Semanggi abang

Rega

Semanggi farmasi ing kemasan , 40 р. Rata-rata rega online * , 40 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Ing obat-obatan rakyat, semanggi abang (meadow) wis dipigunakaké wiwit jaman kuno, amarga nduwèni sifat sing migunani. Pasinaon laboratorium modern wis dikonfirmasi ing nilai tanduran ing tingkat ilmiah. Panganggone nggunakake obat-obatan minangka kunci kanggo njaga kasehatan tanpa nggunakake obat-obatan lan kimia agresif.

Indikasi

Kembang abang semanggi Apa efek sing duwe semanggi abang duwe, kanggo sijine iku mung?

  • antibacterial;
  • anti-inflamasi;
  • expectorant;
  • pembersih getih;
  • regenerating;
  • astringent lan hemostatic;
  • empedu, poto- lan diuretic.

Kanggo maksud apa sing dianjurake kanggo nggunakake tanduran iki:

  • penyakit oncologi. Tumangkar tumor bisa mudhun lan kadhangkala mandheg. Semanggi abang asring dianjurake dening para herbal minangka agen pencegah lan anti-relapse ing perang nglawan kanker (kalebu susu, ovary, getih);
  • Penyakit ENT (infeksi saluran napas akut, tonsillitis, bronchitis, pleurisy, tonsillitis, radhang paru-paru) - sipat anti-inflamasi lan expectorant saka tanduran digunakake;
  • penyakit saluran pencernaan (ulkus peptik, cholecystitis, gastritis);
  • inflammatory diseases of tissue cartilage articular (rheumatoid arthritis, gout, bursitis, vasculitis);
  • mabuk amarga overdosis obat utawa ing industri mbebayani. Kanthi bantuan saka semanggi abang, aliran lan urin tambah. Ana liquefaction saka empedu, uga ngresiki usus;
  • pain relief (karo nyeri, nyeri menstruasi utawa sendi, spasme otot);
  • toning, recuperation karo overwork, exhaustion lan lethargy umum;
  • pambentukan getih;
  • penyakit kulit - psoriasis, dermatitis, eksim, rash alergi;
  • umum nguatake awak, regenerasi sel. Ngumumake proses ngetokake kedutan lan bali saka turgor kulit sing tuwa. Semanggi abang ngrangsang regenerasi ing epidermis filamen kolagen alam;
  • tambah sirkulasi getih (kayata lokal, kayata lokal, aktifitas folikel rambut lan pertumbuhan rambut nalika alopecia) nganti penghentian alopecia);
  • infeksi jamur. Bathuk karo semanggi abang nyegah pangembangan mikroorganisme, netralake produk sampah bakteri, ngilangake bau sing ora becik ing wilayah sing kena pengaruh (contone, ing kasus jamur kaki, zona interdigital ing sikil).

Dosis lan administrasi

Tincture alkohol Sadanguning taun, obat tradisional wis nambah pengalaman sing sugih ing perawatan penyakit tartamtu. Ing perang nglawan penyakit, cukup ngerti sawetara resep sing semanggi abang mujudake dhewe paling efektif.

Resep nomer 1

Kanggo apa:

  • penguatan badan umum;
  • pencegahan onkologi;
  • tahap awal lan pencegahan ARVI.

Komponen lan masak:

  • vodka - 500 ml;
  • semanggi abang, kembang garing - 1 tuwung;
  • pour bahan garing karo vodka, ngangenake 14-15 dina;
  • sajrone nyimpen infus ing panggonan sing garing lan peteng;
  • Aja lali goyangake kontainer babagan 1 dina 5-6 dina.

Gunakake:

  • kursus 1 wulan;
  • break 10-15 dina;
  • kursus anyar 1 wulan;
  • ing total kanggo setahun ora luwih saka 3 kursus;
  • ngombe ing weteng kosong 15 menit sadurunge mangan sajian 1 sendhok teh. (2-3 kali dina).

Resep nomer 2

Kanggo apa:

  • tumor ing ovaries;
  • mastopathy;
  • tahap awal kanker payudara utawa pencegahan.

Komponen lan masak:

  • ing kasus iki, semanggi abang minangka bagian root sing migunani lan bebarengan inflorescences;
  • ulig tanduran werna - 3 tbsp. l.;
  • kembang garing - 3 tbsp. l.;
  • nggodhok banyu - 200 ml;
  • Bahan garing pour nggodhok banyu;
  • tutup karo tutup, dilebokake ing adus banyu;
  • sawise 20 menit njupuk;
  • nandheske 1-1.5 jam;
  • galur.

Gunakake:

  • 3-4 kali dina kanggo ngombe gelas duduh;
  • dilute karo banyu sing nggodhok lan ngombe sajrone jajanan ing weteng;
  • wae 3-5 minggu;
  • efektifitas mundhak yen decoction dijupuk saka latar mburi obat anticancer sing cocog.

Resep nomer 3

Semanggi abang ing lapangan Kanggo apa:

  • kulit rashes;
  • dermatitis;
  • bisul;
  • sores, abscesses, pustules ing kulit;
  • psoriasis;
  • tatu care

Komponen lan masak:

  • salah siji kembang sing garing utawa anyar dipilih;
  • jumlah - individu, gumantung saka ukuran wilayah kasebut;
  • materi pour banyu nggodhok;
  • ngandhakake 20 menit;
  • remet

Gunakake:

  • Lebokake gruel ing gauze utawa kain katun sing kandhel;
  • aplikasi kompres menyang wilayah sing kena pengaruh;
  • ninggalake sawetara jam;
  • aplikasi resep kaya sing dibutuhake, nganti perbaikan.

Resep nomer 4

Kanggo apa:

  • disfungsi ereksi ing wong;
  • Melemah libido ing loro lanang lan wadon;
  • kudu nada munggah awak kanthi breakdown umum.

Komponen lan masak:

  • abang Semanggi, wiji - 1 tbsp. l.;
  • anggur anggur abang - 1 kaca;
  • pour wiji clover karo anggur;
  • nutupi tutup kanthi tutup;
  • simmer ing adus banyu kanggo 30-40 menit;
  • kanggo kelangan.

Gunakake:

  • njupuk tbsp 1. l telung dina;
  • ngombe chilled;
  • alat kasebut efektif nalika digunakake ing weteng kosong setengah jam sadurunge mangan;
  • tundhuk wae ing discretion (tetep diarani).

Resep nomer 5

redclover-1 Kanggo apa:

  • detoksifikasi lan racun;
  • perang nglawan mikroba lan virus lesi awak (kanggo gejala - abang mata, sirna, rhinitis entheng);
  • alergi saka nyokot serangga;
  • nguatake kekebalan.

Komponen lan masak:

  • kembang semanggi abang - 1 tbsp. l.;
  • nggodhok banyu - 1 tuwung;
  • masakan kaya teh biasa.

Gunakake:

  • ngombe 3 cangkir teh saben dina;
  • pira wae wektu 1 nganti 1,5 sasi.

Resep nomer 6

Kanggo apa:

  • batuk singoping
  • bronkitis;
  • pleurisy;
  • pneumonia;
  • angina (kalebu purulent).

Komponen lan masak:

  • sampeyan kudu semanggi abang ing wangun kembang lan godhong - mung 1 tuwung;
  • nggodhok banyu - 200 ml;
  • nyedakake bahan garing kanthi banyu sing nggodhok;
  • pour ing termos;
  • supaya bisa ngadeg ing sawijining dina (tutup kudu sithik lan ora ngetokake panas);
  • aja lali salaman ngombe thermos secara berkala;
  • galur;
  • tambah kaca 0.5-1 vodka berkualitas tinggi;
  • nuntut liyane 2-3 jam;
  • Tuangake menyang wadhah kaca.

Gunakake:

  • saben dina kaping 3-4;
  • goyangake sadurunge nggunakake;
  • Njupuk 1 tbsp ing wektu. l (infus kasebut kudu cukup kuwat lan kebak);
  • njupuk sadurunge dhaharan (10-15 menit);
  • obat kasebut uga cocok kanggo bocah-bocah, nanging ora nambah vodka kanggo dekok. (dosis anak kaping loro kurang saka wong diwasa. Gunakake sendok teh tinimbang sendok teh).

Komposisi

Semanggi abang yaiku sejenis apotik mini:

  • vitamin B, C, E, K;
  • minyak mentah;
  • sawetara unsur tilak;
  • tannin;
  • coumarins;
  • trifolizin (agen antijamur);
  • quinones;
  • carotene;
  • saponin;
  • karbohidrat;
  • asam lemak sing luwih dhuwur;
  • steroid;
  • glikosida, lan liya-liyane.

Contraindications

ing pil We ngirim ora mikir yen semanggi abang iku tanduran ora aman. Dheweke uga nduweni contraindications:

  • trombophlebitis;
  • kelainan jantung;
  • panyakit pembuluh darah (perlu disapa karo dokter babagan nggunakake tanduran);
  • sawetara wangun kanker;
  • hipotensi;
  • intoleransi individu;
  • meteng;
  • wektu nyusoni;
  • Umur bocah nganti umur 3 taun;
  • watu ginjel;
  • varicose veins;
  • ngalami stroke, serangan jantung, krisis hipertensi.

Efek sisih

Nalika mangan decoctions saka Semanggi abang, sampeyan bisa nemu mual, tipis dizziness, heartburn. Iki kedadeyan banget arang banget. Nanging, sembarang rasa ora nyaman iku sinyal kanggo ngendhegake tanduran iki kanggo tujuan obat.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku pengin nggolek alat kasebut supaya tanpa kimia. Tujuane yaiku kekebalan awak, infèksi sing sering ana ing sendhasi lan kulit. Semanggi kembang disaring kaping pindho saben dina, ngombe nganti 4 minggu. Aku ngenteni sawetara sasi. Aku banjur mbaleni. Ngartekno kesehatan apik. Gone kulit rashes, saiki aku ora kesel. Artritis wis mudhun nganti minimal. Marina Izmaylova, Tomsk

Ngasilake semanggi abang ing musim semi lan musim gugur, ing periode kekebalan sing kurang. Kutha ing angin, supaya kita nggunakake duduh kaldu iki bebarengan karo bojoné, lan bocah-bocah uga - supaya ora kanggo nyekel kadhemen. Umur 8 lan 19 taun. Umumé, kita kudu ngurus obat tradisional! Aku menehi saran kabeh. Mangkene, ramuan apik kanggo gastritis. Dipriksa ing wong. Boris, St. Petersburg

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.