Farmasi krim kanggo rosacea

Apa kuperoz

rosacea ing pipi Cuperosis minangka penyakit kulit sing ditondoi dening katon vena spider ing pasuryan, sing dibentuk nalika perluake pembuluh getih.

Penyebab sing kerep dadi masalah yaiku gangguan sirkulasi ing kapal, amarga kapiler dumunung ing kulit.

Manifestasi njaba saka rosacea - telangiectasia - ora katon banget estetis nyenengake, lan nyebabake rasa ora nyaman.

Paling asring, abang katon ing bathuk, irung, pipi.

Cara nyegah patologi

Njupuk nyisihaken rosacea angel cukup. Penyakit iki ora kalebu cacat kosmetik sing prasaja: yaiku patologi dermatologis kanthi gejala khusus sing kena perawatan. Paling kerep, pendekatan terpadu kudu mbenerake masalah.

Kanggo nyegah rosacea, mirsani aturan ing ngisor iki: rosacea abad

  • nggunakake sunscreen;
  • nyegah cahya sing suwe kanggo cahya srengenge;
  • nglindhungi kulit nganggo krim beraroma lan nourishing;
  • nyegah overheating kulit;
  • digunakake agen anti-coper.

Ana akeh kosmetik khusus kanthi efek penyembuhan kanggo kulit rawan kanggo rosacea.

Cara milih obat marang rosacea

Prescribe sarana kanggo ngilangi penyakit yen kudu nekani dokter. Krim modern, salep, gel bakal mbantu ora mung kanggo ngilangi cacat kosmetik, nanging uga duwe efek terapeutik ing epidermis.

Paling asring, tumindak dana kasebut diarahake:

  • ing nguatake dinding-dinding kapiler;
  • kanggo menehi kulit kelenturan;
  • kanggo mbalekake struktur jaringan;
  • kanggo nglindhungi saka efek negatif saka cahya srengenge;
  • ing nutrisi lan hidrasi;
  • kanggo mulihake imbangan banyu.

lenga alami Njupuk obat sing tepat kanggo perawatan penyakit, sampeyan bisa nyingkirake kemerahan ing minggu.

Kanthi perawatan biasa, masalah bakal ilang sajrone sasi, lan bakal keganggu maneh.

Nalika tuku krim saka rosacea, sampeyan kudu kasebut kanthi teliti, familiarize dhewe karo komposisi.

Uwal obat sing efektif banget kudu kalebu bahan alami sing bisa nyebabake efek penyembuhan ing sistem pembuluh darah lan kapiler, sing nulungi struktur kulit.

Kerangka tonal kualitas apik bakal mbantu ngembalikan elastisitas kulit, ngolah dinding pembuluh darah, nyingkirake kemerahan lan menehi kulit sing sehat.

Komposisi

Obat farmasi marang rosacea ngandhut bahan sing duweni efek positif ing sistem pembuluh darah.

Komponen ing ngisor iki mbantu kanggo entuk aksi terapeutik:

  • Angioprotectors ngrangsang microcirculation. Ing kothak kanthi krim, padha ditunjuk minangka komponen sayuran: wiji anggur, kastanye kéwan lan liya-liyané, uga troxerutin, rutoside.
  • Vitamin ngembangaké lan mulihake sistem vaskular. Paling asring, komposisi alat sing apik kalebu vitamins K, C, A, E.
  • Krim kualitas apik bisa ngemot lenga alami sing menehi elastisitas lan kelembapan kulit: mentega shea, currant ireng, kacang almond lan jagung, wit teh.
  • Kanggo nambah permeabilitas pembuluh getih lan ningkatake nutrisi kapiler, ekstrak jamu biasane kalebu lemon, mimosa, horsetail, blueberry lan ekstrak tuwuhan liyane.
  • Kolagen lan elastin digunakake kanggo mbalekake lan ngresikake kulit.
  • Bahan-bahan moisturizing bakal mbiyantu njaga struktur kulit, nambah penampilan. Bahan kasebut kalebu hyaluron, gliserin, lipid.

Ndarbeni dana kasebut kudu ing apotek, ing ngendi ana sertifikat kualitas sing dibutuhake.

Ringkesan dana

Iku angel ngomong sing krim copes karo manifestasi saka penyakit luwih efektif. Alat sing paling apik bakal mbantu milih dermatolog, kanthi njupuk karakteristik individu kulit saben pasien.

Troxevasin

Tegese gel Troksevazin minangka pilihan sing cukup ekonomis kanggo wong-wong sing ngalami kapiler ing dilapisi. Kanthi obat iki sampeyan bisa nambah kondisi kulit lan ngilangi pembuluh vena.

Dadi basis gel yaiku rutinitas alami rutin, sing bebarengan karo vitamin C, nduweni efek penguat ing dinding pembuluh darah, ngurangi brittleness, lan nularake aliran getih ing jaringan. Ointment Troksevazin 2% Kanthi nggunakake gel ing reguler, asil positif bisa ditemokake: capillaries dadi kurang jelas, gejala trombosis, sing nyebabake munculé jaringan vaskular ing wajah, wis suda.

Saliyane efek anti-inflamasi krim nduweni sifat ing ngisor iki:

  • nyuda permeabilitas;
  • ngilangi fragility kapiler;
  • nggawe prau kuwat;
  • ngaktifake aliran getih.

Vitamin C asring diwenehi hubungan karo Troxevasin, nambah efeke.

Ulasan alat iki ambigu. Troxevasin duwe sawetara kontraindikasi, supaya sadurunge nggunakake perlu maca instruksi lan takon karo spesialis. Gel ora bisa diaplikasi kanggo wong sing rawan karo alergi.

Efek sisih sawise nggunakake bisa dadi rashes kulit sing dumadi nalika sampeyan dadi hipersensitif ing salah sawijining bahan obat kasebut. Uga, aja nganggo alat kanggo kerusakan mekanik kanggo kulit, retak lan wounds.

Paling asring, dermatolog nyatakake Troxevasin bebarengan karo obatan liyane. Gel kudu ditrapake menyang area sing kena pengaruh kanthi gerakan pijet kaping 2 dina. Sawise 14 dina sawise perawatan, dhokter netepake efektivitas terapi lan ndadekake keputusan babagan extension kursus kasebut, utawa ditindakake. Yen perlu, mbaleni regimen perawatan.

Biaya gel - ing 200 rubel.

Heparin salep

heparin salep Salah siji obat sing paling populer kanggo macem-macem cacat kulit dermatologis yaiku salep Heparin, sing adhedhasar Heparin, sing nduweni efek anti-inflamasi lan mbenake mikrosirkulasi getih ing sistem pembuluh darah.

Piranti kasebut kanthi efektif ngilangake couperosis ing pasuryan kanthi nggunakake biasa.

Aplikasi salep 2-4 kali dina, ngaplikasi lapisan sing tipis ing wilayah sing kena pengaruh tanpa rubbing.

Rega gel kira-kira 70 rubel.

Askorutin

Vitamin remen karo macem-macem kegunaan. Isi obat kasebut kalebu tokoferol lan asam lemak, efek sing bermanfaat ing kulit.

askorutin Ascorutin paling sering dijupuk kanthi lisan, lan tablet uga bisa digunakake kanggo nyiapake solusi sing mbantu ing perang nglawan pembuluh vena ing kulit. Paling asring, tonic digawe kanthi chamomile extract.

Kanggo nindakake iki, 20 g saka chamomile garing pour 500 g saka banyu nggodhok, inkubasi kanggo 60 menit lan tsedyat. Ing infus asil nambah wêdakakêna tablet ulig.

Tonik ngilangke wilayah masalah 2-3 kaping dina kanggo 3 minggu. Yen sampeyan ngalami reaksi alergi, sampeyan kudu mbatalake terapi lan hubungi dermatolog.

Rega kanggo 50 tablet bakal 65 rubel.

Makna khusus

Ing perang nglawan penyakit, wong nggunakake cara sing beda - koagulasi laser, mesotherapy, terapi ozon, lan krim wajah sing nduwe efek penyembuhan. Paling populer yaiku kosmetik ing ngisor iki.

Dirozeal

Droseal Krim saka rosacea kalebu dextran sulfate lan retinaldehyde.

Alat iki ngilangi wujud manifestasi pembuluh laba-laba, nyegah sirkulasi getih, nyegah pembentukan jaring kapiler anyar, nambah metabolisme sel.

Rega krim beda-beda gumantung ing 900 rubel.

Krim Bark

Protèktor kapiler saka prodhuk domestik ngandhut ekstrak tanduran, phytoextracts, Panthenol, verbena, minyak pati, lan vitamin C. Amarga komposisine, krim nduweni sipat: krim kulit

  • kasil nglawan pigmentasi kulit;
  • smoothes wrinkles;
  • exfoliates keratinous skin;
  • nglindhungi efek negatif saka atmosfer;
  • nguatake kapiler;
  • menehi elastisitas, ngurangi pangolahan inflamasi;
  • ngilangake tanda-tanda rosacea.

Kajaba iku, serum nambah struktur lan nambani kulit.

Biaya dana - kira-kira 400 rubel.

Tiande

krim tiande Krim adhedhasar ekstrak chamomile nduweni efek regenerasi ing epidermis sing kena pengaruh, duweni efek positif ing kapal, ngilangake manifestasi couperose.

Kajaba iku, alat iki nyegah sirkulasi getih, lan minangka antiseptik banget kanggo tujuan prophylactic.

Sampeyan bisa tuku produk kanthi rega 500 rubel.

Cara modern kanggo nyisihake penyakit ora bisa njamin penyisihan masalah kasebut. Sawise sawetara wektu, jaringan vaskular anyar katon, pramila, langkah-langkah pencegahan kudu dilakoni, lan terapi komplikasi sing diwenehake dening spesialis kudu digunakake, gumantung saka tataran penyakit.

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.