Lactofiltrum

Analog

laktofiltrum-48

(mung ngemot lingin , sampeyan bisa nambah probiotik kanggo ngormalisasi microflora)

Minangka analog, liyane enterosorbents uga cocok; konsultasi karo dhokter perlu.

Rega

: 92 р. Rata-rata rega online * : 92 p.

Endi tuku:

Pandhuan kanggo nggunakake

laktofiltrum-2 Laktofiltrum - agen enterosorbing sing dirancang kanggo ngramini mikroflora usus. Iki uga minangka imunomodulator sing efektif (klompok zat sing ngrangsang proses imun awak ing awak). Kasedhiya ing bentuk pil, dianggo ing lecet utawa vial. Ana rong komponen aktif:

  • lignin - enterosorbent asal saka alam. Fungsi utama yaiku ngiket lan njaga komponen saka macem-macem asal sing mbebayani kanggo awak (produk-produk decomposition alkohol, endo- lan exotoxin, logam berat, alergen), lan penghapusan saka awak;
  • lactulose (prebiotik sintetik sing ngaktifake produksi microflora ono gunane ing weteng lan bagian-bagian usus tartamtu lan netralake microflora patogen).

Komponen tambahan yaiku sodium magnesium stearate lan croscarmellose.

Indikasi

laktofiltrum-17 Obat kasebut ditrapake kanggo tujuan ngilangi zat beracun saka awak ing racun pangan lan obat, eliminasi (eliminasi) mikroflora patogen ing penyakit virus lan infèksius (disentri, salmonellosis, lan liya-liyane). Uga, tamba digunakake minangka bagéan saka terapi komplèks kanggo penyakit ing ngisor iki:

  • sirosis ati;
  • hepatitis;
  • IBS (irritable bowel syndrome);
  • colitis kronis;
  • penyakit alergi;
  • gangguan pencernaan macem-macem genesis (kambus, diare, constipation).

Laktofiltrum liyané yaiku aplikasi nguatake kekebalan nalika periode eksaserbasi penyakit musiman.

Dosis lan administrasi

yen kabeh Laktofiltrum dilindhungi kanthi banyu sing cilik 60 menit sadurunge dhaharan lan obat liya. Yen pancen angel ditelan utawa diresepake bocah cilik, pil kasebut kudu disusupi.

  • Kanggo wong diwasa lan bocah, tamba dianjurake kanggo njupuk obat kaping telu dina, 2-3 tablet saben 1 dosis;
  • Anak saka 8 nganti 12 - telung dina, 1-2 tablet saben dosis;
  • Saka 3 nganti 7 - 1 tablet 3 kali dina;
  • Anak saka siji nganti telung taun - setengah pil 3 kali dina.

Contraindications

Lactofiltrum dilarang ing ngisor:

  • galazoktemii;
  • getihen saka saluran pencernaan;
  • alangan usus;
  • hipersensitivitas kanggo laktulosa utawa lignin.

Ing ngarsane saka atrium usus, ulkus lambung lan duodenal ing dalan akut, tamba kasebut diwenehake kanthi ati-ati, kanthi ketat ing pengawasan medis.

Pregnant lan lactation

laktofiltrum-11 Informasi sing dikonfirmasi ing perkembangan efek sisih tartamtu sing disebabake njupuk obat sajrone gaib lan nyusoni ora kasedhiya.

Nanging, kanggo wanita sing ngandhut lan nyusoni, Laktofiltrum mung dilebokake ing pengawasan medik sing ketat.

Overdosis

Yen gejala kasebut ditemokake, gunakake tamba kasebut ing tamba sadurunge menehi saran karo dokter lan mungkin nyetel dosis saben dina:

  • Penyakit abdominal uncharacteristic kanggo penyakit sing minangka indikasi kanggo nggunakake Lactofiltrum;
  • constipation.

Efek sisih

Obat kasebut ditondoi kanthi minimal efek samping, lan mulane dianjurake kanggo perawatan bocah cilik.

Ing sawetara kasus, awak bisa nanggepi njupuk Laktofiltrum kanthi diare utawa distensi abdomen, arang karo reaksi alergi.

Komposisi lan farmakokinetik

1 tablet saka tamba ngandhut 355 mg saka lignin hidrolitik lan 120 mg saka laktulosa. Isi panularan: 20 mg sodium croscarmellose lan 5 mg magnesium stearat. Loro komponen aktif ora diserap ing getih. Wektu kanggo ngilangi komponen dekomposisi lignin hidrolisis yaiku 24 jam.

Interaksi karo obatan liyane

Lactofiltrum nyebabake penurunan efektivitas obatan liyane ing kasus administrasi bebarengan. Mulane, ing proses perawatan Komplek, tamba dianjurake supaya bisa digunakake ora luwih awal saka jam utawa sawise jam sawise njupuk obat liyane.

Ulasan

(Ninggalake saran sampeyan ing komentar)

Pilihan saka adsorben gedhe, nanging ora kabeh wong cocok karo bocah. Conto Polisorb sing padha. Ing babagan iki, Laktofiltrum uga mbantu kita metu. Putri saya telung taun alergi, lan nalika tindak menyang taman kanak-kanak, ruam langsung nyerang kita. Ahli pediatrik disaranake kanggo njupuk Laktofiltrum sajrone 14 dina kanggo ngganti karo nutrisi Sadikovsky. Dosis saben dina cilik, 3 kali ing setengah pil, nanging padha ora pengin njupuk wektu iki. Aku kudu ngremuk lan ngombe banyu. Ing kawitan, dheweke wedi karo werna (pil coklat), banjur dheweke bisa dipigunakake lan ora ana maneh capricious. Kita nyenengake efek - pimples sing metu sadurunge, rampung ilang ing 2 minggu, pencernaan dadi luwih apik. Iku luwih apik yen ora nggunakake obat sing luwih dawa: sing adsorben mung kaya nyerep, manawa mbebayani utawa nguntungake. Kanggo rega tegese, mesthi, ora murah. 60 tablet biaya 350 rubel. Punika migunani kangge nambani anak yen satunggal lan sepalih tablet dibutuhake saben dinten, lan tiyang dewasa perlu 2-3 pil saben dinten, kemasan dipunanggep cepet. Sanajan ing rega obat saiki, ing prinsip, isih ditrima.

Elizaveta, Moskow

Laktofiltrum dianjurake kanggo kula dening ahli kosmetik nalika kita ngatasi masalah rashes kulit. Sampeyan perlu ngresiki usus, amarga ruam mung akibat saka apa sing ana ing njero. Aku tuku paket Laktofiltrum kanggo 60 tablet, ana 6 blisters 10 lembar saben. Nyenengake ora nggawa kabeh paket. Tablet saka werna tartamtu, coklat peteng kanthi cipratan emas. Nganggo mau pancen ora nyenengake, mula aku nyuwil tablet kanthi setengah, banjur mung ngiseni. Manual kasebut nyatakake Laktofiltrum mbantu karo pelanggaran microflora usus. Dadi, iki pancen bener. Wis sawise dina pisanan administrasi, aku felt sing usus kerja luwih apik. Aku ora nulis rincian, sing ngadhepi masalah sing padha, bakal ngerti. Aku njupuk pil iki kanggo 7 dina, ing pungkasan minggu dhingklik wis rampung apik, kanthi ora ana pangaruh laxative pronoun. Kecantikan uga nyatakake Laktofiltrum mbantu ngresiki getih. Mbokmenawa, iki uga bener, amarga sawise seminggu njupuk erupsi lawas wis ilang, nanging sing anyar ora katon. Aku seneng banget karo efek iki, lan rega kasebut pancen ora mokal, tamba kasebut trep.

Marina, Novokuznetsk

* - Rata-rata nilai ing antarane saperangan wong sing ngedol ing wektu ngawasi ora dadi penawaran umum.

Ninggalake saran babagan obat

Email ora bakal diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *
Komentar bakal katon ing kaca sawise ditrapake.