Curantil

Analog

curantil29 Lengkap analog ing komposisi - dipyridamole. Actovegin duweni efek sing padha.

Ana uga actovegin intramuskular lan solcoseryl .

Rega

607 р. Rata-rata online rega * 607 r.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

curantil14 "Curantil" minangka tamba sing digunakake ing kardiologi, praktik obstetrik lan terapeutik. Alat iki nduweni efek gabungan sing bisa digunakake kanggo perawatan pathologi lan komplikasi saka macem-macem asal-usul.

Paling kerep, "Curantil" ditugasake kanggo wanita ngandhut kanthi manifestasi toksisosis jroning tahap kaping telu lan kaping telu, uga pelanggaran ing pembentukan utawa fungsi plasenta.

Tumindak pharmacological saka tamba

"Curantil" nduweni efek babagan terapi, wiwit 3-4 dina. Efek terapi didayahi amarga sifat farmakologi saka obat, kayata:

  • peleburan pembuluh getih, sirkulasi getih luwih apik;
  • ngurangi agregasi platelet;
  • tambah interferon manungsa;
  • tambah resistance marang virus;
  • efek immunomodulatory.

Nalika ditetepake?

Indikasi - gambar asli saka instruksi asli "Curantil" arang digunakake minangka komponèn utama terapi - paling asring tamba kalebu ing regimen perawatan gabungan kanggo penyakit saka macem-macem asal-usul. Diagnosa lan pathologi sing dianjurake kanggo nulis obat dituduhake ing instruksi resmi.

Ing kardiologi:

  • Pelanggaran getih ing proses pangolahan ing otak;
  • encephalopathy (bagian saka otak) saka jinis sirkulasi;
  • thrombosis vena lan arteri (perawatan lan panyegah);
  • injap jantung prostat (periode rehabilitasi sawise operasi kanggo nyegah thromboembolism).

Ing gatra / ginekologi:

  • insufisiensi plasenta;
  • pathologi liyane saka plasenta, disertai sirkulasi getih sing mboten saget;
  • hypoxia akibat saka kurang molekul oksigen amarga microcirculation getih cacat ing prau plasenta.

Umumé (kulawarga) terapi:

  • infeksi virus (flu, SARS, dll);
  • ngurangi kekebalan;
  • periode rehabilitasi sawise surgery (minangka immunomodulator).

Carane njupuk?

Pil lan obat "Kurantil" kudu ditulungi. Cuci mudhun karo cairan tanpa kafein lan gula. Dosis obat kasebut dipilih dening dokter sing nekani, nganggep toleransi, diagnosis sing ditetepake lan penyakit kronis sing suwe.

Diagnosis / indikasi Dosis (saben dina) Aplikasi multiplicity (saben dina)
Ngurangi agregasi platelet 75-225 mg (ing kasus sing luwih abot, sampeyan bisa nambah dosis nganti 600 mg) 2-4 kali
Periode epidemi influenza lan penyakit virus liyane (kanthi tujuan nyegah) 50 mg Sawise pitung dina (kanggo 4-5 minggu)
Insufficiency placental Dipilih individu, biasane dosis 75 mg 3 kaping
Ngurangi kekebalan terus-terusan, infèksi virus sing kerep 100 mg 2 kaping kanthi interval 120 menit (njupuk sapisan saben 7 dina kanggo 2-2.5 sasi)

Wigati! Kanggo efektifitas maksimal, tamba kasebut kudu dijupuk ing weteng kosong.

Contraindications

pil ing akeh Dhaptar batasan kanggo janjian "Kurantila" cukup nyengsemake, mulane, nggunakake obat kasebut kanthi bebas dilarang. Penggunaan Curantila wis kontraindikasi ing diagnosis / kondisi ing ngisor iki:

  • Gagal jantung ing tahap decompensation (dysfunction);
  • ambruk;
  • gangguan irama jantung;
  • infark miokard (panggung akut);
  • aggravation saka ulcers padharan / duoden;
  • hemorrhagic diathesis;
  • atherosclerosis saka arteri koroner;
  • stenosis aortic aorta;
  • dhuwur utawa kurang tekanan;
  • angina (tanpa anané stabilitas).

Uga, tamba ora disaranake kanggo bocah-bocah ing umur 12 taun lan pasien kanthi bentuk gagal ginjal lan ginjel.

Kasus overdosis nganti ora kacathet.

Gunakake nalika meteng

Temtokake asring, minangka Actovegin Curantil minangka obat sing kerep diwènèhaké nalika ngandhut. Dheweke diwenehake dening gynecologist utawa ahli obstetrik sing ngati-ati supaya bisa normalake kondisi janin sajrone ngalami macem-macem kelainan ing fungsi saka pediatric place (plasenta). Plasenta kalebu pirang-pirang pembuluh getih lan kapiler cilik sing bisa diangkut. Vitamin lan oksigen kanggo janin.

Nalika malfunction ing sistem sirkulasi, janin nyewakake unsur-unsur lan molekul oksigen sing bermanfaat, sing bisa nyebabake perkembangan lan perkembangane. Obat pilihan kanggo normalisasi plasenta yaiku "Curantil" (minangka obat sing paling aman lan efektif).

Elinga yen sampeyan ora bisa nulis obat dhewe.

Gunakake nalika lactation

Penggunaan "Curantile" ora dikontraindikake kanggo nyusui kanthi ijin saka dokter sing nekani , sing nandheske aspek risiko lan manfaat kesehatan wanita.

Efek sisih

Pilihan kemasan liyane Toleransi obat, minangka aturan, apik banget, nanging efek samping isih didiagnosa. Paling asring, pasien nggrundel gangguan pencernaan, nyeri epigastris, ora normal jantung, lan reaksi kulit.

Iki diwujudake dening fitur-fitur ing ngisor iki:

  • mual;
  • diare;
  • Ngelu (dizziness bisa);
  • myalgia;
  • pucuke saka pasuryan;
  • palpitasi jantung;
  • alergi (ing wangun manifestasi kulit).

Penting! Nalika prescribing kanggo patients karo tekanan ora stabil, efek hypotensive Curantila kudu dianggep.

Formulir komposisi lan release

Komponen utama obat kasebut, sing duweni pangaruh protèin lan imunomodulator, dipyridamole. Gumantung isi komponen utama, tamba kasebut kasedhiya ing telung formulir:

  • dragee ngemot 25 mg dipyridamole (100 lembar per pak);
  • tablet ing cangkang, ngemot 25 mg dipyridamole (120 pot saben pak);
  • ditutupi tablet sing ngandung 75 mg dipyridamole (40 lembar per pak).

Pharmacokinetics

Bagian utama dipyridamole diserap saka weteng (jumlah minimum diserap saka usus gedhe). "Curantil" kanthi becik ngedhunake protina plasma (98%), metabolisme ing ati. Konsentrasi maksimum tekan 60 menit sawise administrasi, utamané ing erythrocytes lan otot jantung.

Instruksi khusus

Ing wektu perawatan karo Curantil, sembarang omben-omben sing ngandhut kafein (teh, coklat, kopi, lan liya-liyane) kudu dikalahake saka diet, amarga ngurangi efektifitas terapi kasebut.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Aku dikucilake "Curantil" nalika ngandhut pisanan, nalika nemokake lacunae ing plasenta (iki minangka bagian saka organ sing ora ana sumber getih). Dheweke banget wedi marang diagnosis iki, amarga dheweke ngerti yen bisa ngaruhake pangaruh babagan perkembangan putrane. Weruh "Curantil" bebarengan karo obat-obatan liyane (sing aku ora ngelingi kanthi pasti) kanggo sawetara minggu. Penting banget kanggo ngetutake instruksi lan rekomendasi saka dokter, amarga ora bisa njupuk tamba iki luwih suwe tinimbang periode sing diwenehake amarga risiko komplikasi. Kabèh padha lunga karo aku: aku nglairaké anak lanang sing sehat. Aku mikir yen Curantil main peran penting ing kene. Maria Golubeva, 25 taun, Kursk

Gynecologist uga nulis "Curantil nalika dheweke nembe nembe nembe ngandhut. Tambah tekanan banjur diganggu, supaya obat kasebut disediakake obat antihipertensi kanthi obat iki. Kita, mesthi, padha kaget, amarga tegese miturut pandhuane ora kabeh saka iki, nanging, nalika maca liyane kanthi teliti, kita weruh. Pil sing duwe efek hypotensive sing jelas. Ing kasus apa wae, kita bisa ngormati tekanan lan nyegah konsekuensi serius, supaya aku "Curantil" kudu mabuk yen diwenehake dening dokter sing kompeten. Ing cara kasebut, garwane ora duwe efek sampingan, sing kabeh ibu-ibu sing bakal teka wedi banget. Anton Zubov, 27 taun, Krasnoyarsk

Aku diwenehi resep "Curantil" kanggo nyegah thromboembolism sawise operasi jantung. Obat iki apik lan efektif, nanging ora bisa njupuk, amarga ana daftar akeh contraindications. Tolerasi tegese apik. Iku, mesthi, larang regane, nanging kualitas lan kinerja mbenerake dhuwit sing dituku. Anastasia Dmitrievna, 34 taun, Lviv

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.