Xyzal

Analog

Sirup lan tablet Xizal

Antihistamin liyane

Rega

326 р (7 таблеток). Rata-rata rega online * 326 r (7 tablet).

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

Indikasi

xyzal Minangka asil njupuk Xisal, reseptor H1 lan H2-histamin diblokir, minangka asil reaksi alergi sing mandheg cepet banget lan bisa nyegah bronkospasme.

Dianjurake kanggo njupuk Ksizal kanthi penyakit lan kondisi ing ngisor iki:

  • Rhinitis lan conjunctivitis saka alam alergi, sing dumadi sacara periodik utawa ngganggu pasien ing saindhenging taun;
  • reaksi alergi marang serbuk sari kembang ;
  • alergi kulit;
  • bronchospasm sing disebabake dening membran mukus lumahing saluran napas minangka akibat kontak karo alergen, kalebu angioedema ;
  • etiologi alergi batuk .

Dosis lan administrasi

Ing rantai farmasi, sampeyan bisa nemokake Ksizal kanthi wujud:

  • 5 mg tablet, dikemas ing lepuh 7 lan 10 potong;
  • irungnya - solusi tanpa warna ing vials 10 utawa 20 ml.

Werna bentuk dosis, Xyzal disuntik karo banyu sing cilik, ing weteng kosong utawa nalika mangan.

Kategori pasien Dosis sing disaranake lan frekuensi administrasi
pil irungnya
Anak saka 2 nganti 6 taun ora bisa njupuk 5 irung dosis saben dina
Anak saka 6 nganti 12 taun setengah pil kaping pindho saben dina 10 irung dosis saben dina
Anak saka 12 taun lan wong diwasa 1 tablet saben dina 20 irungnya saben dina
Pasien karo gagal ginjel 1 tablet saben 2-3 dina 7-10 irungnya saben dina

Course saka perawatan rata-rata saka 1 kanggo 6 minggu. Yen perlu, Xyzal bisa dijupuk terus-terusan kanggo 1-1.5 taun.

Contraindications

Kanggo contraindications mutlak kanggo nampa Kzizala kalebu:

  • umur bocah (nganti 2 taun - kanggo tetes, nganti 6 taun - kanggo tablet);
  • meteng lan lactation;
  • hypersensitivity kanggo zat aktif utawa bantu ing komposisi tamba (khusus, kurang laktase, alergi kanggo piperazine utawa levocetirizine);
  • gagal ginjal abot.

Kanthi ati-ati perlu kanggo njupuk Ksizal kanggo wong-wong sing duwe penyakit ginjel lan wong tuwa, sing fungsi fungsi sistem urin bisa rusak amarga owah-owahan sing padha karo umur.

Efek sisih

ksizal Kurang saka 10% konsumen pengobatan iki duwe efek samping sing ora dikepengini:

  • sirah;
  • ngantuk;
  • kepenak;
  • tutuk garing.

Kurang saka 1% konsumen dicathet efek samping kasebut:

  • kelemahan;
  • tachycardia;
  • urtikaria;
  • gain bobot;
  • nyeri weteng.

Iku arang banget (ing 1 saka 5-10 ewu pasien) Xyzal ndadekake perkembangan patologi serius ing bagean sistem pernapasan lan saraf, kayata:

  • gangguan pernapasan;
  • gangguan;
  • hallucinations;
  • psikomotor agitation.

Komposisi

Komponen Komposisi tablet Xizal Komposisi tetanduran Xyzal
Bahan aktif levocyterisin hydrochloride levocetirizine hydrochloride
Bahan tambahan
  • selulosa microcrystalline,
  • lactose,
  • silika,
  • magnesium stearate.
  • banyu diresiki
  • asam asetat
  • gliserol,
  • propylene glikol,
  • sodium asetat,
  • sodium sakarinarinate,
  • methylparaben,
  • drank paraben.

Pharmacokinetics

Xyzal Obat kasebut kanthi cepet diserep saka saluran pencernaan lan wiwit tumindak kanthi cepet. Xyzal nyedhaki konsentrasi maksimum ing getih watara jam, efek terapeutik sing diucapake luwih dawa.

Obat iki dibuang saka awak kanthi bertahap, liwat sawetara dina, utamane dening ginjel. Nalika dihirup, ati ora mbentuk senyawa farmakologis sing aktif, sing nemtokake safety lan ora ana interaksi narkoba karo agen farmasi liyane.

Interaksi narkoba

Panggunaan simultan Xyzal lan theophylline bisa nyebabake kerusakan sing rada nyebabake panyerepan levocetirizine ing saluran gastrointestinal.

Sampeyan ora dianjurake kanggo gabungke administrasi Kzizal lan alkohol ing sembarang dosis, amarga bisa nyebabake macem-macem gangguan gemeter saka depresi kanggo over-stimulasi sistem saraf.

Overdosis

Sirup 10 ml Overdosis sengaja saka Xyzalom meh ora mungkin. Gejala kasebut bisa kalebu apathy, ngantuk, lan depresi PNS. Yen sampeyan njupuk dosis sing ora perlu ing tamba kasebut, sampeyan kudu njupuk agen sing nyenengake utawa nyemprotake weteng, lan ngupaya bantuan saka teknisi sing mumpuni.

Liyane

Diluncurake tanpa resep (secara resmi, pil saiki diluncurake tanpa resep, tetes kanthi resep).

Ing panggonan kang peteng ing suhu ora luwih saka 30 ° C.

Tanggal kadaluwarsa kanggo tablet lan tetes - 3 taun. Sawise mbukak botol, umur simpenan irungnya 3 wulan.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku alergi dening pusaka. Kula sedaya kulawarga ing musim semi wiwit wahing lan batuk, mripate mata tearing abu-abu. Aku dadi "lucky" paling kabeh - saliyane karo rhinitis lan konjungtivitis, aku uga duwe bronchial asthma. Aku tansah nyoba ora kanggo mbukak sandi sores lan nambani kanthi cara paling modern, amarga kanggo kula "modern" padha "aman". Aku nyoba lan Xizil, sawise dheweke metu ing apotek. Aku nyoba lan ora nyeseli, menehi saran marang kabeh sedulurku sesot lan ndamu irunge. Saiki aku bakal perdagangan mung kanggo alergi generasi kaping lima tamba! Maria, Samara

Anakku alergi ala. Secara harfiah kabeh nyebabake serangan batuk sing kuat, irung, lan akeh banget. Dokter kasebut nyaranake Xizal kanggo kita: dheweke kandha yen bakal cocok kanggo perawatan jangka panjang lan minangka obat ultramodern. Titik iki pancen mbantu anakku - meh kabeh gejala sing ora karu ilang. Mulane, nalika nenek kita muncul manifestasi alergi sing padha - aku langsung menehi dheweke Xyzal. Lan Lola ngalami efek samping sing ora nyenengake: dheweke felt kaya ngantuk nglangi kabeh dina. Ing wayahe aku maca ing instruksi yen pasien sing tuwa kudu diwenehi obat kanthi ati-ati. Kesimpulan kula babagan Ksizal: obat iki banget efektif lan apik, nanging mung dokter sing kudu menehi resep! Anya, Rostov-on-Don

Nalika aku dadi murid, ing kelas pendidikan jasmani aku kerep ngunjungi blumbang universitas, ing kono banyu klorinasi kanggo nurani. Hasil nglangi minangka alergi kanggo pemutih. Dermatologist menehi saran Ksizal. Aku tuku ing dina sing padha lan langsung ngombe - ing itch ilang kanthi bener ing sajrone jam. Dina sabanjure aku ngombe pil liya - lan kabeh werna abang scaly abang ilang saka kulit. Mulane aku ngomong alis kanggo alergi aku mung 2 dina. Ruslan, Kharkov

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.