Cromohexal, tetes mripat

Analog

Kromoheksal mripat nempel karo kemasan

Deleng tetanduran mata antiallergik .

Rega

, 105 р. Rata-rata rega online * , 105 p. (10 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Brosur instruksi ngandhut informasi penting babagan indikasi, metode administrasi, kombinasi obat-obatan, adverse events, kondisi ngakoni nalika ngandhut / nyusui, kondisi lan umur simpenan, lan komposisi. Artikel iki uga ngandhut pangakuan. Dheweke ngidini sampeyan nggawe gambar lengkap obat kasebut.

Indikasi

Titik mata kromoheksal Kanggo perawatan sawetara penyakit bisa diarani obat Kromoheksal. Kondhisi kasebut kalebu:

  • Bentuk alergi saka konjungtivitis ;
  • Bentuk alergi keratitis, keratoconjunctivitis;
  • Iritasi saka membran lendhut, sing disebabake minangka akibat saka paparan kimia, kosmetik, lan gawe piala profesional.

Dosis

Patien sing luwih lawas tinimbang rong taun kudu ditindakake 1-2 tetes saben kantong konjungtiva kaping 4 dina. Interval antarane dosis 4-6 jam. Yen ana sing butuh urgent, jumlah instillasi mundhak 6-8 kali.

Sawise tekan efek terapeutik, frekuensi pengobatan kasebut kurang. Kromoheksal tamba kudu ditampa mung ing kontak karo alergen, contone, bledug omah, serbuk sari.

Contraindications

Cromohexal Ora dianjurake kanggo njupuk obat ing kahanan kaya mangkene:

  • Umur bayi kurang saka 2 taun;
  • Alergi marang komponen obat kasebut.

Ngelingake obat iki bisa uga ditrapake kanggo perawatan bocah-bocah umur 2 nganti 4 taun.

Pregnancy

Diijini nggunakake piranti nalika meteng karo ijin saka dokter sing nekani lan dikendhaleni.

Overdosis

Ora ana kasus overdosis sing kacathet.

Acara ala

Sajrone perawatan, efek samping bisa kedadean, sing diterangake ing kondisi kaya:

  • Kabutuhan kabur;
  • Sensasi kobong, mata garing;
  • Tearing, sensasi awak manca ing mripat;
  • Macombit, i.e. barley;
  • Lèpèng kornea.

Komposisi

Kromogeksal mripat mudhun Aktif ing: natrium kromoglikat, tambahan: natrium klorida, sorbitol cair, disodium edetate, natrium hidroksida, sodium dihydrogen phosphate dihydrate, banyu.

Pharmacology

Tetes Kromoheksal minangka obat anti-gerah sing digunakake ing ophthalmology. Cromohexal mbenakake membran sel, nyegah transportasi ion kalsium.

Obat iki nyuda penguburan lan abang konjungtiva kaping pirang-pirang. Kondisi kasebut disebabake dening kontak karo allergens saka sembarang negara. Kajaba iku, obat kasebut cocok ora mung kanggo terapi, nanging uga kanggo nyegah karusakan mripat.

Liyane

Kanggo tuku tamba ora perlu nuduhake resep saka dokter.

Obat kasebut kudu dicegah adoh saka bocah cilik lan pets.

Obat kudu disimpen ing panggonan sing peteng ing panggonan ing ngendi suhu ora ngluwihi 25 derajat.

ngempalaken kromoheksal Yen sampeyan nglakoni kabeh saran obat kasebut bisa digunakake telung taun. Botol sing mbukak bisa digunakake ora luwih saka 1,5 wulan.

Botol kudu ditutup sawise nggunakake. Aja ngidini tip metu ing kontak karo kornea ing mripat.

Obat ora nanggepi karo obatan liyane.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku duwe polinosis. Alergi paling akut ing mata. Padha banget gatal lan berair. Aku lunga menyang dokter mata ing resepsi. Panjenenganipun paring dhumateng Kromohexal mandhap dhateng mripat kula, amargi panggunaanipun ingkang dipunwujudaken boten dipunidhamaken, wiwit bisa dadi adoh. Supaya adoh aku seneng karo asil, lan banjur bakal ndeleng. Pengarep, Moskow

Ing pungkasan mangsa panas, lelungan menyang farmasi. Amarga kasunyatan manawa ing wektu iki, ragweed mulai berkembang, lan aku duwe alergi sing nggegirisi. Iku manifests dhewe ing wangun irung lan rambute mata. Aku tansah nyimpen mata Kromoheksal. Padha luwih murah tinimbang mitra. Oksana, St. Petersburg

Ora suwe, aku wiwit ngelingi yen ana speck ing mripat. Aku nyoba kanggo nemokake dhewe, nanging ora ana sing kedadeyan. Aku kudu menyang dokter mata, sing ngandhani yen aku keratoconjunctivitis lan mènèhi kapercayan marang Cromohexal lan antibiotik. Aku wiwit tindakake kabeh rekomendasi saka dhokter saya lan penyakit receded. Turunan disimpen kula. Alena, Khabarovsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.