Lucky, sing ngurangi jamur

Ora kaya ointments lan krim sing cepet ilang saka permukaan kuku (dicampur utawa diserap menyang sandhangan), lacquer polish kuku tetep apik lan ora nyebabake ketidaknyamanan sajrone aplikasi. Ngisor iki mung dianjurake kanggo nggunakake mung ing kasus nalika jamur patologis menempel ora luwih saka 60% ing piring kuku.

Karakteristik utama varnishes

cet kuku kuku Sawise nglamar kuku, komponen pengobatan saka lacquers nembus jero, ing wektu sing padha mblokir akses oksigen menyang spora. Wis 48 jam sawise nggunakake pisanan, konsentrasi maksimum varnish ing kuku amben wis tekan lan agen causative infèksi jamur wiwit mati. Mung pengurangan abang katon visual, nanging iki minangka sinyal yen matine jamur parasit wis mulai.

Kuku polish digunakake kanggo jamur kuku nalika:

  • Nambani obatan sistemik wis kontraindikasi;
  • Bentuk permukaan onychomycosis didiagnosis:
  • Matriks ora ngalami infeksi jamur;
  • Kagayut ora luwih saka 2-3 kuku.

Varnish medis bisa ditrapake miturut kosmetik. Panggunaan kuwi ora bakal ngurangi efektifitas perawatan.

Deleng pijar kuku polish

  1. Batrafen . Obat pisanan sing diijini kanggo nambani onychomycosis ing Amerika Serikat. Varnish aktif marang 58 spesies jamur, saengga ing kasus paling akeh, Batrafen ngobati penyakit kasebut sajrone enem wulan. Zat aktif yaiku ciclopirox. Paling ora 3 sasi ditrapake miturut pola ing ngisor iki: 1 sasi - saben dina liyane, sasi 2 - 2 p. saben minggu, 3 wulan - 1 p. ing minggu. Dries dries ing kuku ing 30-45 detik. Produsen - Jerman. Kuku kanggo perawatan kuku kuku bakal biaya 1250-2190 rubel.
  2. Demikten Varnish kosmetik antifungal adhedhasar emulsi polyvinyl asetat. Ing piring kuku ing sangisore pengaruh hawa dadi film pelindung. Varnish wries wounds, mbusak puffiness, ngilangake abang, mbantu kanggo nyisihaken saka persistent "tentara" mambu. Aplikasi saben dina. Kuku varnish saka jamur kuku Demicten ora ana contraindications lan efek samping. Luwih saka iku bisa nyithak varnish sing hiasan. Manufacturer - "LN-cosmetics" (Russia). Rega varnish polish kuku kira-kira 285 rubel. (botol 35 ml.)
  3. Loceril . Nail polish saka jamur kuku Loceryl mengaruhi struktur membran sel jamur lan proses biosintesis. Zat aktif yaiku amorolfine . Varnish didol karo spatula kanggo aplikasi, file kuku lan swab alkohol. Sajrone perawatan nganggo lacquer, ora dianjurake kanggo nambah kuku lan nggunakake lacquer reguler. Kajaba iku, sarung tangan impermeable kudu digunakake nalika nggarap pelarut lan agen pembersih. Pabrik - Prancis. Rega pucuk kuku marang jamur kuku Loceryl disetel ing sekitar 2100 rubel. kanggo 2,5% varnish ing 5 ml. botol, 3000 rubel. kanggo 5% varnish ing 2,5 ml. botol.
  4. Mikozan Iki wis didol lengkap karo file paku kuku kanggo perawatan kuku. Ing piring kuku, lacquer minangka film larut banyu, zat aktif sing nyiptakake kahanan sing ora nguntungke kanggo jamur, ngurangi porositas kuku lan ningkatake kerapatan. Obat herbal (ora obat) diterapake kaping pindho saben dina. Duration of treatment: sing utama yaiku 4 minggu, prophylactic 2-5 wulan (sapisan dina perawatan). Produsen - Walanda. Biaya set iku 500-860 rubel.

Subtleties of application

Weruh varnish kanthi tepat saka jamur kuku ing sikil yaiku kunci kanggo perawatan sukses, nanging mung yen sampeyan ngetutake teknologi aplikasi.

lak Lacquer iku trep amarga ora perlu mbusak piring kuku kanggo nggampangake penetrasi tamba menyang kuku. Nanging, piring kuku kudu disiapake kanggo nglamar kuku kuku. Kaki lan kuku dikumbah nganggo sabun cuci, banjur degrease lumahing kanthi swab katun khusus sing diwenehi varnish. Sampeyan uga bisa nggunakake produk liyane sing didol ing apotek: solusi banyu biru, alkohol, diencerke setengah saka banyu, lan solusi yodium. Tahap pengolahan ing ngisor iki kanthi cepet ngolah utawa ngusap sikile lan kuku nganggo kain sing digawe saka bahan alami utawa pad katun. Sabanjure, piring kuku digosok karo file kuku khusus siji-wektu (asring kalebu). Kuku uga kudu dicepetake kanthi singkat. Sawise rampung kegiatan preparatory, kabeh alat manikur / pedikur dibungkus utawa dibuang, yen ditrapake kanggo siji wektu.

Proses nglamar varnish kaya ing ngisor iki: disebarake ing lapisan tipis liwat kabeh ndhuwur plate kuku karo frekuensi dituduhake ing instruksi kanggo preparation. Iku uga nuduhake yen perlu lan tinimbang mbusak varnish sing isih ana ing kuku sadurunge ngapikake lapisan anyar. Sawise pangatusan sakabehane varnish (bisa tahan saka 30 detik nganti 2 menit), sampeyan bisa miwiti tugas saben dinten. Nalika nunggu varnish garing, spatula sing digunakake kanggo aplikasi varnish wis dibusak karo alkohol. Padha uga ngolah gulu, sawise botol kasebut ditutup kanthi tightly.

Sampeyan perlu nyathet yen ora bisa nggunakake rong varnishes medis beda ing wektu sing padha, amarga kegiatan antifungal cenderung kanggo ngurangi ing kasus iki.

Efek sisih lan kontraindikasi

Elinga yen varnish saka jamur ora produk kosmetik, nanging sing médis, lan sadurunge sampeyan tuku, manawa mriksa instruksi lan familiarize dhewe karo contraindications. Sampeyan ora bakal nemokake wong-wong mau mung kanggo obat Demicten - pabrikan njamin yen kabeh wong bisa nggunakake.

Contraindications paling kerep:

  • Periode meteng lan lactation;
  • Umur nganti patang taun;
  • Hypersensitivity to varnish components.

Daftar lengkap obat

7 komentar

  • Julia :

    Lan iki varnishes persis bantuan?

    • Olya :

      Dokter kula nyaranake nyetujoni iodin, disaring ing ngendi wae kanggo sasi, sadurunge bathi saka soda, liwati tfu, tfu, tfu.

  • Michael :

    Aku nyoba akeh obat sing ora ana gunane. Dheweke wiwit aplikasi Itrazol sengaja menehi saran marang farmasi wadon nganggo paket kapindho 14 kapsul nyumurupi asil gambar cilik kasebut diwutukake lan driji sikil liyane katon kaya aku bakal ngobati

  • Aku ngurusi jamur kuku kanggo taun, tetes exoderil lan tablet fluconazole, akeh babagan medeni sing diancam. Tuku / 3 wulan sawise perawatan (kukus sing diobati) sing nyenyet muncul ing lantai kuku ((((kabeh barang anyar, saiki mung batrafen varnish lan tablet Irunin.

  • Evgenia :

    Dadi aneh kanggo aku, bintik kuning coklat katon sacara periodik lan mung ing driji sikil jempol, aku nganggo krim Lamisil, nanging saiki maneh sawise 2-3 wulan, aku arep ngganti obat kasebut.

    • Doc :

      Hello

      Tandha jamur sing kuku rapuh lan werna-werna. Lan sawise kabeh, sanajan tandha-tandha manawa wis liwati, dianjurake supaya bisa diobati saperangan minggu utawa malah sasi kanggo ngilangi patogen kasebut.

      Plus disinfeksi alas kaki lan kesehatan.

      Lan ya, kuku polish pilihan apik kanggo kuku :)

Nambah komentar

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.