Curiosin, gel

Analog

kuriozin11 Ora ana analogue lengkap.

Rega

580 р. Rata-rata rega online * 580 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

"Curiozin" yaiku tamba sing nduweni reparasi, aksi bacteriostatic lan anti mikroba. Obat iki digunakake kanggo pertempuran kukul, mbusak pas jerawat (bekas tatu, bekas tandhuran lan bintik abang sing isih ana sawise nyingkirake jerawat), uga minangka komponen tambahan kanggo nyingkirake kisut.

Gambaran lan sifat

kuriozin "Curiozin" yaiku gel sing ngandhut seng hyaluronate (15,4 mg ing siji tabung). Properti kasebut nyedhiyakake efek babagan terapi saka tamba, sing kasusun ing tumindak ing ngisor iki:

  • ngilangake jerawat;
  • ngancurake akeh jenis bakteri;
  • nuduhake efek antiseptik (mbucal kulit);
  • mbenakake penyembuhan saka bekas lan bekas;
  • mbenakake sifat regeneratif epidermis (kemampuan kanggo mulihake lan nganyari).

Zinc hyaluronate ora mung mbantu nglawan kukul lan comedone, nanging uga nyedhiyakake efek antibakteri terus-terusan, sing ngalangi pangembangan prosès inflamasi lan infèksi ing kulit rusak. Zat iki uga nyumbang kanggo pemugaran keseimbangan banyu ing tingkat sel amarga interaksi karo molekul dening banyu. Iki penting properti ngijini sampeyan kanggo nyedhiyani tingkat cukup saka Kelembapan required kanggo njaga pigura sel alam lan ningkatake fungsi regeneratif.

"Kuriozin" diprodhuksi ing wangun gel transparan tanpa werna lan mambu (sing ana warna krim lembut subtle) diselehake ing tabung aluminium kanthi volume 15 g.

Gel digunakake externally, dimaksudaké kanggo nggunakake lokal. Komponen obat kasebut meh ora digunakke. Jejak utama zat aktif ing jumlah cilik menyang plasma getih.

Indikasi sing digunakake

"Curiozin" bisa dituduhake kanthi tandha-tandha ing ngisor iki:

  • kabeh bentuk kukul (entheng nganti sedheng);
  • komedi;
  • papulo-pustular acne.

Carane aplikasi?

kuriozin_gel Sadurunge nggunakake gel, sakwise mbusak kabeh impurities saka kulit (kalebu dandanan). Aplikasi produk kaping pindho saben dina ing lapisan tipis, alon-alon massaging nganti rampung diserep.

Obat kasebut kanthi cepet diserap menyang kulit, saengga panggunaan dressing medis kanthi nggunakake "Curiosin" ora dibutuhake.

Duration of treatment iku sejatine individu, lan ditemtokake dening dokter (dermatologist). Perawatan bisa dijadwal kanggo sawetara minggu nganti pirang-pirang wulan.

Efek sisih

kuriozinw Panggunaan Curiosin bisa nimbulaké iritasi kulit ing wiwitan terapi, uga sensasi kobong lan gatal sing entheng. Fénoména ilang sajrone sawetara dina, lan ora mbutuhake perawatan khusus utawa pamotongan tamba.

Kajaba iku, zink hyaluronate bisa nimbulaké rasa sumelang lan kekeringan ing kulit - ing kasus iki, tambahan pelumasan tambahan dianjurake (luwih disenengi, kudu dibeli ing farmasi kanthi rekomendasi saka ahli kosmetologi utawa dermatolog, kanthi jinis kulit lan karakteristik individu).

Reaksi alergi jarang didiagnosa. Nalika katon, sampeyan kudu mandheg nganggo "Kuriozin" lan takon dhokter.

Contraindications

Gel ngirim ora digunakake ing ngarsane hipersensitivitas kanggo bahan-bahan sing digunakake ing pabrik.

Sampeyan uga kudu nolak nggunakake obat kanggo wanita ngandhut lan ibu sing nyusoni, amarga ora ana data babagan keamanan obat ing perawatan saka kelompok pasien iki.

Liyane

Gel "Kuriozin" didol tanpa resep. Aja nyimpen tamba ing kulkas , amarga suhu sing diwenehake antara 15 nganti 30 derajat. Umur urip - ora luwih saka 2 taun saka tanggal Jeksa Agung bisa ngetokake.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Gel "Kuriozin" diresmekake dening dermatolog saka putri remaja saya kanggo njaluk nyisihaken kukul, kang nutupi dheweke kabeh pasuryan. Anakku banget rumit amarga iki, supaya padha mutusake pengobatan karo obat-obatan. Kita nggunakake obat iki kira-kira 4,5 sasi. Sajrone wektu iki, kukul wis dadi luwih cilik, senajan ing sawetara panggonan, dheweke isih tetep. Nanging saiki dheweke mutusake kanggo istirahat cendhek (kanthi saran saka dhokter), lan maneh kita bakal nerusake perang nglawan titik-titik ireng iki. Maria Konstantinovna, 42 taun

Aku tuku gel ing saran saka ibu, sing karo bantuan dheweke berjuang karo kisut (aku kudu ngomong, banget kasil!). Aku butuh kanggo ngilangi postakne. Kanggo sawetara alasan, bintik-bintik abang lan tatu iki jero banget kanggo kula sing saya saya tambah angel kanggo ngatasi awakku lan golek kerja, kaya aku isin banget. "Kuriozin" dipigunakaké kanggo 2 sasi - ing wektu iki, wis rampung nyisihaken masalah, sing luar biasa seneng! Asil pisanan muncul sawise 15 dina aplikasi - sanajan mangkono, kemerahan alon-alon mulai liwati, lan tatu dadi luwih alus. Lan saiki aku urip maneh, lan aku maneh pasuryane. Alla, 24 taun

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.