kurang katon ing hubungane karo lingkungan sing sehat;
  • efektif ngresiki kulit kasar;
  • mbusak kulit deformitas;
  • relieves sensations nglarani;
  • mbenakake aktivitas motor tendons lan sendi, sing rusak minangka akibat deformasi.

Gel nduweni werna coklat cahya lan tektur sing transparan, ambu ora enak utawa karakteristik ambu. Obat iki kasedhiya ing tabung aluminium 20 lan 50 g (ing salah siji kotak karton - 1 tabung).

Indikasi sing digunakake

contractubex64 Gel "Kontraktubeks" dianjurake kanggo nggunakake tandha-tandha ing ngisor iki:

  • postpartum ing babagan weteng, paha lan area awak liyane;
  • ankylosis saka sendi (mundhut saka motor kegiatan);
  • keloid scars (kulit ciloko sawise surgery, mechanical damage or burns);
  • Kontraksi Dupuytren;
  • bekas lara atrophik (bekas tatu sawise perawatan furunculosis);
  • cures hypertrophic (bedane saka keloids amarga padha ora ngluwihi wates cedera awal);
  • Kontraksi tendon traumatis.

Obat iki bisa digunakake sacara prophylactically sak meteng (supaya formasi stretch mark), uga sawise surgery kanggo waras tissue luwih cepet lan ngilangke bekas lan bekas.

Carane nggunakake?

Gel "Kontraktubex" ditrapake sacara eksklusif kanggo panggunaan lokal njaba.

Indikasi Metode panggunaan Suwene
Cahya lan bekas (seger) 0,5 cm tegese kanggo aplikasi ing permukaan sing rusak kanthi dawane 20-25 cm 2 , alon-alon digosok nganti rampung diserep. 4 minggu
Tukang bekas lan bekas tuwa Gunakake agen ing dressing occlusive (kanthi jumlah cukup), dilampirake ing wilayah sing kena. Tansah munggah kabeh wengi. 3 nganti 6 sasi
Dupuytren's Contracture Dokter prescribes regimen kasebut 1 taun
Kanthi tujuan nyegah Sapisan dina, copot menyang kulit nganti diserap Minangka dibutuhake

Penting! Aplikasi gel kasebut mung bisa ditutup ing kulit, yaiku, sing bisa ditambani. Nalika ngecet pus utawa isi liyane, panggunaan alat kasebut pancen dilarang.

Contraindications

kontraktubeks-krem "Kontraktubex" ora ana contraindications kajaba kanggo hypersensitivity kanggo siji utawa luwih komponen gel.

Iki amarga alat ora ngandhut zat sing bisa duwe efek beracun ing awak, utawa nyebabake karya organ kasebut.

Efek sisih

Obat kasebut banget ditrima, lan efek sing ora dikarepake biasane didiagnosa nalika digunakake. Iki minangka reaksi kulit (contone, ruam, gatal-gatal, kobong) utawa alergi.

Yen sampeyan ngalami efek sisih, sampeyan kudu takon menyang spesialis kanggo konsultasi.

Gunakake nalika meteng

"Kontraktubex" digunakake mung sacara lokal lan ora nglebokake sirkulasi sistemik, saéngga ora bisa nyebabake janin utawa ngrumusake rasa ngenani. Mulane, alat kasebut bisa digunakake sajrone pacaran.

Pharmacokinetics

Penyerapan sistemik bahan nalika nggunakake tamba ora kedadeyan. Efek terapi bisa didarbeni amarga penetrasi jero saka heparin menyang lapisan epidermis, sing kedadeyan ing 4 jam sawise aplikasi gel.

Tindakan pancegahan

  • Ing perawatan saka bekas anyar ora bisa diurut, ngalami radiasi UV lan cryotherapy.
  • Panggunaan simetri gel kanthi perawatan fisioterapi diijini ing discretion saka dokter sing nekani.
  • Kanggo nambah efek, sampeyan bisa ngetokake kulit sadurunge nggunakake obat kasebut.

Liyane

Dadi tanpa resep. Umur urip 4 taun. Simpen ing suhu ora luwih saka 25 derajat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Sajrone meteng, akeh duwé kilogram. Asil kasebut minangka babagan kulit sing kuwat lan, mesthi, katon stretch mark. Wulu weteng iku mung ngereng, aku malah ora pengin katon. Ana rasa kuciwa marang dhèwèké, bojone ora diijini mlaku sajrone kilometer. Sengaja kesandung marang iklan kanggo gel Kontraktubex. Aku panginten yen ora bakal tambah akeh, lan aku tuku. Wis dilebokake gel sajrone sasi kaping 3 dina. Asil, mesthi, kesengsem. Kanthi regejegan ora pati adoh, nanging dheweke meh ora bisa ditemokake (padha wiwit pucuke sawise 7 dina nggunakake). Aku arep ngulang maneh. Gel iki, mesthine, ora murah, nanging asil kasebut mesthi worth dhuwit sing dituku. Alice, 21 taun (ibune)

Sawise ana ing wajan sing diiseni karo lenga panas, minangka asil ana lara ing sisih tengen. Sawise marasake awakmu, dheweke ngresiki kontrak kanggo sawetara wulan. Coro iki luwih entheng, wangune ora diganti, lan krim wis akeh. Aku mikir yen efek banget kanggo dhuwit kuwi. Irina, 28 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.