Cromohexal, semprotan nasal

Analog

semprotan kromogeksal hidung

  • Inti

Kasedhiya ing bentuk dosis liyane: tetes mripat .

Spray antiallergic lan tetes liyane .

Rega

, 156 р. Rata-rata online rega * , 156 r. (15 ml)

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Alat kasebut digunakake kanggo nyegah lan ngobati pollinosis, uga rhinitis alergi lan mangsan.

Dosis lan administrasi

Semprotan semprotan menyang hidung. Dosis standar obat kanggo bocah-bocah umur 5 taun lan diwasa yaiku 1 injeksi ing saben nasal 4 kali dina. Frekuensi inhalasi bisa ditambah nganti kaping 6 dina.

Sawise nampa efek terapeutik, tamba kudu digunakake mung nalika kontak karo alergen (bledug rumah, serbuk sari, spora jamur).

Cara perawatan standar njupuk 4 minggu. Kanggo mungkasi njupuk obat kudu lancar, kanthi ngurangi frekuensi injeksi sak suwene 1 minggu.

Contraindications

Cromohexal Ana rong contraindications mutlak kanggo Cromohexal:

  1. Intoleransi marang komponen ing semprotan siram.
  2. Umur nganti 5 taun.

Kanthi ati-ati tegese diwenehake marang pasien sing ngalami renal, insufficiency hepatik lan duwe polip ing irung.

Pregnant lan lactation

Kromoheksal ora cocok kanggo perawatan wanita sing ngandhut lan nyusoni.

Efek sisih

Semprotan Kromoheksal Obat bisa nimbulaké sawetara efek samping saka macem-macem organ lan sistem. Paling cetha yaiku:

  • gangguan utawa kobong saka mukosa hidung;
  • nonstop sneezing;
  • batuk;
  • rhinorrhea;
  • getihen saka irung (jarang kedadeyan);
  • urtikaria;
  • kulit rash;
  • bengkak ing pasuryan, eyelid, lambe;
  • pruritus;
  • sesak ambegan;
  • angel ngulu;
  • sirah;
  • rasa ora nyenengake ing tutuk.

Formulir komposisi lan release

Obat iki kasedhiya minangka semprotan ilal ing vials saka 15 ml utawa 30 ml karo dispenser. Ing tampilan, solusi ora ana warna utawa rada kuning. Mekanisme inklusi kasebut ora mesthi.

Komposisi obat kasebut yaiku:

  • kromoglisat (zat aktif);
  • benzalkonium klorida;
  • disodium edetate;
  • sodium klorida;
  • sorbitol;
  • natrium dihidrogen fosfat lan dihydrates natrium hidrogen fosfat;
  • disodium hydrogen phosphate dodecahydrate;
  • banyu

Pharmacology and Pharmacokinetics

Kemasan kromohexal Kromoheksal spray nasal mandheg alergi.

Iku tumindak kayata:

  1. Stabilizes membran sel mast.
  2. Iku nyegah ion kalsium saka sel mast mast penetrating, nglindhungi saka degranulasi lan nyegah release zat-zat aktif biologis.

Efek klinis wigati ditindakake sawise sawetara dina utawa minggu nggunakake semprotan.

Tegese ora kena metabolisme. Iki diubengi dening ginjel lan usus ing wangun asline. Proses setengah urip iku 1,5 jam. Kira-kira 1% saka zat aktif wis ditelan dening pasien, nanging banjur diekskripsikake liwat saluran pencernaan tanpa nyerepake sing signifikan.

Interaksi karo obatan liyane

Nalika dipigunakaké bebarengan karo asam kromoglikat, efektivitas Cromohexal bisa nambah. Nalika nggabungake produk kasebut, kudu ati-ati.

Urip rak

3 taun. Botol sing mbukak cukup kanggo 6 minggu.

Kondisi panyimpenan

Panggonan ora bisa ditrapake kanggo anak, suhu optimum nganti +25 derajat.

Apotik liburan

Ora ana resep sing dibutuhake.

Tetanduran Kromgeksal .

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku seneng karo Kromoheksal, amarga iku ngalangi alergi, nanging aku ora kudu nandhang rhinitis lan mbebrol. Nalika tetanduran wiwit mekar, aku mung sijine semprotan ing dhuwitku lan digunakake sajrone dina. Sampeyan luwih gampang tinimbang ngombé pil, lan ora ngantuk. Veronika, Vladimir

Aku melu alergi serbuk sari karo pil. Padha mbantu nyingkirake tenggorokan, nanging ora bisa ngendhaleni hawa adhem. Kanggo wektu sing suwe aku nggoleki untune murah kanggo irunge, lan pungkasane aku nemokake semprotan Kromoheksal. Ing botol ana dispenser - luwih gampang tinimbang pipette. Efek iki dirasakake ing dina sabanjure. Hidung irunge durung rampung, nanging irunge wis mandheg. Nang endi wae ing minggu aku bisa nglangi kanthi normal. Saiki Kromoheksal tansah ing kit pertolongan pertama, Galya, Torzhok

Aku ngobati Kromogeksalom vasomotor rhinitis. Akèh-akèhé aku kuwatir ing cangkem ora cuwèran cuwèran, sing mili ing lèpèn lan ora ngidini urip kanthi tentrem. A minggu sabanjure, kanthi sethithik padha mandheg. Sampeyan kudu ninggalake tamba kanthi lancar, nanging aku mung nyemprotake irung kanggo pirang-pirang dina kanggo ndandani efek lan rampung. Ora ana sindrom mundur. Julia, Stavropol

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.